Cheap & Chic

Huulten herkullinen hurraa-huuto

Cheap & Chic | 5.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0282

Postilaatikostani tupsahti tovi sitten yllätys, joka aiheutti naapuriin asti kantautuvia hurraa-huutoja: paketillinen Hurraw! -huulirasvoja. Näistä herkullisista huulirasvoista on kohistu siellä sun täällä, mutta en ollut itse vielä ehtinyt käydä niihin käsiksi.

Nämä nimensä mukaisesti raw-huulirasvat ova vegaanisia ja täysin luonnollisia. Ja niihin ei voi olla rakastumatta. Tuoksu- ja makuvaihtoehtoja on niin paljon, että valinnanvaikeus iskee. Pretty-verkkokaupasta näyttäisi löytyvän melkein koko repertuaari, Biodellystä valikoidumpi.

DSC_0286

Minä sain testattavakseni lakritsin, greipin, earl greyn, chai spicen sekä sävytetyn kanelin. Älkää pliis laittako valitsemaan suosikkiani, sillä nämä ovat kaikki kirjaimellisesti aivan syötävän ihania.

Valikoimasta löytyvät myös omat ayurvediset voiteensa kaikille doshille, itselleni siis pitta ja toisinaan vata. Kesähuulivoiteeksi tarjolla on aurinkosuojan sisältävä rasva.

Rasva on kaiken söpöytensä lisäksi myös tehokas, pehmittää huulet ja sitoo kosteutta niihin. Täyden kympin tuote ja Cheap & Chic -kategorian luksusosastoa: Prettyssä yksi puteli maksaa 4,90 € ja Biodellyssä 5,60 €.

Oletteko jo kokeilleet Hurraw! -huulirasvoja ja mikä on teidän suosikkituoksunne?

DSC_0302

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,