Beauty

Arkisia löytöjä

Beauty | 24.2.2016 | Katja Kokko

DSC_0007

Arjen löydöistä alkaa näköjään tulla säännöllinen juttusarja. Kiva jakaa toimivia vinkkejä eteenpäin, jotka toivottavasti helpottavat myös teidän arkeanne.

Dr. Hauschka Jalokuusi Kylpyöljy

Tästä metsänvihreästä kylpyöljystä intoilinkin jo viime viikolla. Välillä työnnän nokkani vain pullon suulle ja hengitän kuusen tuoksua sisääni. Jalokuusen eteerinen öljy tehostaa verenkiertoa ja virkistää. Lämpimään kylpyveteen lisättynä kylpyöljy lämmittää kehon tehokkaasti läpikotaisin ja sen vaikutus kestää pitkään. Terapeuttiset vaikutukset ovat mieltä kirkastavia ja eteenpäin vieviä. Dr. Hauschka valmistaa jalokuusiöljy kylpyöljyä vain kerran vuodessa.

Weleda Yrttihammasgeeli

Vaihtelun vuoksi päätin kokeilla Melvitan Minttuhammastahnan tilalle Weledan Yrttihammasgeeliä ja sekin on toiminut loistavasti. Yrttihammasgeeli rauhoittaa ikeniä ja ylläpitää suuontelon luonnollista bakteeritasapainoa eikä se vaahtoa olleenkaan. Geeli pesee hellävaraisesti vahingoittamatta ja naarmuttamatta hammaskiillettä ja siitä jää raikas tunne suuhun.

Ecotools sivellinshampoo & puhdistusliinat

Ecotoolsin siveltimien puhdistusaineet tulivat myyntiin Biodellyyn ihan kreivin aikaan. Olin nimittäin juuri katsellut taas You Tube -videoita rapakon takaa ja bongannut sivellinshampoon, jota ei tietenkään Suomesta saa. Nytpä se ei haittaa, sillä Ecotoolsin sivellinshampoo vastasi toiveisiini, kuten myös siveltimien puhdistusliinat, joissa sudit voi pyöritellä joka käytön jälkeen, mikä harventaa shampoopesujen väliä. Tosin meikkivoiteelle ja muille rasvaisille tai nestemäisille tuotteille käytetyt sudit vaativat kunnon shampoopesun jokaisen käytön jälkeen. Ecotoolsin sutiputsarit ovat vielä -20% alennuksessa Biodellyssä.

Oletteko te tehneet viime aikoina arkisia löytöjä, joista kannattaisi vinkata?

Kuva Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , , , ,

Beauty

8 kommenttia artikkeliin “Arkisia löytöjä”

 1. Ninne

  Tämä on ehkä vähän tylsä, mutta mun arkinen löytöni oli Jolien Emmin vinkkaamana Duroyn meikkikynien teroitin. Olin luullut, että Zuiin peitevoidekynä on vain ehkä liian pehmeää materiaalia, kun teroittaessa terä katkeilee ja kynästä lähtee isoja lastuja epätasaisesti. Kyseessä olikin kuitenkin ongelma, joka korjaantui heti teroitinta vaihtamalla. Jes!

  Olisiko sinulla vinkata sopivaa luonnonkosmetiikan käsivoidetta tai jotakin pientä taikatemppua ERITTÄIN kuiville käsille?Tähän aikaan vuodesta käteni kuivuvat aivan mielettömän paljon, vaikka kuinka koitan rasvailla ja muistaa pitää hanskoja. Tähän mennessä kokeillut ovat NYR:in Bee Lovely sekä Melissa käsivoide, Madaran pihlajavoide sekä syväkosteuttava käsivoide, erilaiset sheavoit, muutama erilainen käsivoide Laveralta sekä hädän hetkellä apteekin bepanthen. Mikään ei auta ja kädet ovat kuivat kuin sahara ja lähes halkeilevat. Tulen pian hulluksi tämän ongelman kanssa.

  Sama ongelma esiintyy etenkin talvisin myös jalkojen iholla aina sheivatessa ja muutama viikko sen jälkeen. Haluaisin pitää jalat sileinä, mutta en yksinkertaisesti voi sheivata tarvittavan usein, koska sen jälkeen säärien ja reisien iho kutisee niin järjettömän paljon että toisinaan en voi välttää raapimista vaikka tiedän sen vain pahentavan asiaa. Kutina jatkuu pahimmillaan monta päivää. Laserhoito tuntuu niin hirvittävän kalliilta ratkaisulta ja ainakin ensin pitäisi keksiä jokin keino ongelman lievittämiseksi ennen kuin saisi rahat säästettyä ko. toimenpiteeseen.

  • Boho jäi parhaiden edullisten meikkituotteiden ulkopuolelle, kun muistin sarjan vasta siinä vaiheessa, kun jo työstin postausta. Pitää tutustua jossain vaiheessa sarjaan. 🙂

 2. Hanna

  Kuiviin käsiin toimii Lushin käsivoide. Omat muut merkki-ja muut superkosteuttavat 10 käsirasvaa jäivät työttömiksi tämän hankinnan jälkeen. Luonnon- ja reilunkaupan kosmetiikka. Välillä laitan myös viinirypäleen siemenöljyä ja iltaisin Lushin kynsinauhavoidetta jota voi käyttää kaikkialle kuiviin kohtiin. Ja toki Lush on vielä listautunut eläinkokeettomaksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>