Beauty

Loppukesän TOP 5 ja alennuskoodi Naturelleen

Beauty | 26.8.2015 | Katja Kokko

DSC_0049 1

Naturelle hemmottelee blogini lukijoita -10 % alennuksella koko valikoimastaan (May Lindstromin tuotteita lukuun ottamatta) 15.9.2015 saakka. Alennuksen saa koodilla KATJA10.

Kokosin inspiraatioksi TOP 5 -listan tuotteista, joilla suosittelen hellimään ihoa nyt loppukesän helteiden jälkeen ja valmistautumaan alkusyksyyn.

Loppukesästä iho tarvitsee runsaasti antioksidantteja sekä elvyttäviä ja kirkastavia raaka-aineita reilun kosteutuksen lisäksi. Iholle tärkeitä omega-rasvahappoja sisältävä kasviöljyseos on lisäksi ehdoton tuote silottamaan ja pehmittämään ryppyjä. Hanki siis hyvä kasvovesi, seerumi sekä ihoöljy.

Loppukesästä iho voi olla hieman tukkeutunut, jonka vuoksi kiinnittäisin erityistä huomioita puhdistusrutiineihin ja suosittelen öljypuhdistuksen ohelle 2-3 kertaa viikossa hellävaraisesti kuorivaa puhdistusvoidetta sen lisäksi, että putsarin kanssa on käytössä musliiniliina. Puhdistusrutiinien merkitystä ihon kunnolle ei voi vähätellä!

Kokosin listan kasvovedet, seerumit ja öljyt eri ihotyyppejä ajatellen: rasvoittuvalle ja tukkeutuneelle iholle sekä normaalille, kuivalle ja herkälle iholle.

DSC_0032

1) Tata Harper Nourishing Oil Cleanser + Neal’s Yard Remedies musliiniliina

Tatan öljyputsari on edelleen paras koskaan kokeilemani ja lisäksi todella riittoisa. Se huuhtoutuu iholta pois vedellä, mutta suosittelen silti lisäksi vielä musliiniliinaa, jos kärsit mustapäistä, tukkeumista ja laajentuneista ihohuokosista. Musliiniliina puhdistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet sekä putsarin huokosten pohjia myöten, antaa iholle hellävaraisen kuorinnan ja hieman pidemmällä aikavälillä saa mustapäät vähenemään. Levitä putsari aina kuivalle iholle, äläkä unohda kaulan ihoa!

2) Tata Harper Regenerating Cleanser

Suosittelen puhdistuksen täydentämistä hellävaraisesti kuorivalla voiteella 2-3 viikossa. Tähän Tatan uudistava puhdistusvoide on paras ja se sopii täydellisesti kaksoispuhdistukseen öljyputsarin kanssa. Saatavilla on kaksi pakkauskokoa ja pienempi koko onkin juuri sopiva harvempaan käyttöön. Kuorivaa puhdistusvoidetta voi käyttää myös yksinäänkin normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle.

Kun teet kaksoispuhdistuksen, älä huuhdo öljyä välissä pois, vaan hiero kuoriva puhdistusvoide öljyn päälle, kasvoille ja kaulalle. Huuhdo lopuksi kasvot vedellä ja halutessasi voit vielä pyyhkiä esimerkiksi nenänpielet musliiniliinalla. Tehokkaammat hedelmähappokuorinnat säästetään sitten viikottaiseen tehohoitoon tai ihotyypistä ja ihon tarpeista riippuen harvempaan käyttöön.

DSC_1053

3) Suki Clarifying Toner tai Suki Strengthening Toner

Sukin kasvovedet ovat enemmän kuin kasvovesiä! Ne ovat kuin hoitonestetiivisteitä ja pisteenä iin päälle käyttömukavuus on maksimoitu täydellisesti toimivalla sumuttimella. Rasvaiselle, tukkeutuneelle, sekaiholle, aknelle ja rosacealle suosittelen puhdistavan kasvoveden ja kuivalle, herkälle, couperosalle, ikääntyvälle ja samealle iholle vahvistavan kasvoveden, joista jälkimmäinen on tällä hetkellä myös oma valintani. Suihkuta kasvovettä reilusti kasvoille ja kaulalle. Aamuisin ihoa ei tarvitse puhdistaa puhdistusaineella, vaan riittää, että pyyhit kasvot ja kaulan kasvovedellä kostutetulla pumpulilla.

DSC_1070

4) Suki Purifying Serum tai Suki Bio C 10 % Serum

Sukin seerumit ovat yhtä huippuja kuin kasvovedet. Ei liene iho-ongelmaa, johon ne eivät purisi. Seerumi on erittäin tiivistettyä ja se humpsahtaa ihoon hetkessä. Koostumusta ei siis ole muokattu niin, että se jättäisi iholle juurikaan mitään tunnetta, jonka vuoksi moni lotraa seerumia liikaa. Se ei ole tarkoitus. Pieni määrä riittää, seerumi lämmitetään käsien välissä ja imeytetään sitten ihoon hieromalla. Suosittelen C-vitamiinipommia kesän jälkeen kaikille muille ihotyypeille, paitsi rasvaiselle, tukkeutuneelle, rosacalle ja aknelle, joille puhdistava seerumi on parempi valinta.

5) Suki Balancing Oil tai Tata Harper Replenishing Nutrient Complex 

Jos et vielä käytä ihoöljyä, nyt on korkea aika, sillä laadukas öljycocktail on yksi ihonhoidon kulmakivistä ja sisältää ne tärkeimmät rakennusaineet ja vaikutukset iholle. Sukin tasapainottava öljy sopii rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle sekä rosacealle ja aknelle. Tatan öljycocktail puolestaan aivan kaikille ihotyypeille edellä mainitut mukaan lukien. Tatan öljystä suosittelen reilumpaa kokoa, joka on pakattu pipettipulloon roll-onin sijasta. Hiero öljyä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle: aamuisin kasvoveden ja seerumin jälkeen pari tippaa ja iltaisin reilummin, kasvot saavat jopa kiiltää öljystä. Hieronta auttaa imeyttämään öljyn sisältämät tärkeät ravinteet ihoon kunnolla.

DSC_0062

ja bonuksena Cheap & Chic -vinkki: Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm + Rehydrating Rose Facial Polish

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa Tatan puhdistukseen eikä ihoöljyyn, suosittelen Neal’s Yardin Wild Rose Beauty Balmia sekä  ruusukuorintaa. Tällä kaksikolla hoitelet puhdistuksen, puhdistuksen täydentämisen sekä ihoöljyn.

Wild Rose Beauty Balm on huikean määrän villiruusunmarjaöljyä sisältävä monitoimituote. Ruusunmarjaöljy on siis inci-luettelossa ensimmäisenä, eli sitä on käytetty tuotteessa kaikista eniten. Balmi on täydellinen puhdistustuote ja pakkauksessa tulee mukana musliiniliina, joten et joudu ostamaan sitä erikseen. Levitä puhdistuksessa balmi aina kuivalle iholle (kasvoille ja kaulalle), kastele musliiniliina lämpimään veteen ja pyyhi öljy pois iholta. Huuhtele liina ja pyyhi kasvot vielä kertaalleen.

Ruusukuorinnalla voit puolestaan täydentää puhdistusta 2-3 kertaa viikossa. Voit kokeilla tälläkin kombolla kaksoispuhdistusta. Lisäksi Wild Rose Beauty Balm toimii ihoöljynä sekä täydellisenä ihoa kirkastavana ja elvyttäväna tehohoitona sekä anti-age tuotteena näin kesän jälkeen. Se tasoittaa myös arpia, josta itselläni on erittäin loistavat omakohtaiset kokemukset erään leikkausarpeni hoidossa.

Nautinnollisia ja hemmottelevia kauneudenhoitohetkiä!

DSC_0047

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Beauty

26 kommenttia artikkeliin “Loppukesän TOP 5 ja alennuskoodi Naturelleen”

 1. tiita

  Mahtavaa! Itselläni on juurikin tällaista pientä sameutta ja tukkeumia havaittavissa kesän jäljiltä. Satuin juuri ostamaan Sukilta matkapakkauksen, kun halusin hieman päästä kokeilemaan useampaa tuotetta kerralla. Jostain syystä puhtaan ”tekiniset” tuotteet kiinnostelevat tällä hetkellä (– varmasti syksyn perinteisesti tuomalla ryhtiliikkeellä ja minimalismilla on näppinsä pelissä!)

  • Suki on mahtava sarja. Ainoat tuotteet, joita en voi suositella on puhdistusgeeli sekä kuoriva puhdistusvoide. Kaikki muu on aivan ällistyttävän hyvää ja tehokasta!

 2. iina

  Hei Katja! Ensinnäkin, kiitos mahtavasta blogista. Vaikutat aivan ihanalta persoonalta, ja kaikki mistä blogissasi kirjoitat kiinnostaa kovasti. Haluaisin kysyä, mitä olet opiskellut ja miten päätynyt nykyisiin töihisi? Pahoittelut, jos olet aiheesta jo kirjoittanut enkä vain osannut löytää tietoa itse, en ole hetkeen lukenut blogeja omien kiireiden vuoksi ja siksi postauksisia on jonkin verran lukematta. Ymmärrän tottakai myös, jos et tahdo kertoa asiasta, ja pahoittelen, jos kysymys on liian henkilökohtainen.

  Ihanaa alkavaa syksyä sinulle!

  • Kiitos Iina kauniista sanoistasi!

   Ehkä voisin joskus tehdä bloggauksen työurastani 🙂

   Skippasin aikoinaan lukion ja menin suoraan kosmetologikouluun (tai no, kävin puoli vuotta iltalukiota sen ohella, mutta sitten lopetin sen kesken), tismalleen kuusitoista vuotta sitten. Koulussa kiinnostavinta olivat aromaterapia sekä ehostus. Tiesin haluavani maskeeraajaksi. Kouluaikana tein työharjoittelua Jyväskylän kaupunginteatterille ja tuurasin eräässä kauneushoitolassa. Viimeisenä opiskeluvuotena tulin Helsinkiin työharjoitteluun eräälle ammattilaismeikkisarjalle, joka imaisi minut mukaansa. Aloitin valmistumisen jälkeen opiskelun maskeeraajaksi ja jatkoin tällä meikkisarjalla työskentelyä aina vuoteen 2008 saakka. Lisäksi tein kauneustoimittajan töitä, minulla oli erään lehden verkkojulkaisussa oma kauneuspalsta seitsemän vuotta! Olin jo opiskeluaikana kiinnostunut yrteistä, eteerisistä öljyistä ja luonnonraaka-aineista sekä DIY-kosmetiikasta. Minulle oli itsestäänselvää, että sen täytyy olla tehokkainta kosmetiikkaa, vaikka käytinkin itse kaikenlaista kosmetiikkaa sekaisin. 2005 aloitin töiden ohella tradenomiopinnot ammattikorkeakoulussa ja suuntauduin opinnoissani rahoitukseen sekä ulkoiseen laskentatoimeen. 2008 hyppäsin töihin rahoitusmaailmaan, mutta en koskaan jättänyt työtäni kauneuden parissa, vaan tein edelleen meikkauksia sekä jatkoin kauneuspalstani kirjoittamista vuoteen 2012 saakka, jona vuonna myös jätin työni rahoitusmaailmassa. 2010 olin aloittanut blogini, sillä 2008-2009 kävin läpi suuren elämänmuutoksen ruokavalioni sekä luonnonkosmetiikan suhteen, jolloin kauneus ja hyvinvointi alkoivat vetää puoleensa uudella tavalla ja tajusin, että tämä on asia, jota rakastan koko sydämestäni ja jossa olen oikeasti todella hyvä, sillä kokemusta oli karttunut jo vuosia. 2011 perustin toiminimen ja aloin tehdä työni ohella meikkikursseja luonnonkosmetiikalla. 2012 perustin sitten ystäväni kanssa Jolie-nimisen hyvinvointikonseptin, josta lienetkin kuullut. Reilu vuosi sitten oli aika jatkaa Joliesta eteenpäin omien projektieni ja intohimojeni parissa, joissa ammattitaitoni pääsisi käyttöön oikealla tavalla. Olen ollut mukana Supermoodin nyt ihan pian lanseerattavan Youth Glo -tuotelinjan kehityksessä, kirjoittanut kirjan, tehnyt omaa blogia sekä muita projekteja. Tässä siis polkuni minipähkinänkuoressa, mutta sanotaanko, että olen seurannut unelmiani ja sydäntäni sekä ollut jatkuvasti hereillä, mitä alalla tapahtuu muualla maailmassa. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja tulla entistä paremmaksi siinä mitä teen, mutta mitään hajua siitä, missä olen vuoden päästä, minulla ei todellakaan ole!

 3. Elina

  Oikein hyvin ajoitettu postaus. Sain itsekin nyt viimein laitettua kosmetiikkatilaukseen vetämään. En varmasti ole ainoa, jonka kasvojenpuhdistusrutiinit olet saanut päivitettyä tänä kesänä. Kiitos Katja hyvästä työstä.

  Hölmö kysymys, mutta kysyn nyt kuitenkin: Miksi kasvojen iho kaipaa mielestäsi niin usein kuorintaa? Tai oikeastaan aloin miettiä, että voiko hyväkuntoistakin ihoa kuoria liikaa? En ole itse tottunut kuin satunaiseen kuorintaan ja musliliina + kuorinta 2-3 krt/vko + hedelmähappokuorinnat toisinaan kuulostaa äkkiseltään paljolta.

  • Jos iho on todella hyvässä kunnossa, pelkkä musliiniliinalla ja esim. öljyllä tehtävä puhdistus riittää hyvin (täydentäjää voi silti käyttää kuitenkin 1-2 kertaa viikossa ylläpitämään ihon kuntoa) sekä entsyymi- tai hedelmähappokuorinta noin kahdesti kuussa riippuen ihon kunnosta. Tällöin myös miedompi pitoisuus riittää, eli ei mitään Juice Beautyn Full Strength -kuorintaa.

   Ja nyt kun puhun puhdistuksen täydentäjästä, en tarkoita mitään rouheaa kuorintaa, vaan mieluiten puhditusmaitoa, joka sisältää kuorivia rakeita. Niitä voi käyttää vaikka päivittäinkin, sillä ne ovat niin hellävaraisia, eli tämä ero on tärkeä ymmärtää. NYRin ruusukuorinta ei myöskään ole liian rouhea, varsinkaan, kun sen käyttää suoraan Wild Rose Beautyn Balmin päälle.

   Omia suosikkejani putsarin täydentäjäksi ovat savet. Joko jauheena tai öljyyn sekoitettuna. Joukossa voi olla esim. ripaus hienoa merisuolaa, mutta sen voi jättää myös pois. Periaatteessa pelkkä savikin riittäisi. Eli tällä on tarkoitus tehdä syväpuhdistus pari kertaa viikossa käytettynä nimenomaan yhdessä puhdistusöljyn, -balmin, -voiteen tai -maidon kanssa. Ei koskaan vaahtojen tai geelien, sillä ne tuhoavat ihon suojakalvon jo valmiiksi, jonka jälkeen hellävarainenkin kuorinta vain rasittaa ja jyystää ihoa entisestään.

   Sen sijaan, kun suojakalvo pysyy tasapainoisena näiden hellävaraisten putsarien kanssa, pehmeärakeinen puhdistuksen täydentäjä antaa iholle ihanteellisen ”hieronnan”, joka vilkastuttaa mikroverenkiertoa, poistaa äärimmäisen hellästi hilseilevää ihosolukkoa, puhdistaa huokoset kunnolla ja saa ihon kirkastumaan ja etenkin mustapäät vähenemään säännöllisen käytön seurauksena (itselläni tuskin näkyy mustapäitä enää).

   Musliiniliinaa suosittelen päivittäiseen käyttöön sen vuoksi, että osa hellävaraisista putsareista ei emulgoidu kunnolla vedellä pois, jolloin putsaria ja epäpuhtauksia voi jäädä iholle. Toisekseen liina on kuin vähän kuin clarisonic-kasvoharjaus, mutta todella hellävarainen. Kontraindikaatioita kuorinnalle ovat tulehtunut akne, rosacea, atopia, couperosa tai hyvin herkkä ja ohut iho. Ihoa ei ole tarkoitus jyystää kuorinnalla millään ihotyypillä, eli rouhearakeisille kuorinnoille saa sanoa hyvästit.

 4. Outi

  Hei Katja! Olen laittanut sinulle pari sähköpostia, että haluaisin tilata sinulta personal beauty guiden. Ovatkohan postit tulleet perille? 🙂 Jos sinulla on kiireitä, ymmärrän hyvin. Olen ahkerasti lukenut blogiasi, ja jonkinlaista hajua on jo, mitkä tuotteet voisivat minulle sopia. Toivoisin kuitenkin vielä henk.koht. opastusta luonnonkosmetiikan maailmassa, jotta voisin välttyä hutiostoksilta. 🙂 Kiitos asiantuntevasta ja mielenkiintoisesta blogista! 🙂

  • Hei Outi! En ole saanut sinulta sähköpostia? Mihin osoitteeseen olet lähettänyt? Tarkistin roskapostini, eikä ole mennyt sinnekään. Vastaan AINA Personal Beauty Guide -tilauksiin vuorokauden sisällä tai jos kysely tulee viikonloppuna, niin maanantaina. Mutta tosiaan, en ole saanut sinulta postia!

  • Outi

   Jaahas, en älynnytkään täältä töiden lomasta vastata sinun kommenttiisi vaan tein uuden kommentin, pahoittelut! Laitoin täällä sivuilla olevaan osoitteeseen: katja(at)katjakokko.com. Mihinkähän lie mennyt? Minäköhän täällä nyt sekoilen? 😀

 5. Paula

  Kiitos ihanasta blogista! Olen seurannut sinua Moments-blogin ajoilta asti. Kasvovesistä kysymys: millainen kasvovesi sopii ikääntyvälle sekaiholle, eli ohutta helposti rypyttyvää 😀 ihoa sekaisin mustapäiden kanssa? Usein ikääntyvälle iholle sopivaa kasvovettä ei suositella sekaiholle (kuten Sukin vahvistava kasvovesi).

  • Jos ihosi on ohut, Sukin vahvistava kasvovesi on hyvä. Sitä ei suositella rasvaiselle iholle. Jos iholla esiintyy mustapäitä ja jonkin verran tukkeumia, en näe mitään syytä, mikset voisi sitä käyttää. Rasvaisen ihon kannattaa valita puhdistava. Toinen hyvä vaihtoehto on Tata Harperin tai May Lindstromin kasvovesi. Kiva kuulla, että blogini pitkäaikainen seuraaja!

 6. Noora

  Tämän postauksen inpisroimana sain eilen vihdoin käsiini öljyputsarin (Juice beautyn, koska lompakko ei vaan taivu Tata Harperiin) ja musliiniliinan. Näin seuraavana aamuna voin todeta, että mun iho hehkuu jo nyt! 🙂 Poikaystävä on sitä mieltä, että ”ei toi oo mihinkään muuttunu”, eli ilmiselvästi loiste ei ole niin mittavaa kuin miltä se itselle tuntuu, mutta tärkeintä lienee, että itselle fiilis on huomattavan eri. Jatketaan käyttöä. 🙂

  • Heheh, miehet ja poikaystävät ei huomaa mitään 😀 Ihana kuulla, että tykkäsit, ja hyvä kun otit myös musliiniliinan, sillä JB:n öljyputsari ei lähde pelkällä vedellä niin hyvin kuin Tata!

  • Noora

   Näin melkein viikkoa myöhemmin, mun on palattava vielä kommentoimaan. Ja tää on näitä juttuja, että tavallaan tunnen itseni vähän typeräksi kirjoittaessani tätä (osastoa ”miksi en tajunnut aiemmin”), mutta ehkä joku muukin on ollut yhtä ajattelematon ja tästä kommentista löytää avun.

   Mulla on aina ollut hyvin herkkä päänahka. Paksut hiukset ja paljon hikoilua, plus työhön kuuluvat peruukit jne. – päänahka on kovilla. Viimeiset vuodet pahimmat ongelmakohdat ovat olleet hiusraja otsalla ja ohimoilla. Olen omasta mielestäni kokeillut hilseilyyn kaikkea: herkän päänahan shampoita ja öljyhoitoja, mutta mikään ei auta. Jokaisen suihkussa käynnin jälkeen hiusraja kihelmöi, eikä vielä ole edes pipokausi. Huh.

   Kunnes nyt. Olen seitsemän iltaa käyttänyt kasvojen puhdistukseen musliiniliinaa. Seitsemän iltaa, se ei ajallisesti ole mitään kun puhutaan tästä vuosien kärsimyksestä. Ja ta-daa: hiusraja on rauhoittunut ja hilseilyä ei näy missään. Se on ollut se kaikki vedellä läträäminen joka ihon on herkistänyt. En ole tajunnut tästä, koska olen omasta mielestäni puhdistanut kasvojani, en päänahkaani. (Tämä on siis se hetki, josta alussa mainitsin: miten ihmeessä en ole tajunnut tätä aiemmin?!) Joten kyllä, musliliinat ovat tähän talouteen tulleet jäädäkseen.

   Kiitos Katja. <3

 7. Marie

  Tarpeellinen postaus, tietää taas mitä Naturellestä tilaa! 🙂 Minua on kuitenkin mietityttänyt pitkään tuo öljyputsarin käyttö. Kärsin lievästä aikuisiän aknesta. Ihossa on melko paljon ihonalaisia näppyjä, kesällä ihon pinta on rasvainen, talvella taas hyvin pintakuiva. Tutustuin noin 2 vuotta sitten jenkkisivustojen kautta tähän ”Oil Cleansing Methodiin” ja pakkohan sitä oli päästä heti kokeilemaan. Petyin kuitenkin karvaasti, sillä viikon käytön jälkeen iho oli huomattavasti huonommassa kunnossa kuin aloittaessa ja jotkin näpyt olivat muuttuneet suoranaisiksi paiseiksi. Jatkoin kuitenkin sinnikkäästi kokeilua vielä kahden viikon ajan ajatellen, että puhdistus on ehkä vain niin tehokasta, että se puskee kaiken lian ulos ja lopussa kiitos seisoo. Valitettavasti näin ei tapahtunut. Kolmen viikon jälkeen iho oli niin huonossa kunnossa, että luovutin ja vaihdon takaisin Madaran puhdistusvaahtoon, joka rauhoitti ihoni. No nyt sitten blogisi myötä innostuin taas uudestaan öljyputsareista ja ajattelin kokeilla Tatan öljyputsaria. Sama homma kuin pari vuotta aiemmin 🙁 Iho taas tosi tukkoisessa kunnossa. Viikonloppuna olin reissussa ja ikään kuin hätävarana, kun ei muutakaan löytynyt, putsasin kasvot Juice Beautyn Blemish Clearing Cleanserilla, (jossa ilmeisesti päinvastainen puhdistusmekanismi kuin öljyputsareissa) ja jälleen ihoni rauhoittui. Olen ymmälläni. Öljyputsareiden kohdalla olen aina käyttänyt laadukkaita öljyjä, musliniliinaa, jonka olen myös joka käytön jälkeen puhdistanut ja lisäksi rutiineihini kuuluu myös kasvoveden, seerumin ja ihoöljyn käyttö. Voiko olla niin, että tuo öljyllä putsaaminen ei vain sovi kaikille vai mistä on kyse?

  • Siis. Kuulostaa epäloogiselta! Kaikilla ihotyypeillä, mutta eritoten epäpuhtaalla, on happovaipan pH:n pitäminen happamana tärkeää. Koko homma lähtee siitä. No vaahdoilla ym. ei pysy, ei. Öljy ei vahingoita pH:ta ja lämpimään veteen kastetulla puhtaalla musliiniliinalla, öljyn ja epäpuhtaudet saa puhdistettua huokosista. Käsittely pitää toistaa muutaman kerran ja liinan oltava ehdottomasti täysin puhdas. Kasvot kannattaa lopuksi vielä kuivata puhtaaseen kasvopyyhkeeseen ja hieroa huokoset hyvin. Joku tuossa mättää kuitenkin ja kokeilusi on myös melko lyhyt, sillä ihossa voi tapahtua myös puhdistusreaktio, josta löytyy kokemuksia netistä.

   Epäilen, että jokin kokonaisuudessa ei ehkä toimi. Suosittelen dokumentoimaan muutoksia ihan valokuvin, jos haluat selvittää asiaa oikein kunnolla. Huuhteletko Tatan putsaria vedellä ollenkaan? Käytätkö mitään putsarin täydentäjää, kuten Tatan uudistavaa puhdistusvoidetta tai Mayn Clean Dirtiä? Suosittelen. Lisäksi toki kasvovesi ja seerumi pitää sopia kokonaisuuteen ja täydentää hoitoa AHA-kuorinnalla (jos ei herkkyyttä, ota JB:n Full Stregth) ja hyvällä naamiolla (Absolution puhdistava). Ja mitä meikkivoidettä käytät? Luonnonkosmetiikasta? Saman kaltainen liuottaa samankaltaista, eli öljypuhdistus on ideaali luonnonkosmetiikan kanssa.

   Jos öljypuhdistus ei toimi edes minkään täydentäjän kanssa, suosittelen kokeilemaan puhdistusmaitoa.

   Kaivelenpa asiaa vähän lisää, sillä kiinnostaa, että mikä tässä mättää. Mutta kaikille ei sovi kaikki, se on selvä juttu. Perinteinen öljypuhdistushan on risiiniöljyn ja ohuen öljyn sekoitus. Tatan putsarissa ei ole risiiniöljyä lainkaan. Mielestäni ei tarvitse ollakaan, tämä on varmasti ihotyyppikysymys ja risiiniöljy voi jopa kuivattaa liikaa, mikäli pitoisuus on suuri omalle ihotyypille ja puolestaan tukkia huokosia, mikäli sitä ei ole laimennettu ohuella öljyllä.

 8. Anu

  Vuoden Suki käytön jälkeen tekisi mieli testata jotain muuta tuotetta. Suki on ihan loistava ja paransi ihoni. Niinpä sitten sijoitin May Lindströmin puhdistussilkkiin ja kasvoveteen ja seuraavalla ostolistallani on sarjan kauneusbalsami. Mietin, että onko jokin syy miksi May ei ole suosituslistalla vaan Tata Harper ja Suki? Toimiiko May myös herkälle, ruusufimnnistä aiemmin kärsineelle iholle?

  • Mullakin Suki oli ihon parannussarja, jonka jälkeen on voinut kokeilla vaikka mitä ihanuuksia. Nyt käytössä tosin taas Sukilta seerumi, tällä kertaa kirkastava, ja kiva taas fiilistellä tuotteiden tuoksuja ja tehoja. May on ehdottomasti listalla, mutta halusin vinkata tässä tuotteista, joihin alekoodia voi käyttää ja Mayn tuotteisiin ei, siksi en listannut sitä. Mutta vaikka siis Honey Mud ja Mayn ihanuudet ovat puhdasta taikuutta, silti joihinkin iho-ongelmiin Tatalla ja Sukilla on parempia tuotteita! <3

 9. Anu

  Ok, kiva kuulla 🙂 Maytä testailen seuraavaksi ja sitten pitää laittaa korvan taakse myös Tata, kiitos Katja 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>