Beauty

Viikon purkki: Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil

Beauty | 19.6.2019 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Täydellisen puhdistusöljyn valmistaminen ei ole mitään rakettitiedettä, mutta vain harva siinä tuntuu silti onnistuvan.

Viikon purkissa on tälläkin kertaa edustettuna brittikosmetiikka. Voisin huvikseen laskea, kuinka monta luonnonkosmetiikkamerkkiä tästä maasta oikein löytyy. Niitä on todellakin monta. Siitä huolimatta jostain käsittämättömästä syystä tuntuu, että luonnonkosmetiikan saatavuus on täällä huonoa.

Viikon purkki on:

Pai Rosehip Cleansing Oil

Kohderyhmä

Herkkäihoiset, laatua arvostavat luonnonkosmetiikan käyttäjät. Vegaanit.

Kenelle sopii?

Kaikille ihotyypeille.

Miten markkinoidaan?

Hellävaraisen tehokkaana puhdistuksena, joka poistaa meikin ja ylimääräisen talin. Helposti vedellä huuhtoutuvana ja ylellisen tuntuisena.

Mitä sisältää?

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Polyglyceryl-4 Oleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract*, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pelargonium Graveolens Oil*, Ocimum Basilicum (Basil) Oil*, Tocopherol , Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract* Naturally occurring in essential oils: Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral, Linalool

Emulgaattoria lukuunottamatta kaikki raaka-aineet ovat luomua. Putsarin pohjan muodostavat oliiviöljy, auringonkukkaöljy ja risiiniöljy. Toimiva ja ravitseva pohja, eikä puhdistustuotteeseen kannata mitään eksoottisia luksusöljyjä käyttääkään, tai muuten hinta nousee tuntuvasti. Risiiniöljystä pidän itse erittäin paljon puhdistusöljyissä, sillä se tarraa todella hyvin kiinni likaan. Oranssi väri tulee ruusunmarjan CO2-uutteesta, eli siitä samasta aineesta, mitä Pai käyttää kuuluisassa Rosehip Oil kulttituotteessaan. Putsarin tuoksu tulee jasmiinin, limen, appelsiinin, pelargonian ja basilikan eteerisistä öljyistä, joilla on toki myös ihoa hoitavia vaikutuksia.

Arvio tuotteesta

Tuotteessa ei ole periaatteessa mitään ihmeellistä, paitsi se, että se on kerrassaan täydellinen. Vihdoinkin joku on onnistunut valmistamaan aivan täydellisen puhdistusöljyn, joka huuhtoutuu iholta helposti ja täydellisesti. Jos en vielä maininnut sanaa täydellinen, niin sanottakoon, että koostumus ja tuoksu ovat myös täydelliset. Öljy on samettista ja runsasta, eikä liian lirua – itse en ole esteriöljyillä ohennettujen puhdistusöljyjen suurin ystävä. Minä tunnustaudun putsarifriikiksi ja rakastan sitä, että puhdistusrituaalini on myös aromaterapeuttinen hoivahetki itselleni. Tämän putsarin tuoksu onkin sopiva sekoitus kukkaisuutta, raikkautta ja hedelmäisyyttä, mutta en usko sen olevan liian voimakas niille, jotka eivät ole vahvojen tuoksujen ystäviä. Tuoksu ei kuitenkaan yllä aivan samaan joukkoon esimerkiksi de Mamielin, In Fioren ja May Lindstromin jumalaisuutta hipovien tuoksujen kanssa, mutta niihin en lähtisi tätä tuotetta edes vertaamaan, koska liikutaan ihan eri hintakategoriassa. Jos kaipaa erittäin laadukasta, tehokasta ja hinta-laatusuhteeltaan timanttista puhdistusöljyä, niin se on tässä.

Käytätkö koko purkin loppuun?

Viimeistä pisaraa myöten kyllä!

Ostaisitko uudestaan?

Ehdottomasti!

Arvosana asteikolla 1-10: 10

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 10

Mistä voi ostaa?

Jolie, 39 €

Löydät kaikki edelliset viikon purkki -jutut täältä.

Kuva Katja Kokko

Tuote saatu blogin kautta

Avainsanat: , , ,