Beauty

Äitienpäivän kauneuskattaus

Beauty | 7.5.2017 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Esse, sisältää tarjouksen

Viikon päästä juhlitaan äitejä ja sen kunniaksi suunnittelin teille äitienpäivän kauneuskattauksen. Jokainen äiti ansaitsee hemmottelua tietenkin itse juhlapäivänä, mutta myös arjessa. Vanhemmilla äideillä, joiden lapset ovat jo lentäneet pois kotoa tai työelämä on takanapäin, on kenties enemmän aikaa itsensä hoitamiselle ja hemmottelulle (jollei kaikki aika kulu harrastuksiin!), kuin kiireistä arkea elävillä pienten lasten äideillä. Siksi äidin hemmottelu ei saa rajoittua pelkästään äitienpäivään. Ehdotankin äitienpäivälle seuraavanlaista kauneuskattausta:

– Keitä äidille aamukahvit ja kanna sänkyyn aamupalan sekä kukkien kera. Koska vappuherkuttelusta on kulunut vain vähän aikaa, äitienpäivän herkut voivat olla hyvää tekeviä herkkuja, kuten marjasmoothie, raakasuklaata tai kenties pala raakakakkua.

– Pionikausi on juuri alkanut. Mikä olisikaan kauniimpi kukka äidille kuin kimppu pioneja?

– Anna lahjaksi hyvää tekevää luonnonkosmetiikkaa, jolla äiti voi hemmotella itseään myös arjessa. Vannon, että jos lahjapaketista paljastuu lahjakortti kasvo- tai vartalohoitoon, äiti tulee ikionnelliseksi, sillä kosmetologin tekemässä hoidossa yhdistyvät paitsi ammattikäyttöön tarkoitetut ihonhoitotuotteet, myös syvälle ihoon vaikuttavat hierontaotteet sekä hermoston rentouttaminen kosketuksen kautta. Kun ostat vähintään 100 € lahjakortin Natural Goods Companyn Salon & Shopiin, saat kaupan päälle Essen matkapakkauksen (arvo 27,90 €). Tarjous on voimassa äitienpäivään 14.5.2017 saakka. Kirjoita tilauksen yhteydessä kommenttikenttään haluatko kuivan-, normaalin- vai rasvaisen/sekaihon tuotesetin.

– Jos lahjakortti tuntuu liian kalliilta tai muutoin mahdottomalta idealta, kääräise lahjapakettiin ihonhoitotuote. Probioottisen ihonhoitosarja Essen tuotteet ovat paitsi ammattilaistasoa ja tutkitusti tehokkaita, ne tekevät myös arjen ihonhoitohetkistä nautinnollisen kauneusmeditaation aromaterapeuttisten tuoksujen ansiosta, jotka ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä tavanomaisten hajusteiden sijasta.

Jos et ole varma millainen purnukka on äidille juuri sopiva, tässä muutama herkullinen tärppi:

Herkullinen kasvojen puhdistusaine kaikille ihotyypeille

Sensitive Cleanser: vaniljakastikkeen tuoksuinen, kermainen puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Essen Sensitive -tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle sekä esimerkiksi aknen, rosacean ja POD:n hoito suositellaan aloitettavaksi niillä. Tuotteiden sisältämä tuoksukomponenttien määrä on maksimissaan 0,03 %, jotka ovat peräisin nerolin ja vaniljan eteerisistä öljyistä. Tuotteisiin ei siis ole lisätty erikseen hajusteita. Hellävarainen puhdistusmaito poistaa meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Aloe vera, jojobaöljy ja marulaöljy hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Probioottinen uute tukee ihon mikrobitasapainoa. Sensitive-puhdistusainetta voi käyttää kuka tahansa, vaikka ei muuten käyttäisikään Essen tuotteita, mutta ärtynyttyä ihoa ja iho-ongelmia hoidettaessa on tärkeää, ettei niitä yhdistetä muihin tuotemerkkeihin.

Herkullinen suklaajälkiruoka normaalille ja sekaiholle

Cocoa Exfoliator: mitäpä jos tarjoilisit äitienpäivän makean herkun syötävän kakkupalan sijasta ulkoisesti nautittavana kauneusjälkiruokana? Essen suklaanaamiokuorinta on todellinen ihoherkku. Sokerirakeet irrottavat kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, mutta ne sulavat kostealle iholle, jolloin ihoa ei tule käsitelleeksi liian voimakkaasti. Raakakaakaojauheen hiukkaset syväpuhdistavat ihohuokosia ja kaakao sisältää reilun tujauksen antioksidantteja, jotka ehkäisevät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja kirkastavat ihoa. Jos äidillä on ollut kevätväsymys, suosittelen lämpimästi tätä ihoa ja mieltä piristävää suklaaherkkua.

Normaalille ja sekaiholle sopiva suklaakuorinta on myös kevään ja kesän must have, kun iholle alkaa käyttää aurinkovoidetta, sillä se syväpuhdistaa aurinkovoiteen tehokkaasti syvältä ihohuokosista.

Detox-naamio normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle

Clay Mask: jos äiti on valitellut elotonta ihoa tai epäpuhtauksia, sujauta lahjapakettiin Essen Clay Mask savinaamio, jonka sisältämä kaoliini ja bentoniittisavi imevät iholta ympäristön raskametalleja sekä epäpuhtauksia. Rooibosuute sisältää valtavan paljon antoksidantteja, kirkastaa ihoa ja auttaa rauhoittamaan näppylöitä. Oliivinlehtiuute parantaa ihon elastisuutta sekä virkistää ja kosteuttaa väsynyttä ihoa. Tämä naamio puhdistaa ja ravitsee saman aikaisesti kuivattamatta ihoa.

Kiinteyttävä ja kosteuttava naamio kuivalle, normaalille ja ikääntyvälle iholle

Cream Mask: kuivalle, kiristävälle ja kosteusköyhälle iholle sopii puolestaan voidemainen Cream Mask, joka parantaa ihon rakennetta tehden siitä kimmoisan ja joustavan, vähentää pigmenttiläiskiä (must have tuote iholle, joka on taipuvainen maksaläiskiin) sekä silottaa juonteita. Naamion sisältämä hyaluronihappo, panthenol ja aloe vera täyteläistävät ihoa tasoittaen juonteita sekä kosteuttavat ja vahvistavat ihon rakennetta, kigeliauute silottaa juonteita ja C-vitamiini kirkastaa pigmenttiläiskiä. Naamio kannattaa käyttää yöhoitona kahdesti viikossa tai sellaisina päivinä, kun on oleskellut paljon auringossa.

Jokaisen ihon must have

Repair Oil: jokaisen peilikaapin vakiovarustukseen kuuluu laadukas kasvoöljyseos, joka sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, antioksidantteja ja hivenaineita. Kasvoöljy on ihonhoidon kulmakivi. Essen Repair Oil sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ja sillä on poikkeuksellisen paljon käyttömahdollisuuksia. Öljyä voi sekoittaa kosteusvoiteeseen tai käyttää kasvoveden ja seerumin kanssa ilman kosteusvoidetta. Se hoitaa tehokkaasti arpia ja venymäjälkiä, korjaa aurinkovaurioita ja vahvistaa ihoa. Kalaharinmeloniöljy, pellavansiemenöljy, marula-, yangu- ja mankettiöljyt sisältävät runsaasti omega-rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon bakteerikantaa, korjaavat ihoa sekä suojaavat kevyesti auringon haittavaikutuksilta (älä kuitenkaan unohda aurinkovoidetta).

Vahvistava tärppituote kaikille ihotyypeille

Probiotic Serum: Essen ihonhoitofilosofia perustuu ihon mikrobikannan tukemiseen ja parantamiseen probiooteilla. Niiden ansiosta iho vahvistuu ja se pysyy vastustuskykyisenä, joka hidastaa ikääntymisen merkkejä ja ehkäisee iho-ongelmien puhkeamista. Essen kenties tärkein tuote onkin maailman ensimmäinen eläviä probioottimikrobeja sisältävä seerumi. Yksi millilitra seerumia sisältää yli miljardi elävää probioottia. Kaikille ihotyypeille sopiva öljyseerumi on taatusti pomminvarma lahja kenelle tahansa äidille.

Superseerumi 50+ iholle

Ageless Serum: tämä seerumi on ikääntyvän ihon tähtituote nro 1, jonka voi käyttää yhdessä probioottiseerumin tai Repair Oilin kanssa. Ageless seerumi kirkastaa ja kohottaa ihoa välittömästi, mutta vaikutukset voimistuvat vielä ajan kuluessa ja iho kiinteytyy sekä kirkastuu selkeämmin. Seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihosoluihin täyteläistäen ihon ylintä kerrosta sekä vahvistaen ihon pintaa. Prebiootit ja probioottinen uute parantavat ihon mikrobikantaa, joka vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Muira puama -kuoren, sumajuuren ja madonnanliljan uutteet kirkastavat pigmenttiläiskiä ja korjaavat ihoa. Vaikka allekirjoittaneella onkin vielä matkaa viiteenkymppiin, on tämä seerumi suosikkini Esseltä kuuriluontoisesti käytettynä yhdessä probioottiseerumin kanssa. Jo parissa viikossa iho näyttää siltä, kuin se ”istuisi kasvoihin paremmin” – niin hullulta kuvaukselta kuin tämä kuulostaakin.

Vartalon ihon aromaterapeuttinen hemmottelija

Body Oil: viimeinen, mutta ei suinkaan vähäpätöisin lahjavaihtoehto on Essen vartaloöljy, jossa yhdistyvät ihoa tehokkaasti ravitsevat öljyt, kuten jojobaöljy, marulaöljy ja baobaböljy sekä aromaterapeuttisesti, rentouttavat eteeriset öljyt. Laventelin, patsulin, palmarosan, katajan ja appelsiinipuun eteeriset öljyt rentouttavat, virkistävät ja kohottavat mielialaa. Ja tämä lahja tarjoillaankin sitten suoraan iholle hierottuna!

Mikä näistä olisi siellä ruudun takana olevien äitien toivotuin lahja? Tai mitä aiot hankkia omalle äidillesi? 

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,