Beauty

Täydellinen lasi-iho

Beauty | 2.6.2019 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Whamisa

Whamisan BB-voiteella tulee aivan täydellinen lasi-iho. Voide levittyy kuin unelma, peittää juuri sopivasti ja se sisältää aurinkosuojakertoimen 50.

Ennen Turkkiin lähtöä kuvasin Instagramiin videosarjan, joka löytyy nyt Instastooreistani. Tarkoituksena oli tehdä tietoisku Whamisan BB-voiteista, joissa on aurinkosuojakerroin 50. Stressasin etukäteen videoiden tekemistä, sillä kokeillessani viime kesänä BB-voiteen kolmesta sävystä tumminta, näytin kummitukselta. Olin siis aivan liian ruskettunut löytääkseni itselleni sopivaa sävyä, jonka vuoksi koko tuote on jäänyt käyttämättä ja ajattelin ettei mikään väreistä sovi minulle edes rusketuksen lähdettyä.

Päätin silti kokeilla miltä väri ihollani näyttää, sillä halusin kuitenkin demota videolle millainen peittävyys tuotteella on ja miten se levittyy. Lisäksi olisi kiva kertoa myös hyvin vaaleaihoisille sopivista väreistä, sillä tarpeeksi vaaleat meikkipohjan sävyt ovat luonnonkosmetiikassa lähes yhtä harvinaisia kuin tarpeeksi tummat sävyt. Kaiken lisäksi vaalea iho palaa helposti, mutta Whamisan BB-voiteissa on korkea SPF 50 suojakerroin, joten se on täydellinen kesätuote vaaleahipiäiselle.

Sävyt vasemmalta oikealle: Pink Beige, Light Beige ja Natural Beige

Olin aivan puulla päähän lyöty levittäessäni tuotetta iholleni videolla ensimmäistä kertaa: mikä levittyvyys! Mikä riittoisuus! Mikä täydellinen peittävyys! Mikä upea peilikirkas lasi-iho! Ihoni näytti niin hyvältä koko päivän, että ihastelin sitä päivän mittaan useaan otteeseen. Iho ei näytä tippaakaan liian meikatulta, vaan todella freesiltä, tasaiselta ja kostean kuultavalta. BB-voide myöskin tuntui iholla aivan ihanan hengittävältä ja kevyeltä, eikä lainkaan tukkivalta. Lisäksi voiteen peittävyyttä voi säädellä todella helposti.

Tätä kuvaa ei ole käsitelty lainkaan, mutta olen lisännyt iholle poskipunaa sekä aurinkopuuteria. Instastooreista löytyy demo BB-voiteen levittämisestä ja lopputuloksesta ilman muita meikkituotteita. Näyttää todella hyvältä, vai mitä sanotte?

BB-voiteista löytyy kolme sävyä: Pink Beige, Light Beige ja Natural Beige. Minä käytin tummimman sävyn elin Natural Beigen. Suojakertoimen lisäksi tuote on todella hoitava: se sisältää puhdistetun veden sijasta aloe veraa ja Whamisan tuttuja fermentoituja kasveja, kuten krysanteemia, voikukkaa ja lootusta sekä antioksidanttipitoista aroniaa, mustaherukkaa, baobabia ja vihreää teetä. Eli kunnon blemish balm sanan perimmäisessä merkityksessä: kosteutus, hoitavuus, meikkipohja, saastesuoja ja aurinkosuoja samassa tuotteessa!

Whamisan aurinkovoiteista haluan puolestaan vinkata SPF 14 voiteesta, sillä näitä matalan suojakertoimen aurinkovoiteita on tarjolla melko vähän. Whamisan voide levittyy iholle kauniisti (demoan myös sen stooreissa) ja on todella hoitava. Aloe veran ja fermentoitujen uutteiden lisäksi tuote sisältää runsaasti riisinleseuutetta, joka on Koreassa sekä Japanissa erittäin suosittu raaka-aine, sillä se ehkäisee tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihoa. Lisäksi voide sisältää parsakaalia ja pinaattia, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Voide on pakattu sen verran pieneen tuubiin, että vartalolle käytettynä se sopii lyhyille reissuille ja mahtuu käsimatkatavaroihin, mutta pidempään käyttöön hankkisin kyllä isomman pakkauksen.

Nyt ihoni on sen verran ruskettunut, että Whamisan BB-voide jäi taas liian vaaleaksi. Voi kunpa siitä valmistettaisiin edes pari astetta tummempi sävy!

Oletko kokeillut Whamisan BB-voidetta?

Sävyt vasemmalta oikealle: Pink Beige, Light Beige ja Natural Beige

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,