Beauty

Tuoretta kosteutta

Beauty | 5.11.2016 | Katja Kokko

dsc_0012-2-1-4

Joko olette kokeilleet ja tykästyneet tanskalaisen tuorekosmetiikkasarja Nuorin tuotteisiin? Tai oikeasti minä haluaisin puhua Nuorin kohdalla suomalaisesta sarjasta, sillä sen perustaja Jasmi Bonnén on suomalainen.

Tapasin Jasmin pari viikkoa sitten Naturellen Bulevardin myymälässä hänen Suomen vierailullaan ja oli ihanaa huomata, kuinka suomalainen ja juuristaan ylpeä karismaattinen nainen on, huolimatta yli kahdestakymmenestä ulkomailla asutusta vuodesta. Jasmi muutti vastikää New Yorkiin miehensä, Peter Bonnén, joka on design-yritys Muuton omistaja, sekä heidän kahden lapsensa kanssa. Nuorin tiimi pitää sen sijaan tukikohtaansa edelleen Tanskassa.

Jasmilla on takanaan pitkä työura kosmetiikka- ja lääkealalla ja hän työskenteli mm. L’Orealin markkinointipäällikkönä Tanskassa, kunnes perusti Nuorin vuonna 2013. Noista työvuosista nainen saikin inspiraation omaan kosmetiikkasarjaan. Mitä enemmän Jasmi oppi vuosien varrella kosmetiikan valmistuksesta yksityiskohtaista nippelitietoa, sitä enemmän häntä alkoi vaivaamaan mm. kosmetiikkapurnukoiden pitkät säilyvyysajat – monet aktiiviset aineet eivät pysty säilyttämään tehokkuuttaan seisomalla kolme vuotta hyllyssä.

Kyselin Jasmilta paljon Nuorin tuotteiden valmistamisesta ja hän kertoi, että tuotteet valmistetaan Kööpenhaminassa sijaitsevalla tehtaalla, joka valmistaa myös synteettistä kosmetiikkaa. Tehdas on tarkoin valittu, sillä Jasmi halusi tuotteensa valmistuksen tapahtuvan ehdottoman hygienisessä ja edistyksellisessä tehtaassa, jossa on erittäin osaava laboratoriotiimi. Tämä on tärkeää erityisesti sen vuoksi, että Nuorin tuotteissa ei käytetä lainkaan säilöntäaineita. Tuotteet valmistetaan hyvin pienissä erissä jälleenmyyjien tilauksesta ja toimitetaan välittömästi myyntiin (voit lukea lisää sarjan periaatteista aiemmasta postauksestani).

Jos olet jo liittynyt Nuorin fanijoukkoihin tai tuotteiden kokeilu kiinnostaa, vinkattakoon, että Naturelleen on juuri saapunut aivan tuore erä Nuorin tuotteita. Kuvassa näkyvä metallinen pömpeli on vanhan ajan purkituslaite, joita Jasmi sattumalta löysi muutaman kappaleen ja hankki ne Nuorin näytteiden purkittamista varten. Kannattaa siis käydä piipahtamassa Naturellessa, jossa näytepurnukat täytetään paikan päällä.

Sarjan uusin tuote, kosteuttava Supreme Moisture Mask on myöskin saapunut juuri aivan tuoreena myyntiin. Jasmi sai idean kosteusnaamioon lennettyään paljon pitkiä lentoja New Yorkin ja Kööpenhaminan välillä – lentokoneen kuiva ilma on suorastaan kidutusta iholle. Jasmi halusi luoda kosteuttavan naamion, joka olisi ohut ja huomaamattoman näköinen iholla (jotta sen voisi levittää kasvoille lentokoneessa herättämättä kaikkien kanssamatkustajien huomiota) ja sisältäisi erittäin kosteuttavia, pehmittäviä ja rauhoittavia ainesosia, ei niinkään ihoa aktivoivia aineita, jotka ovat vallitseva trendi melkein sarjalla kuin sarjalla.

Supreme Moisture Mask sisältää kosteuttavaa ja antioksidanttipitoista viinirypäle- ja ruusuvettä, pehmittävää kasvipohjaista skvalaania ja sheavoita, B3-vitamiinia, joka vahvistaa ihoa, rauhoittaa punoitusta ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta, syväkosteuttavaa matalamolekyylistä hyaluronihappoa sekä bisabololia ja kamomillaa, jotka rauhoittavat ihoa. Naamio on koostumukseltaan ihanan ohut ja sen voi jättää iholle yöksi, kuten itse olen sitä käyttänyt pari kertaa. Aion pakata naamiota mukaan pieneen purkkiin myös tulevalle Kenian lennolle, sillä matka kestää vaihtojen kanssa yli 20 tuntia – ilman kosteusnaamiota ei ole siis matkaan asiaa.

Joko olette ehtineet kokeilla Nuorin tuotteita ja kävikö joku muu tapaamassa Jasmia Naturellessa?

nuori

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , ,