Beauty

Yin Your Skin® pääsiäistarjous – tuo kokonaisvaltainen hyvinvointiretriitti kotiisi

Beauty | 29.3.2021 | Katja Kokko

Yin Your Skin® Complete Experience tuo kokonaisvaltaisen hyvinvointiretriitin kotiisi. Nauti aistillisista yin-joogaharjoituksista, lumoavasta äänimaisemasta ja opi kosmeettisen gua shan edistyneimmät tekniikat, joiden vaikutukset yltävät ihosta ytimeen.

Moni meistä viettää tänä(kin) vuonna hieman erilaista pääsiäistä ja monella suunnittellut reissut ovat vaihtuneet kotoiluun. Itse olen pyhittänyt viimeisen kymmenen vuoden ajan pääsiäisen hyvinvoinnille ja osallistunut joka pääsiäinen joogaintensiiville. Tänä vuonna suunnitelmat ovat saman suuntaiset, paitsi että rakennan joogaretriitin kotiini.

Kulunut vuosi on ollut monella tapaa poikkeava ja monelle hyvin ahdistava ja uuvuttava. Tuntuu siltä, kuin maailma polkisi paikoillaan ja vaikka itse haluaisi mennä eteenpäin, ei pääse. Uskon, että moni teistä jakaa nämä tuntemukset kanssani. Poikkean sen vuoksi omista periaatteistani ja tarjoan pääsiäisen ajan tuntuvan alennuksen Yin Your Skin® Complete Experience verkkokurssikokonaisuudesta sekä Yin Your Skin® gua sha välineistä ja SILEÄ kasvoöljystä. Moni teistä seuraajistani tietääkin, että olen pitänyt Yin Your Skin® kursseissa ei alennuksia periaatetta alusta saakka ja hinnoitellut kurssit niin, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus niiden ostamiseen jatkuvien alennuskampanjoiden sijasta. Olen tehnyt poikkeuksen ainoastaan kerran aiemmin (kansainvälisenä naistenpäivänä) ja nyt teen toisen poikkeuksen pääsiäiskampanjan muodossa. Toivon, että tämä tuo iloa ja hyvinvointia pääsiäiseesi!

Yin Your Skin® Complete Experience tuo kokonaisvaltaisen hyvinvointiretriitin kotiisi

Oletko harkinnut kosmeettisen gua shan aloittamista? Oletko kenties hankkinut kauniit gua sha välineet koristamaan hyllyn reunaa, mutta et ole opetellut käyttämään välineitä? Onko mielessäsi ollut kokeilla joogaa, meditaatiota tai jotain hermostoa rentouttavia harjoituksia? Parempaa tilaisuutta tarttua tuumasta ei ole, sillä Yin Your Skin® Complete Experience tuo kotiisi tämän kaiken ja opastaa suorinta reittiä parhaiden tulosten ja mielen rauhoittumisen äärelle.

Mitä Yin Your Skin® Complete Experience sisältää?

Yin Your Skin® Complete Experience on ainutlaatuinen hyvinvointielämys, joka sisältää molemmat Yin Your Skin® kurssikokonaisuudet samassa paketissa, eli se yhdistää Yin Your Skin® Signature Experience ja Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha verkkokurssit.

Yin Your Skin® Signature Experience
 tuo kotiisi aistillisen yin-joogastudion. Ohjatut yin-joogaharjoitukset meditaatioineen pysäyttävät sinut kehosi ja mielesi äärelle. Harjoitukseen yhdistyvä, taianomainen visuaalinen matka pohjolan luontoon irrottaa sinut arjestasi ja vie sinut kauas kiireestä. Lumoava äänimaisema ja sen hoitavat vaikutukset virittävät sinut syvään yhteyteen oman itsesi kanssa.

Yin Your Skinin® äänimaiseman on säveltänyt ja tuottanut suomalainen pop-artisti ja pianisti IRENE. Äänimaailmassa yhdistyvät minimalistiset, syvän samettiset pianosoundit, ilmavat laulumelodiat ja tuudittava toisteisuus, jossa on helppo levätä. Kaikkien Yin Your Skinin® videoiden äänimaisemat lepäävät rytmillisesti samassa leposykkeessä ja ankkuroivat kuulijansa pulssin juurevaan seesteisyyden tilaan. Ääni vaikuttaa kehon lihaksien ja kudosten lisäksi myös aivoaaltoihin. Koherenssi on aivotoiminnan kannalta keskeinen ilmiö. Aivomme voivat toimia joko koherentisti (johdonmukaisesti) tai epäkoherentisti (kaaos). Jooga, meditaatio ja harmonisoiva äänimaisema ovat kaikki erinomaisia keinoja luoda lisää koherenssia, harmoniaa ja yhteyttä kehon ja mielen välille. Siksi kaikki nämä elementit yhdistyvät Yin Your Skinissä®.

Yin Your Skin® Signature Experience kurssilla opit lisäksi korealaisen ihonhoidon metodit ja kosmeettisen gua shan perustekniikat, joilla saat välittömästi hoitolatasoisia tuloksia. Yin Your Skin® ihonhoitorutiini tähtää pitkäaikaisiin tuloksiin ja ihon kunnon optimointiin – terveen näköiseen ihoon iästä huolimatta. Yin Your Skin® ihonhoitofilosofiassa termi anti-aging on korvattu termillä healthy aging. Koko ihonhoitofilosofian pohjan muodostaa näkemys siitä, että iho ei ole millään tavalla erillinen osa muusta kehosta, vaikka se onkin pinnallisin ja näkyvin osa kehoamme.

Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha kurssi syventää osaamistasi kosmeettisen gua shan tekniikoihin ja vie sen aivan uudelle tasolle. Opit kurssilla kosmeettisen gua shan edistyneimmät tekniikat ja yksityiskohtaiset täsmähoidot purentalihasten jännityksistä silmänympärysihon kohottamiseen ja iho-ongelmien hoitoon. Tekniikat vaikuttavat syvemmälle, kuin yksikään ihonhoitotuote pystyy koskaan imeytymään.

Löydät tarkat kuvaukset molempien kurssien videoista ja niiden kestosta täältä.

Yin Your Skin® pääsiäistarjous


Yin Your Skin® Complete Experience kurssikokonaisuuden normaali hinta on 150 €. Kurssi on 20% alennuksessa 29.3.-2.4. välisen ajan, eli hintaa sille jää 120 €.

Lunasta Yin Your Skin® Complete Experience pääsiäistarjous tästä linkistä.

Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi Yin Your Skin® gua sha välineet sekä SILEÄ kasvoöljy 20% alennuksella House of Organicin verkkokaupasta koodilla YYSEASTER. Tarjous on voimassa 29.3.-2.4. Pääset ostoksille tästä.

Lue mitä asiakkaat kertovat Yin Your Skin® kursseista

”Kurssin opastuksella kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni yin-joogaa ja rakastuin siihen täysin! Kuinka kokonaisvaltainen hyvä olo siitä tuleekaan. Koko keho tuntuu harjoituksen jälkeen rentoutuneelta ja joustavalta. Jo muutaman yin-joogaharjoituksen jälkeen huomasin selkeästi kuinka keho alkoi luonnollisesti taipua asentoihin syvemmin. Oli ilo huomata muutos todella lyhyessä ajassa. Yin-joogasta on tullut kurssin myötä itselleni tärkeä rutiini, jota pyrin tekemään useamman kerran viikossa. Harjoitusten vaikutukset ulottuvat kehon lisäksi myös mieleen, sillä harjoituksen jälkeen olo on kaikella tapaa rento ja hyvä, ja mieli ihanan tyyni.

Kun gua shata jaksaa tehdä säännöllisesti, tulokset ovat oikeasti huomattavat – aviomies ja ystävät ovat kommentoineet kasvojen ”käsittämätöntä” hehkua ja piirteiden selkeyttä. Itse huomaan jo muutaman säännöllisen gua shan jälkeen, että iho on tasaisempi ja heleämpi, ja että erityisesti leukalinja näyttää selkeämmältä. Gua sha on itselleni ihana rentoutushetki, sillä tykkään tehdä sen iltaisin: on ihanaa pestä ja kosteuttaa kasvot rauhallisesti ja sen jälkeen tehdä gua sha -hoito, joka toimii omalla tavallaan myös meditaationa, sillä silloin pyrin tietoisesti keskittymään juuri tuohon hetkeen.

Kurssin tarkasti harkittu kokonaisuus, jossa jokainen osa-alue tukee toista. Kurssi jopa ylitti osin odotukseni. Sound healing oli vielä ihanamman kuuloista kuin osasin odottaa.” – ASIAKAS


”Olen tehnyt noin kahdesti viikossa yin-joogaa ja gua sha hoitoja, nyt parin kuukauden ajan. Istumatyöstä kipetynyt alaselkä kiittää, vaikka tekemistä vielä on, mutta pitkä joogasessio on niin ihanan rentouttava, että se pysynee mukana pitkän aikaa. Myös Gua Sha ihastuttaa ja ero turvotuksia poistavan hoidon jälkeen on silminnähtävä! En osannut odottaa näin nopeita tuloksia, iho on hyvässä kunnossa ja silmäpussit pysyvät poissa, jos jaksan tehdä hoidon kolmesti viikossa. Aivan huikeaa! Iho-ongelmia minulla ei entuudestaan ollut, mutta heleys yllätti silti. Kaverikin huomasi ihon olevan hyvässä kunnossa. Itse ilahduin silmäpussien pienenemisestä todella paljon, sillä en osannut uskoa, että niihin mikään tehoaisi. Parasta kurssissa on rentouttavat ja kauneutta boostaavat hoidot höystettyä Katjan selkeällä ohjeistuksella ja hienolla musiikilla, joka tekee kokemuksesta ainutlaatuisen. Kurssi ylitti odotukseni ihan kympillä! Etsin lähinnä pientä piristystä talven keskelle ja stressin lievitykseen, mutta kokonaisvaltainen paketti yllätti ja olen nauttinut tästä tosi paljon! Jatkan niin kauan kuin kurssi on voimassa ja toivon, että jotain jatkoa on tulossa vielä.” – RIIKKA


”Kurssi ylitti odotukseni täysin. Jo muutaman kerran advanced-hoitoa tehtyäni huomasin peilistä kirkkaammat kasvot ja poskista huomasin nesteiden lähteneen liikkeelle. Ajattelin aluksi, ettei minulla pikkulapsiarjessa ole aikaa gua shalle, mutta tämä hyppäsi oitis tärkeimpiin self care -rituaaleihini, josta en malta enää luopua. Vaikka hoidan kasvojen ihoa hyvillä tuotteilla, gua sha on vienyt ihonhoiton ihan uudelle tasolle!” – ESSI

Tervetuloa nauttimaan aistillisista yin-joogaharjoituksista, lumoavasta äänimaisemasta ja kosmeettisen gua shan hämmästyttävistä vaikutuksista!

Kuvat Riikka Kantinkoski