Beauty

Wanted: atoopikko ihonhoitotutkimukseen

Beauty | 6.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0008

Ystävät, tarvitsen apuanne. Etsin ihonhoitotutkimukseen atoopikkoa, joka ei ole koskaan hoitanut ihoaan luonnonkosmetiikalla.

Toteutan tutkimuksen yhdessä Biodellyn kanssa ranskalaisen ihonhoitosarja Nafhan tuotteilla.

DSC_0029DSC_0021

Koekaniinin tulisi asua pääkaupunkiseudulla, jotta hän pääsee luokseni kuvattavaksi ennen ja jälkeen tutkimuksen. Vaatimuksena on selkeästi oireileva atooppinen ihottuma, jota hän ei ole hoitanut luonnonkosmetiikalla. Hän saa käyttöönsä koko Nafhan tuoterepertuaarin ja sitoutuu hoitamaan ihoaan ohjeideni mukaisesti koko tutkimuksen ajan.

Löytyisikö teidän joukostanne tai tuttavapiiristänne sopivaa henkilöä, joka suostuu luovuttamaan paljaat kasvonsa tutkimukseeni?

DSC_0006

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,

Beauty

14 kommenttia artikkeliin “Wanted: atoopikko ihonhoitotutkimukseen”

 1. Julia

  Hei Katja! Mielenkiinnostani kyselen. Olisi erittäin mielenkiintoista, jos postaisit joskus samankaltaisen tutkimuksen / tuote suositukset myös lapsille. Monet lapset kärsivät ja etenkin omani omaavat atooppisen ihottuman ja ihottuma vain pahenee talvesaikaan, joten innolla odotan oheisen tutkimuksen tuloksia josko saisi siitä apua myöskin heille. Kiitos!

  • Juttua lasten ihonhoidosta on tulossa keväällä. Mutta huikkaanpa vain, että Sophie la Giraffen tuotteet lapsille ja Alpadermin Cold Cream ihottumaan, sillä paranee. Maitotuotteet kannattaa minimoida.

  • Minäkin toivon juttua lasten ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Tyttärelläni on luonnonkihara, helposti takkuuntuva tukka, jota olen nyt selvittänyt XZ Muumi-suihkeella, mutta mielelläni ottaisin vinkkiä esim. lasten hiuksille sopivasta, luonnonmukaisesta selvityssuihkeesta.

 2. Mariko

  Hei Katja
  Voisin olla oikeinkin hyvä koekani tähän proggikseen. Olen 35v ja Atopia ollut 2kk vanhasta. En ole käyttänyt luonnonkosmetiikkaa. Vastaiain mieluusti pidemmin maililla, mutten löytänyt yhteystietoja sivuiltasi.
  Toivottavasti tämä tavoittaa sinut 🙂
  Ystävällisin terveisin
  Mariko

 3. Sara

  Heippa Katja!

  Mulla kanssa täyttyy aika hyvin kriteerit, kohta 30vee olen ja atooppinen ihottuma myöskin 1-vuotiaasta lähtien. Kaikkea muuta olen lähestulkoon kokeillut, mutta en luonnonkosmetiikkaa koskaan.

  Otathan yhteyttä, kerron atopiahistoriaani tarkemmin yksityisesti mielelläni 🙂

  terkkusin, Sara

 4. jaimes

  25-vuotias atoopikko ilmoittautuu!Juuri nyt ihoni näyttää kohtuulliselta,kasvoilla on atopialäikkiä vain poskipäillä. Muu kasvojen iho kuitenkin reagoi talveen ja paksumpiin rasvoihin vaikka millä epäpuhtauksilla pitkin naamaa.Olen etsinnyt täydellisestä hoitotuotetta koko ikäni kasvoille.vartalon atopia helpotti iän myötä,taipeet eivät ole enää vereslihalla vaan kuivilla ”näpyillä”vain. Naamankin iho pysyy nykyään kiinni,mutta se kutiseva,kiristävä tunne ja epätasaisen ja läikikkään näköinen iho,,toisaalla mustapäitä ja finnejä,toisaalla kuivana hohtava valkea läntti..argh.Apua olisi kyllä mukava löytää.

 5. Kiitos ihanat! Minulla on nyt mahdollinen koekaniini, tapaan hänet parin viikon päästä. Mikäli iho ei jostain syystä kävisikään tutkimukseen, pidän teidän mielessä 🙂

 6. Miila

  Hiukan ot, mutta en huomannut mh:n kysymykseen vastausta, joten: itse olen käyttänyt omille lapsilleni K pour Karitén selvityssuihketta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>