Beauty

Viikon purkki: Kora Organics Noni Bright Vitamin C Serum

Beauty | 29.1.2020 | Katja Kokko

Vihdoinkin Kora Organics teki tuotteen, jota voin kutsua timantiksi.

Viikon purkki is back! Korkataanpa tämän vuoden viikon purkkikatsaukset Kora Organicsin C-vitamiiniseerumilla, jonka testaamista olen odottanut kieli pitkällä. Kora kuuluu sarjoihin, josta pidän todella paljon, mutta useimpien tuotteiden kohdalla aina jokin toinen suosikki kiilaa ohi jättäen Koran ns. hyväksi kakkoseksi. C-vitamiiniseerumin kohdalla odotukset olivat korkealla ja ne myös palkittiin.

Jos haluat ehdottaa viikon purkkiin tuotetta, jonka haluaisit minun arvioivan, jätä toiveesi kommenttiboksiin!

Viikon purkki on: 

Kora Organics Noni Bright Vitamin C Serum

Kohderyhmä

Luonnonkosmetiikan käyttäjät sekä ihonhoitoon panostavat kuluttajat, jotka vaativat tuotteilta näkyviä tuloksia.

Kenelle sopii?

Kaikille ihotyypeille – tosin hajusteallergisten tulee tarkistaa allergeenit ja herkkäihoisen suhtautua varauksella näin paljon aktiiviaineita sisältävään tuotteeseen.

Miten markkinoidaan?

Seerumia markkinoidaan runsaalla määrällä C-vitamiinia sekä runsaasti C-vitamiinia sisältävillä hedelmäuutteilla. Tuotteen pH on matala, 3,8, jotta C-vitamiini ei menetä tehojaan.

Tuotteen kerrotaan pehmittävän juonteita, vähentävän tummia pigmenttiläiskiä tasoittaen ihon sävyä, tukevan ihon elastisuutta ja kiinteyttävän sekä tuomalla iholle antioksidanttisuojan ympäristön haittoja vastaan.

Mitä sisältää?

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Ascorbyl Glucoside, Glycerin, Water/Aqua/Eau, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus/Acerola Cherry Ferment, Potassium Hydroxide, Dicaprylyl Carbonate, Capsicum Annuum (Capsicum) Fruit Extract, Lactobacillus, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Morinda Citrifolia (Noni) Fruit Extract*, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Zinc PCA, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Salvia Sclarea (Clary Sage) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Salicylate, Alcohol, Euterpe Oleracea (Acai) Juice*, Tocopherol, Silica, Maltodextrin (Tapioca Starch), Glycine Soja (Soybean) Oil, Quartz, Limonene**, Citral**, Linalool**

INCI-lista on oikein lupaava. Seerumi sisältää 12 % Ascorbyl Glucosidea, joka on hyvin yleisesti ihonhoidossa käytetty stabiili C-vitamiinin muoto. Tuotteen pH on matala, 3,8, joka on välttämätöntä, jotta C-vitamiini säilyttää tehonsa. Tässä välissä on pakko huomauttaa, että Novexpertin kuuluisa C-vitamiiniboosteri sisältää kahta stabiloitua C-vitamiinin muotoa (Ascorbyl Methylsilanol Pectinatea ja 3-O-ethyl Ascorbic Acidia) yhteensä 25 % ja nämä C-vitamiinin muodot eivät vaadi yhtä alhaista pH:ta. Novexpertin seerumin pH onkin 4,5, joka on monelle ihoystävällisempi. Itse olen tosin reippaamman happamuuden kannattaja ja ihoni pitää siitä.

C-vitamiinin lisäksi Koran seerumi sisältää C-vitamiinipitoisia hedelmäuutteita, joiden yhdistelmää sarja kutsuu superhedelmäyhdisteeksi. Se koostuu kakadu-luumusta, acerolasta, appelsiinin kuoresta, sitruunan kuoresta ja noni-hedelmästä. Kakadu taitaa olla maailman C-vitamiinipitoisin hedelmä. Lisäksi hedelmäuutteet sisältävät myös muita iholle hyödyllisiä aineita ja uutteessa C-vitamiini on luonnollisessa muodossa, osana kokonaisuutta, joka on aidon luonnonkosmetiikan ydin. Muita mainitsemisen arvoisia aineita seerumissa ovat hyaluronihappo, sinkki PCA, paprika- ja oliivinlehtiuutteet.

Tuoksu

Kirpeän sitruksinen ja virkistävä. Tulee mieleen kirpeät hedelmäkarkit, mutta tuoksu ei ole kuitenkaan yhtään liian makea.

Arvio tuotteesta

Vihdoinkin Koralta löytyi todellinen timantti! Kuten sanottua, pidän sarjasta paljon, mutta suurin osa tuotteista on jäänyt kuitenkin vähän taka-alalle muiden suosikkieni joukossa. Tässä seerumissa on kuitenkin kaikki kohdallaan: koostumus on ihanan ohut ja se jättää ihon meheväksi. Pidän tuotteen happamuudesta, koska se lisää kosteuttavaa ja heleyttävää vaikutusta entisestään. Seerumi herättää ihon ja lunastaa lupauksensa juonteita siloittavasta vaikutuksesta. Ihosta tulee kauttaaltaan freesin näköinen. Hitusen kalliin puoleinen tuote on, mutta mielestäni hinta-laatusuhde on kuitenkin kohdallaan. Monelle varmaan herää kysymys: onko tämä parempi kuin Novexpertin C-vitamiiniboosteri? Todella vaikea sanoa. Aika lailla samalla viivalla taitavat lopulta olla, vaikka Novexpertille onkin pakko antaa mojovat pisteet tieteestä sen takana. On myös mukavaa saada vaihtelua myös entiselle suosikille.

Käytätkö koko purkin loppuun?

Ehdottomasti.

Ostaisitko uudestaan? 

Kyllä.

Arvosana asteikolla 1-10: 10

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 10

Mistä voi ostaa?

Ilokseni huomasin, että seerumi on tällä hetkellä tarjouksessa Stockmannilla.

Stockmann, 64,90 €/30 ml
Sokos, 63,90 €/30 ml

Löydät kaikki edelliset viikon purkki -jutut täältä.

Tuote on saatu testiin

Avainsanat: , , ,