Lifestyle

Annika kävi kylässä

Lifestyle | 4.2.2016 | Katja Kokko

_MG_8935

Viime syksynä alkaneen sisustusoperaation myötä kotini on vihdoin alkanut tuntua oikealta kodilta. Visioni sisustuksesta eivät ole vielä täysin toteutuneet, sillä varsinkin keittiö ja eteinen ovat keskeneräiset ja myös makuuhuone kaipaa seinilleen jotain.

Mielenkiintoista kuitenkin on se, kuinka eri tavalla toiset ihmiset näkevät oman kodin, esimerkiksi Vihreän talon Annika, jolta ostin ihastusta herättäneen astiakaapin. Kaapin roudausreissulla pettämättömän visuaalisen silmän omaava nainen ihastui kotiini ja kysyi myöhemmin saisiko tulla kuvaamaan sitä, koska siellä on niin ihanaa?

Onhan kotini ihana keskeneräisyydessäänkin, mutta en kuitenkaan itse näe sitä samojen linssien läpi, saatika saa ikuistettua siitä kovinkaan imartelevaa kuvamateriaalia. Haastavin osa kodissani on keittiö, jota kuvaa parhaiten sana boheemi – sanotaanko näin, että unelmien keittiöni ei näytä aivan tältä ja siksi vältän kuvaamasta koko köökkiä.

Annika kuitenkin todisti, että homma on kiinni linssin takana olevasta henkilöstä (ja hieman kyllä kamerastakin). Nainen kameroineen kävi eilen kylässä luonani ja melkein tunnin räpsittyään minä sain räpytellä silmiäni selatessani kuvia. Sanotaanko näin, että aloin nähdä kotini ja keittiöni uudessa valossa.

Kuvat ovat nähtävissä Annikan Vihreä talo -blogissa, jonne hän kirjoittaa postaussarjaa kauniista kodeista. Ja minun kotini on yksi niistä.

_MG_8952

Kuvat Annika/Vihreä talo

Avainsanat: ,

Lifestyle

7 kommenttia artikkeliin “Annika kävi kylässä”

 1. sirpsu

  Aaaa, aivan ihana kukkamatto, mistä se on? 8) ja minkä jutskun oot keksiny laittaa kissanruokien alle? Ihana koti!
  Mun kotifilosofia on vähän sellanen, että se sisustus on aina keskeneräinen ja muuttuu kun minäkin muutun. Ja kun jonkun asian saa vihdoin hankittua, niin sitä haluaa jo jotain ihan muuta..

 2. Tiina

  Ihana koti! Ja olisipa kuvissa ääni niin kuulisin Rompun nukkumisäänet…
  Minunkin makuni kodin suhteen on vähän samanlainen. Minimalismi alkoi siitä että muutin erääseen kotiin vain minimäärä tavaraa mukanani ja päätin että kaikki mikä tulee, on tarkassa harkinnassa.
  Keittiön valaisin ja nuo bootsit rekin edessä ovat aivan mielettömät!

 3. Mona

  Luonasihan on kaunista, levollista. Se tuntuu rakentuvan vähitellen, kerroksittain, niinkuin kaikkien tunteita herättävien kotien tuleekin. Vähitellen lisää niitä omia oikeita valintoja -kuten olet tainnut tehdä tähänkin asti- ja voilà! Koska tuo matto on niin upea, puhutteleva ja tuo aivan oman tunnelmansa, tuli minulle mieleen, että tarvitset sille parin jostakin tämän Ranskassa vaikuttavan suomalaisen taiteilijan töistä: https://www.facebook.com/Leena.paintings.can.i.have.it.in.yellow/?fref=ts -seinäsi ovat niin tabula rasa, ja rohkeutta sinulta tuntuu löytyvän, että…voisi olla juuri se uupuva. Vai mitäköhän mieltä olet?

  • Todella kauniita töitä ovat! Minulla on suuri haave eräästä Hannaleena Heiskan maalauksesta, mutta hintaa teoksella on 5000 €, niin toistaiseksi tyydyn vain sovittelemaan sitä seinälleni Contemporaryn Artap-sovelluksella 😀

  • Mona Okwuosa

   Onneksi on sovellus! 😀
   Mutta mahtavaa, sittenhän sekin osio kotia on jo -jossei kunnossa niin ainakin- mietittynä. Taide tekee kodin, niin se vain on!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>