AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 11.12.2015. – 9.1.2016

Astrologia | Body & Mind | 11.12.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

Uusikuu Jousimiehessä (11.12.) on luonteeltaan innostava, rajoja rikkova, eksentrinen, kaukomaille kaipaava, uusia reittejä hakeva, arvaamaton, uusiutuva, poukkoileva, vimmainen ja kapinallinen. Jos tällaiset energiat osuvat näin joulun alusaikaan, voisimmeko päätellä että yhä useammassa kodissa vietetään irrotteleva, epäsovinnainen, vapautunut ja kaikkia vanhoja perinteitä kyseenalaistava joulu?

Aggression ja aloitteellisuuden planeetta Mars on vastakkain vallankumouksellisen Uranuksen kanssa, mikä voi ilmentyä supertehokkaana ja inspiroituneena suursiivouksena, äkkilähtönä maailman toiselle laidalle tai ärtymyksenä ja kiukutteluna. Jälkimmäinen johtuu todennäköisesti siitä, että jokin tuntuu estävän oman energian vapaata virtausta, ja joudumme tekemään liikaa kompromisseja salaisten toiveidemme kustannuksella.

Uudenkuun Aurinko ja Kuu saa mukavasti tukea energisoivalta Marsilta ja inspiroivalta Uranukselta. Myös Jupiter antaa nostetta ajan energioihin laajentumisen ja runsauden muodossa. Mitä tahansa nyt aloitetaan tai edistetään rullaa mukavasti eteenpäin, jopa niin liukkaasti, että mopo voi lähteä käsistä. Liioittelu on mahdollista, joten käytä aktivoivat energiat hyväksesi, mutta pysy kohtuudessa.

uusikuu jousimies 2015 ©kirsihallaseppala

Haavoittunut parantaja planetoidi Khiron on haastavassa kulmassa uudenkuun kanssa, joten herkkävaistoisuus ja hyvä tunneäly ovat tarpeen kun olet tekemisissä toisten ihmisten kanssa. Vaikka olisit miten innoissasi ja varma siitä, että olet tekemässä oikeita asioista ja menossa oikeaan suuntaan, etkä haluaisi minkään osuvan tiellesi tai rajoittavan sinua, älä jyrää muita matkallasi täyttymykseen. Voit saavuttaa nyt paljon lyhyessä ajassa, mutta myös riski virhearviointeihin ja hätiköityihin päätöksiin tai harkitsemattomiin sanoihin on suuri. Sydämet siellä paksuimpienkin toppatakkien kätköissä ovat herkkiä ja haavoittuvaisia, joten huomioi omien toimiesi vaikutukset muiden elämään.

Rakkauden planeetta Venus on kauniissa kulmassa myötätuntoa ja empatiaa edustavan Neptunuksen kanssa, mikä onneksi pehmentää ja harmonisoi tilannetta. Ammenna tästä universaalin rakkauden sammiosta todellista joulumieltä, lempeyttä ja aidosti sydämestä tulevaa hyvää tahtoa. Rakkausenergiat ovat nyt avaavia ja korkeavärähteisiä, ja tällä taajuudella toimivat voivat olla todellisia enkeleitä keskuudessamme tuoden valoa, lämpöä ja iloa sinne missä kulkevatkin.

Mitä jos tämän joulun paras lahja olisi jotain mikä ei maksa mitään ja jonka voit antaa jokaiselle vastaantulijalle? Millaisen muutoksen voisimme saada aikaa maailmassa, jos voisimme nähdä toinen toisemme rakkauden silmin, ja joulutervehdys kuuluisi jotakuinkin muodossa ”valo minussa tervehtii valoa sinussa”, jos ei ääneen, niin ainakin siellä oman sydämen sopukassa. Joulun taikaa!

Kuukauden keskeiset teemat: kapinallisuus, vallankumous, uudet reitit, energia ja innostus, irtiotot, uudistukset, laajentuminen, runsaus, anteliaisuus, liioittelu, omapäisyys, vapaus, epäsovinnaisuus, herkkyys, rakkaudellisuus, empatia (tai sen puute), hyväntahtoisuus

Kuukauden astrologiset koodit: Mars oppositio Uranus, Mars kvinkunssi Khiron, Mars puolitoistaneliö Neptunus, Aurinko siirtyy Kauriiseen, Uranus SD, Mars puolineliö Saturnus, Venus siirtyy Jousimieheen, Merkurius alkaa perääntyä, Jupiter alkaa perääntyä, Mars puolitoistaneliö Khiron, Merkurius siirtyy Kauriiseen.

khs ©kirsihallaseppala

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/

 

Avainsanat: