Beauty

Arkisia löytöjä

Beauty | 24.2.2016 | Katja Kokko

DSC_0007

Arjen löydöistä alkaa näköjään tulla säännöllinen juttusarja. Kiva jakaa toimivia vinkkejä eteenpäin, jotka toivottavasti helpottavat myös teidän arkeanne.

Dr. Hauschka Jalokuusi Kylpyöljy

Tästä metsänvihreästä kylpyöljystä intoilinkin jo viime viikolla. Välillä työnnän nokkani vain pullon suulle ja hengitän kuusen tuoksua sisääni. Jalokuusen eteerinen öljy tehostaa verenkiertoa ja virkistää. Lämpimään kylpyveteen lisättynä kylpyöljy lämmittää kehon tehokkaasti läpikotaisin ja sen vaikutus kestää pitkään. Terapeuttiset vaikutukset ovat mieltä kirkastavia ja eteenpäin vieviä. Dr. Hauschka valmistaa jalokuusiöljy kylpyöljyä vain kerran vuodessa.

Weleda Yrttihammasgeeli

Vaihtelun vuoksi päätin kokeilla Melvitan Minttuhammastahnan tilalle Weledan Yrttihammasgeeliä ja sekin on toiminut loistavasti. Yrttihammasgeeli rauhoittaa ikeniä ja ylläpitää suuontelon luonnollista bakteeritasapainoa eikä se vaahtoa olleenkaan. Geeli pesee hellävaraisesti vahingoittamatta ja naarmuttamatta hammaskiillettä ja siitä jää raikas tunne suuhun.

Ecotools sivellinshampoo & puhdistusliinat

Ecotoolsin siveltimien puhdistusaineet tulivat myyntiin Biodellyyn ihan kreivin aikaan. Olin nimittäin juuri katsellut taas You Tube -videoita rapakon takaa ja bongannut sivellinshampoon, jota ei tietenkään Suomesta saa. Nytpä se ei haittaa, sillä Ecotoolsin sivellinshampoo vastasi toiveisiini, kuten myös siveltimien puhdistusliinat, joissa sudit voi pyöritellä joka käytön jälkeen, mikä harventaa shampoopesujen väliä. Tosin meikkivoiteelle ja muille rasvaisille tai nestemäisille tuotteille käytetyt sudit vaativat kunnon shampoopesun jokaisen käytön jälkeen. Ecotoolsin sutiputsarit ovat vielä -20% alennuksessa Biodellyssä.

Oletteko te tehneet viime aikoina arkisia löytöjä, joista kannattaisi vinkata?

Kuva Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , , , ,