Beauty

YÜLI Cocoon Elixir

Beauty | 23.8.2016 | Katja Kokko

DSC_0005

Taannoisen kasvovesivarastojeni tyhjennyksen seurauksena suuntasin silmät kiiluen kasvovesimarkkinoille Suomen rajojen ulkopuolelle. Kiikarissani on ollut ties kuinka kauan jenkkisarja YÜLI, jonka raaka-aineet ovat hyvin mielenkiintoisia, pakkaukset minimalistisen tyylikkäitä ja visuaalinen maailma muutenkin kiinnostava. Lisäksi tuotteet saavat osakseen pelkkää ylistystä mihin tahansa päätyvätkään. Sarjaa myydään vain kivenheiton päässä lahden toisella puolella, ruotsalaisessa Alice & Whitessa.

YÜLIn tuotteet on suunniteltu erittäin huolellisesti hoitamaan yleisimpiä iho-ongelmia, kuten aknea, rosaceaa, atopiaa ja herkkää ihoa. YÜLIn keskeisin perustajajäsen, Yun Li, on koulutukseltaan kemisti, joka on työskennellyt mm. useiden fytoterapeuttien ja yrttilääkintään erikoistuneiden asiantuntijoiden sekä aromaterapeuttien kanssa tuotekehityksen lisäksi. Teini-iässä Yun kärsi kystisestä aknesta, johon hänelle määrättiin vuosien ajan erilaisia lääkevoiteita- ja kuureja, jotka eivät parantaneet ongelmaa, kuin tilapäisesti. Yun jätti mallin uransa New Yorkissa ja lähti opiskelemaan kemiaa. Työnsä ja koulutuksensa vuoksi yhä useampi Yunin ystävä haki iho-ongelmiinsa helpotusta suoraan häneltä ja kun nainen lopulta ymmärsi, millainen tietotaito hänellä on hyppysissään, syntyi ajatusta omasta ihonhoitosarjasta, joka yhdistää kaikista tehokkaimpia bioaktiivisia aineita aidosti toimivalla tavalla sekä käyttää puhtainta ja luonnollisinta teknologiaa tuotteidensa valmistamiseen. Tuotteiden incit perusteellisesti tutkailtuani jo kauan ennen, kuin olin lukenut sarjan taustoista mitään, totesin, että niiden takaa löytyy aitoa ymmärrystä ihonhoidosta.

Kolmen kasvoveden välillä tovin pähkäiltyäni, ostoskoriini päätyi herkän ihon kosteuttava suihke Cocoon Elixir. Kesän jälkeen kaipaan iholleni runsaasti kosteutta sekä rauhoittavia ja uudistavia aineita antioksidanttien lisäksi. Cocoon Elixir sisältää kehäkukka-, rosmariini-, laventeli-, kamomilla- ja frankinsensivettä sekä aloe vera -mehua, ruusujauhetta, MSM:ää, acerolaa ja kolloidista hopeaa. Kasvovesi on antibakteerinen, rauhoittava, kosteuttava, elvyttävä, kirkastava ja ihohuokosia supistava. Cocoon Elixirin perusteella minua kutkuttaa edelleen testata sarjan tuotteita laajemmin – joskin itse olisin toivonut kasvoveden sisältävän hieman enemmän humektantteja, kuten glyseriiniä tai hyaluronihappoa, jotta se olisi kosteuttanut vieläkin tehokkaammin. Tuoksumaailma YÜLIssa kolahtaa täydellisesti, sillä raaka-aineet saavat kukoistaa tuotteissa sellaisenaan. Itseäni alkoi himottamaan tilata frankinsensivettä omia kosmetiikkatehtailujani varten.

Oletteko te kokeilleet YÜLIn tuotteita?

Avainsanat: , ,