Beauty

Yöttömät yöt

Beauty | 8.4.2019 | Katja Kokko

Suomen kesä, yöttömät yöt ja perinteinen savusauna – voiko olla parempaa?

Frantsilan Anna lähetti minulle nämä kuvat viime kesältä pari päivää sitten. Kuvat on ottanut japanilainen toimittaja Miki Tokairin, joka oli tekemässä viime kesänä sauna-aiheista juttua Frantsilassa. Hänen vierailunsa sattui juuri samalle päivälle 35-vuotissynttäreideni kanssa, joita vietin Frantsilassa.

Saunoimme pari tuntia yli satavuotiaassa savusaunassa, Miki teki minulle liettualaiselta saunamestarilta oppimansa vihtomisseremonian, Anna toivoi minulle vihtoessaan rakkautta (kiitos Anna, en oikeasti ikinä unohda tätä, sillä mitä kaikkea tämän jälkeen onkaan tapahtunut!), vuorasimme itsemme Frantsilan turpeella, teimme ihonhoitorituaaleja Frantsilan tuotteilla ja lopuksi pulahdimme peilityyneen järveen. Oli melkein keskiyö, mutta silti aivan valoisaa. En unohda näitä synttäreitä koskaan.

Toivon, että Richard pääsee myös pian kokemaan Suomen kesän. Tulevan kesän suunnitelmiin kuuluu kuitenkin reissu englantilaiseen luontoon, joka on sekin aivan omaa luokkaansa ja metsät ovat aivan kuin satukirjoista.

Kesä tule jo!

Kuvat Miki Tokairin

Avainsanat: ,

Beauty

4 kommenttia artikkeliin “Yöttömät yöt”

  1. titityy

    Mahtavat kuvat ja tunnelma! Minulle tulee paljon kesän tuoksuja ja tunnelmia mieleen näistä. Meillä on vanha, kertaalleen palanut (tosin hyvin kunnostettu) savusauna keskellä luontoa joen rannalla. Savusaunassa saunominen on aivan ihanaa ja hyvin rentouttavaa. Tunnelma saunassa on jotenkin todella pyhä ja taianomainen. Ah, kesä tuleppa jo!

  2. Anne

    Hei Katja! Otin vasta Whamisan tuotteet käyttöön mutta harmikseni naamani räjähti täyteen finnejä ja punaisia näppylöitä. Pidin kuitenkin Water creamista todella paljon joten olisiko sinulla suositella vastaavanlaista kosteusvoidetta joltain toiselta merkiltä?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>