Cheap & Chic

Huulten herkullinen hurraa-huuto

Cheap & Chic | 5.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0282

Postilaatikostani tupsahti tovi sitten yllätys, joka aiheutti naapuriin asti kantautuvia hurraa-huutoja: paketillinen Hurraw! -huulirasvoja. Näistä herkullisista huulirasvoista on kohistu siellä sun täällä, mutta en ollut itse vielä ehtinyt käydä niihin käsiksi.

Nämä nimensä mukaisesti raw-huulirasvat ova vegaanisia ja täysin luonnollisia. Ja niihin ei voi olla rakastumatta. Tuoksu- ja makuvaihtoehtoja on niin paljon, että valinnanvaikeus iskee. Pretty-verkkokaupasta näyttäisi löytyvän melkein koko repertuaari, Biodellystä valikoidumpi.

DSC_0286

Minä sain testattavakseni lakritsin, greipin, earl greyn, chai spicen sekä sävytetyn kanelin. Älkää pliis laittako valitsemaan suosikkiani, sillä nämä ovat kaikki kirjaimellisesti aivan syötävän ihania.

Valikoimasta löytyvät myös omat ayurvediset voiteensa kaikille doshille, itselleni siis pitta ja toisinaan vata. Kesähuulivoiteeksi tarjolla on aurinkosuojan sisältävä rasva.

Rasva on kaiken söpöytensä lisäksi myös tehokas, pehmittää huulet ja sitoo kosteutta niihin. Täyden kympin tuote ja Cheap & Chic -kategorian luksusosastoa: Prettyssä yksi puteli maksaa 4,90 € ja Biodellyssä 5,60 €.

Oletteko jo kokeilleet Hurraw! -huulirasvoja ja mikä on teidän suosikkituoksunne?

DSC_0302

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,

Cheap & Chic

7 kommenttia artikkeliin “Huulten herkullinen hurraa-huuto”

 1. iduska

  Voi just tein Biodellystä tilauksen enkä muistanut tätä vaikka mieli tekisi testata.

  Sellaista palautetta haluaisin varovasti jättää sivustosta, että tämä on tosi kaunis, mutta itse toivoisin ehkä hieman selkeämpää navigointia… Sitä on kai niin tottunut siihen tavallisen blogipohjaan, että tuntuu vähän vaivalloiselta selata joka juttu erikseen, varsinkin kun aina postauksessa ollessani unohdan kumpi nuoli menee seuraavaan ja kumpi edelliseen (niissä kun on vain otsikot). Käyn täällä joka tapauksessa, enkä tiedä olenko ainut joka ajattelee näin, mutta olisiko mahdollisuus saada vaikka edes ensimmäinen juttu ”avoimeksi” heti tuohon blogisivulle?

  Ihanaa uutta vuotta!

  • Kiitos palautteesta ja olen täysin samaa mieltä. Olen kasannut listaa viilauksista, mitä saitti vielä kaipaa ja tämä toive on ehdottomasti huomioitu ja oli itsellänikin jo listattuna 🙂

  • sonsaa

   Tässä kun oli muutenkin annettu palautetta sivuston kehittämiseksi niin laitanpa omankin lusikkani soppaan. Toivottavasti Katja huomaat tämän täältä. Ensinnäkin ihan mahtava sivustohan tämä on ja on niin hienoa kuinka olet lähtenyt vahvasti seuraamaan omaa intohimoasi ja se näkyy kaikkialla. Kokoamasi beauty guidet ovat yksi aivan mahtava esimerkki, mutta niihin liittyen minulla olisi toive. En tiedä häiritseekö tämä vain minua vai muitakin, mutta beauty guidien alaosassa olevat tuotteet ovat osa vieraampia ja siksi tuotteiden välillä hyvinkin pienet tekstit jättävät arvailun varaan, mikä tuote on kyseessä. Olisiko siis mahdollista, että tuotteiden vieressä olisi pieni kuvaus, minkämoisesta tuotteesta milloinkin on kyse (yövoide, kuorinta tms.). Nyt nopeasti katsomalla on välillä vaikea löytää juuri sitä ihotuotetta, jota on itse etsimässä, jolloin joutuu availemaan useampia linkkejä ja tihrustelemaan kuvista purnukoiden etikettejä. Ymmärrän toki myös affiliate-linkkeihin liittyvän ansaintapuolen tarkoituksen, sillä jotenkinhan ansiotulotkin on kerättävä 🙂

 2. Piupau

  Mun jäi osa vastauksesta pois, mutta chai spice ja lime nyt kokeilussa. Toi lime on niin ihanan kesäinen, että se antaa jo toivoa kesästä 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>