Beauty

Viikon purkki: Okoko Sublime Balm

Beauty | 6.11.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Nykyisin monikaan kosmetiikkapurnukka ei saa enää sukkia pyörimään jaloissani. Tämän viikon purkki on kuitenkin kertakaikkiaan niin vastustamaton, että voisin vaikka syödä sitä!

Tämän viikon purkki on:

Okoko Sublime Balm

Kohderyhmä: tehokasta luonnonkosmetiikkaa metsästävät

Kenelle sopii: kaikille ihotyypeille

Miten markkinoidaan: ihmebalmina, joka sopii kaikille ja tekee kaiken. Kirkastaa, auttaa kosteutta pysymään ihossa ja ehkäisee epäpuhtauksia.

Mitä sisältää: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Garcinia Indica (Kokum) Seed Butter, Dilauryl Citrate, Camellia Oleifera  (Camellia) Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Aqua, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides  (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Tocopherol, Lactobacillus Bulgaricus/Salix Alba Bark (White Willow) Ferment Filtrate, Kaolin  (White Clay), Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Sterols, Saccharum Officinarum (Sugar Cane)Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Peel Oil Expressed, Allantoin, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium Rose) Leaf Oil, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil,  Bisabolol, Haematococcus Pluvialis (Astaxanthin) Extract, Citrus Bergamia (Bergamot) Peel Oil Expressed, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Extract, Jasminum Grandiflorum  (Jasmine) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple)Extract, Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula CO2), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Tuote vaikuttaa tuntumaltaan vatkatulta ja kuohkealta sheavoilta. Se on siis koostumukseltaan rasvaista, kuten balmit ovat. Tämä balmi on kuitenkin emulsio, eli incistä löytyy myös vettä ja näin ollen emulgaattorikin. Veden määrä on kuitenkin minimaalinen, josta balmimaisen rasvainen koostumuskin johtuu. Kaoliini tuo koostumukseen mukavasti kuohkeutta ja hillitsee sen rasvaisuutta.

Tuotteen tehoa markkinoidaan mm. sen sisältämillä AHA-hapoilla, mutta ihmettelen miten vesiliukoiset AHA-hapot toimivat tämän kaltaisessa koostumuksessa ja kuinka hyvin ne säilyttävät tehonsa. Täytyy ottaa puhelu kemistiystävälleni Jaanalle, joka taatusti osaa vastata kysymykseen. Raaka-aineista löytyy mm. astaksantiinia, joka on punapigmenttinen antioksidantti. Kun se yhdistetään tyrniöljyyn, porkkanaöljyyn ja tomaatinsiemenöljyyn, balmin väristä muodostuu niin kirkkaan oranssi, että pelkästään se torjuu kaamosmasennusta.

Balmin karkkimaisen makea tuoksu on sekoitus eteerisiä öljyjä, joista tunnistan selkeästi veriappelsiinin makeuden.

Arvio tuotteesta: rakastan tuotteen kuohkean rasvaista koostumusta ja oranssia väriä, joka tuo kasvoille terveen instant-hehkun. En tiedä olisinko ostanut balmia ilman sen herkullista tuoksua, sillä nimenomaan tuoksu on sen yksi tärkein tekijä. Tämä on silkkaa ihonhoitonautintoa parhaimmillaan! Vaikka olen hieman epäluuloinen AHA-happojen toimivuudesta tässä tuotteessa (epäilykseni voivat aivan hyvin olla turhia) niin tämä todellakin kirkastaa ihon ja sen hehkumaan! Balmi toimii parhaiten ihoöljyn sijasta ihonhoitorutiinin viimeisenä tuotteena. Kun illalla on voidellut kasvot tällä, aamulla iho on kuin Prinsessa Ruususen kauneusunien jäljiltä.

Arvosana asteikolla 1-10: 10

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 10

Käytätkö koko purkin loppuun: kyllä! Kaavin sen loppuun viimeistä hiukkasta myöten ja varmaan nuolen purkin lopuksi!

Ostaisitko uudestaan: kyllä!

Mistä voi ostaa:

Naturelle, 65 €/30 ml

Löydät kaikki viikon purkki -jutut täältä

Avainsanat: , ,