Beauty

Essen laitehoidossa

Beauty | 6.11.2016 | Katja Kokko

dsc_0308

Yhteistyössä Natural Goods Company, sisältää kilpailun

Minulle on viimeksi tehty kasvohoidon yhteydessä laitehoito, kun opiskelin kosmetologiksi. Yllättävän harva kosmetologi, jolla olen vuosien varrella käynyt, on käyttänyt hoidoissaan laitteita. Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä laitehoidot unohtuivat itseltäni täysin, sillä vielä harvempi luonnonkosmetiikkaa käyttävä kosmetologi yhdistää hoitoihinsa laitteita, kuten ultraääntä tai galvaanista virtaa. Molemmilla voidaan käytännössä parantaa ihon läpäisykykyä ja aineiden imeytymistä ihoon sekä tehostaa esimerkiksi ihonpuhdistusta. Luonnonkosmetiikan ja laitehoitojen ei tarvitse sulkea pois toisinaan, vaan päinvastoin: miksi ei ottaisi luonnonkosmetiikasta kaikkia tehoja irti laitteiden avulla? Olen itse kiinnostunut hyvin tuloksellisesta ihonhoidosta (kukapa ei olisi?) luonnon raaka-aineita hyödyntäen, mutta vasta Esseen tutustuttua, oma kiinnostukseni laitteita kohtaan heräsi uudelleen. Osaltaan tämä on johtunut siitä, että Esse on ainoa hoitolasarja, joka valmistaa laitehoitoja varten omat hoitolatuotteet.

Olen odottanut todella paljon Essen laitehoitoon pääsyä ja nyt se vihdoin toteutui tämän viikon perjantaina, kun Minna Oey Natural Goods Companylta kutsui minut Essen kasvohoitoon juuri Museokadulle avattuun Natural Goods Companyn Salon & Shopiin.

dsc_0302

Huonossa kasvohoidossa en ole käynyt kertaakaan viime vuosina, mutta se on todettava, että Essen kasvohoidot ovat ihan omaa luokkaansa ja varsinkin nyt yhdistettynä laitehoitoon. Kasvoni hehkuivat tasaisen ja terveen näköisenä hoidon jälkeen, ja kun törmäsin ystävääni kadulla, hän sanoi minun näyttävän ruskettuneelta jo ennen matkalle lähtöä. Koitin ikuistaa uskomattoman ihon myös Instagramiini.

Essen kasvohoitoihin voi siis yhdistää ultraäänihoitoja sekä galvaanista virtaa. Ultraääntä käyttävät Esse-kosmetologit ovat raportoineet, että alettuaan käyttämään Toner kasvovettä väliaineena ultraääni-ihonpuhdistuksessa, tulokset ovat parantuneet huomattavasti. Essen hoitolahoitoihin kuuluukin Detox-hoito, johon ultraäänen yhdistäminen on aivan omiaan. Ultraäänen lisäksi iholle käytetään entsyymikuorinta sekä puhdistava geelinaamio, joka sopii loistavasti tiukassa oleville komedoille, sillä se hajottaa komedoja pehmentämällä niitä.

dsc_0276

Esse valmistaa itse myös galvaanisia geelejä, jotka on tarkoitettu imeytettäväksi galvaanisen virran avulla. Geelejä on kahta erilaista: Sensitive Galvanic Gel sekä Anti-ageing Galvanic Gel. Lisäksi Essen hyaluronihapposeerumia voidaan imeyttää galvaanisen virran avulla. Galvaanisia geelejä voi käyttää myös väliaineena lymfahieronnassa, jossa sormet eivät saa liukua iholla. Tämän vuoksi öljy ei sovi lymfahierontaan. Geeleistä jää puolestaan napakka tuntuma iholle, joten ne soveltuvat hyvin tehostamaan lymfahieronnan puhdistavaa ja aineenvaihduntaa parantavaa vaikutusta.

Herkälle iholle tarkoitettu galvaaninen geeli on tasapainottava, rauhoittava ja erittäin kosteuttava. Se sisältää runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia ja kuparia, sekä rooibosta, bisabololia ja aloe veraa. Kiinteyttävä anti-ageing geeli sisältää puolestaan runsaasti mineraaleja, kuten sinkkiä, kuparia ja magnesiumia, kosteuttavaa ja kohottavaa hyaluronihappoa, kirkastavaa pajunkuoriuutetta sekä uudistavaa aloe veraa. Anti-ageing geelillä voidaan hoitaa ikääntyvän ihon lisäksi esimerkiksi akneihon arpia, kun tulehdus on ohi. Essen kaikki ammattituotteet löytyvät täältä.

esse2

Ennen imeytyshoitoa Minna teki iholleni perusteellisen kaksoispuhdistuksen ensin Sensitive-putsarilla ja sitten Gel Cleanserilla, joka on geeliksi todella hellävarainen, sellainen, jonka jopa minä olen kelpuuttanut omaan peilikaappiini. Tämän jälkeen oli vuorossa kirkastava entsyymikuorinta, joka kuuluu Essen hoitolatuotteisiin.

Hoidon tehokkuuteen keskittyvä osa sai loppuhuipennuksen galvaanisesta virrasta. Minna käytti minulle ensin rauhoittavan ja kosteuttavan galvaanisen geelin ja lopuksi leukaperiin ja poskien alaosaan anti-ageing geelin. Galvaaniseen virtaan perustuvassa imeytyslaitteessa oli erilaisia imeytysohjelmia, joista Minna käytti iholleni kolmea ohjelmaa: aluksi koko kasvoille Nutri-ohjelmaa, joka on perus imeytysohjelma. Tämän jälkeen poskien alaosaan ja leuan seudulle kiinteyttävää Firming-ohjelmaa ja vielä lopuksi tasoittavaa Shape-ohjelmaa. Kokemus laitehoidosta oli todella mielenkiintoinen: ensimmäisen ohjelman aikana suuhuni tuli metallinmaku, jonka muistan jo kouluajoilta galvaanisen virran hoidoista. Tämä liittyy ilmeisesti johonkin syljessä oleviin yhdisteisiin. Toinen ohjelma puolestaan sai suupieleni ja poskien seudun lihakset nykimään ja ohjelma kihelmöi hieman iholla (ei kuitenkaan huonolla tavalla) ja viimeinen ohjelma ei tuntunutkaan miltään. Hoidon aikana tunsin, miten aineet humpsahtivat ihoon ja itse geelit tuntuivat kasvoilla todella miellyttävältä ja tuoksuivat ihanalta.

dsc_0288

Imeytyshoidon jälkeen Minna hieroi perusteellisesti kasvot, kaulan ja decolteen Repair Oililla sekä hoitolatuotteiden hierontavoiteella.  Naamioksi hän valitsi hoitolatuotteista Omega-kasvonaamion, joka ravitsee väsynyttä ihoa tehokkaasti sekä kiinteyttää juonteita. Silmänympärysiholle Essen hoidoissa käytetään erikseen silmänympärysnaamio ja naamioiden vaikuttaessa hierotaan esimerkiksi pää, kädet tai jalat. Hoidon päätteeksi Minna levitti vielä iholleni hyaluronihapposeerumin sekä Deep Moisturizerin.

Hoito oli kokonaisuudessaan mahtava kokemus: yhdistelmä tehokkuutta ja täydellistä hermoston rentouttamista. En muista olleeni yhtä rentoutunut viimeisen kahden kuukauden aikana kertaakaan ja koko hoidon kruunasi tietenkin hämmästyttävät tulokset. En halunnut laittaa hoidon jälkeen iholle lainkaan meikkiä.

Kaikki Esse-kosmetologit eivät käytä hoidoissaan laitteita (ainakaan vielä), mutta hoidot ovat tottakai tehokkaita ilman niitäkin ja esimerkiksi lymfahieronta tehostaa hoitojen vaikutusta. Laitteet ovat ainoastaan osa hoitoa, joilla voidaan tehostaa esimerkiksi ikääntyvän ihon hoitoa tai iho-ongelmien, kuten aknen, rosacean tai atopian hoitoa. Essen hoitolahoidoissa on tarkoin suunnitellut protokollat, mutta hoidot poikkeavat aina hieman toisistaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan juuri sillä hetkellä. Hoidoissa kuitenkin yhdistyvät tehokkuus, tuloksellisuus, holistisuus ja hermoston rauhoittaminen. Tällä hetkellä Essen laitehoitoja on saatavilla Natural Goods Company Salon & Shopin lisäksi Kauneushuone Valottaressa Porissa, Kauneushuone Ametistissa Salossa, Tampereen Kosmetologipalveluissa Tampereella, Positive Beautyssa Helsingissä, Studio Uleåborgissa Oulussa ja Kauneuskeskus Villimimmissä Hyvinkäällä.

dsc_0292

Laitehoitoja, kuten vaikkapa galvaanista virtaa, voidaan tehdä yksittäisinä tehohoitoina kaikille ihotyypeille, mutta myös sarjahoitona. Tällöin ensimmäinen hoito on laajempi ja seuraavat hoidot voivat olla asiakkaan halutessa lyhyempiä, noin tunnin mittaisia, joissa keskitytään nimenomaan imeytyshoitoon. Sarjahoidot suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Toisilla hoidot tehdään 3-4 viikon välein, mutta hankalissa iho-ongelmissa hoitoa saatetaan aluksi tehdä kerran viikossa ja ihon rauhoituttua kerran kuukaudessa. Minnan mukaan noin 45-vuotiaasta lähtien kasvohoidossa tulisi käydä kerran kuukaudessa, enkä kyllä asetu poikkiteloin tämän mielipiteen kanssa, jos haluaa ylläpitää ihollaan parasta mahdollista hehkua.

Minä innostuin suunnattoman paljon Essen laitehoidoista ja seuraavaksi haluan päästä kokeilemaan ultraääni-ihonpuhdistusta, sillä edellisestä ultraäänihoidostakin on kulunut puolitoista vuosikymmentä!

Millaisia kokemuksia teillä on laitehoidoista tai olisitko kiinnostunut kokeilemaan sellaista? Oletteko käyneet Essen laitehoidossa? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa lahjakortti Essen laitehoitoon valitsemaasi Esse-hoitolaan, jonka palveluihin laitehoidot kuuluvat! Kerro kommenttiboksissa, miksi juuri sinun pitäisi voittaa hoito itsellesi. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 13.11.2016 asti, jonka jälkeen valitsen voittajan.

esse2

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , , , ,

Beauty

72 kommenttia artikkeliin “Essen laitehoidossa”

 1. Miia

  Kiitos tästäkin julkaisustasi. Minulle ajankohtainen aihe, koska olen kasvohoidon tarpeessa. Minulla on epäpuhdas pintakuiva iho ja ihoni tila on huonontunut viimeaikoina. Kasvoihini puskee koko ajan pientä näppyä. Haluaisin kokeilla olisiko kasvohoidosta apua.
  Olen käynyt vuosien varrella kerran ultraäänipuhdistuksessa n. 8 vuotta sitten. En kokenut siitä hyötyväni. Hoidin tosin tuohon aikaan ihoani kotona väärillä tuotteilla.
  Olen kiinnostunut Essen-laitehoidoista ja iloinen kuullessani, että kotikaupungissani on mahdollista käydä Esse-hoidoissa.

 2. Nina

  Kiitos kirjoituksesta, tosi mielenkiintoinen juttu! Edellisestä kasvohoidosta alkaa olla luvattoman pitkä aika ja iho (ja kaikki muukin!) on kääntynyt jo talviunien puolelle. Voi sitä pintakuivuuden ihmettelyä, kun mikään ei tunnu auttavan. Olen alkanut kokeilla Essen tuotteita ja haluaisin päästä testaamaan ne laitehoidon siivittämänä. + minäkin haluan ruskettuneelta näyttävän ihon tähän talven keskelle:)

 3. Jennie

  Olen parin viime vuoden aikana kokeillut timanttihiontaa, en kyllä saanut siitä silmin nähtäviä tuloksia, varsinkin kun sen yhteydessä tehtiin mekaanin ihonpuhdistus, jonka jälkeen iho on tietysti ihan kamalan näköinen. Tänä vuonna olen kerran kokeilut hydrafacial hoitoa, siitä on puhuttu aika paljon ja kehuttu miten mekaanisen ihonpuhdistuksen voi täysin suorittaa tällä hellävaraisella systeemillä. Olihan se hellävarainen, tukokset eivät lähteneet yhdellä kertaa, vaikka niin annettiin ymmärtää. Laitoin tästä palautetta päämajaan ja sieltä luvattiin korjata esitteisiin ym. että epäpuhdas iho vaatii aina useamman kerran. Rahatilanne ei sallinut jatkanut hydrafacialin kokeilua, mutta toisessa tilanteesa olisin jatkanut kokeilua, koska iholle se oli niin lempeä.

  Olen alkanut tulla siihen tulokseen, etten enää lähde muihin kuin Esse hoitoloihin, koska iho on niin ärtynyt ja pois tolaltaan. Tosin se on alkanut rauhoittua silmin nähden, kun otin Essen putsarin ja deep kosteusvoiteen käyttöön. Ihon alla jumittelee paljon epäpuhtauksia, jotka olisi kiva ammattilaisella hoidattaa, mutta täytyy tosiaan lähteä varta vasten ulkopaikkakunnalle. Mutta en tee siitä ongelmaa vaan yhdistän sen johonkin muuhun reissuun samalla! Eli Essen Detox hoito laitteen tehoilla olisi ihan ykkönen, kun hoitoihin pääsee muutenkin harvoin, joten kaikki tehot irti. Tämä oli hyvä uutinen kyllä ja hoitola näyttää tosi ihanalle. Ja ihan mahtavaa kun on nettiajanvaraus!

 4. taru

  Todella mielenkiintoinen kirjoitus! Esse on hurmannut tuotteillaan jo täälläkin, mutta kasvohoitoon/laitehoitoon en ole vielä päässyt. En ole itse asiassa ikinä käynyt kasvohoidossa, vaikka tarve olisi. Tämänhetkinen elämäntilanne ei kuitenkaan mahdollista kasvohoidoissa käyntiä, kun opiskelija olen. Iho varmasti hyötyisi Essen laitehoidosta: ihosta löytyy aknearpia ja aknea on edelleen. Välillä iho on paremmassa kunnossa ja välillä menee taas huonompaan. Nyt on talven myötä tullut rasvoittuvaan ihoon myös pintakuivuutta. Iho tuntuu olevan todellinen ongelmavyyhti, joten uskoisin Essen laitehoidosta olevan hyötyä!

 5. Anni

  Kiitos postauksesta! Piti heti tulla lukemaan, kun instasta huomasin kuvasi 🙂
  Olen taistellut koko ikäni huonoa ihoa vastaan, Roaccuttan on syöty ja erilaisia hoitotuotteita ja -menetelmiä on kokeiltu.
  Tällä hetkellä opiskelijana ei kamalasti ole varaa ostaa kokeiluun aina uusia tuotteita. Olenkin toivonut joulupukilta Essen tuotteita muutaman 🙂
  Ansaitsisin voittaa, koska Essen laitehoito kiinnostaa kovasti ja sunnuntaina sattuu olemaan myös syntymäpäiväni! 🙂

 6. minna

  Ainoa laitehoito on ultraäänilaitteella tehty puhdistus.olisi kiva kokeilla muutakin.täällä Rovaniemellä on uusi Sagatar hoitola joka käyttää Esseä mutta ei laitehoitoja?no jos voitan käyn sitten jossain muualla hoidossa.

 7. Kyllä kiitos! En ole käynyt Essen laitehoidossa, mutta erittäin mieluusti menisin. Ihoni on 40-vuotias ja ikääntyminen näkyy iholla monin tavoin, samoin kuin iholle ilmaantuvat näpyt, jotka tulehtuvat helposti. Olen erityisesti kiinnostunut Essen Detox-hoidosta ja olen pian kaksi viikkoa käyttöä Essen Trial-packiä, joissa on monta suosikkiani, mutta koen, että onnistunut ihonhoito vaatisi juuri ne omalle iholle määritellyt tuotteet.

  Esse-hoitosi kuulosti mielenkiintoiselta ja tulos oli tietysti upea. 🙂

 8. NinaS

  Ennen luonnonkosmetiikkaan siirtymistä ultraäänihoito kuului repertuaariini neljästi vuodessa. Jos jotain olen niiltä ajoilta kaivannut niin sitä. Iho oli jotenkin ihanan värinen ja hoito oli mekaanisten puhdistukseen verrattuna huomattavasti kivuttomampi. Olenkin ihmetellyt sitä, miksi ekokosmetologit eivät käytä laitteita. Eiväthän laitteet tee siitä yhtään vähemmän ekoa. Tämä vaihtoehto on siis tullut kuin tilauksesta. Itse olen ollut viimeaikoina valtavan stressaantunut josta on seurannut joukko huonoja tapoja kuten huono ruokavalio. Ihoni on harmaa, kuiva ja täynnä epäpuhtauksia. Hoito tulisi siis niin tarpeeseen. Joko näitä on Tampereen seudulla saatavilla?

 9. Tarja

  Todella mielenkiintoista asiaa. Edellisestä kasvohoidosta on luvattoman kauan aikaa ja tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta edes käydä kasvohoidossa, sillä jäin työttömäksi. Kasvohoito tekisi kyllä todella hyvää kasvoilleni. Minulla on pintakuiva ikääntyvä iho, joka näyttää elottomalta etenkin poskista. Ultraäänipuhdistuksessa olen joskus käynyt paikallisella kosmetologikoululla ja siitä on ollut vähäksi aikaa apua. Kiitos Katja kaikista ihanista neuvoistasi ja vinkeistäsi. Niistä olen saanut todella apua ihonhoitoon. Olen nykyään myös hurahtanut DIY-kosmetiikkaan. Kirjasi ohjeita olen kokeillut ja hyväksi todennut!

 10. Birgitta

  Galvaanista virtaa on kaiketi käytetty useinkin kasvohoidoissa käydessäni. Essen tuotteisiin olen hurahtanut täysin mutta kasvohoidossa en ole käynyt. Kiinnostaa kyllä kovasti. Hemmotteluhoito olisi nyt tarpeen sairastettuani juuri vyöruusun ja kaikkien ”syötyjen” vahvojen lääkkeiden jälkeen.

 11. Emilia

  Toivoisin onnettaren suosivan minua koska ihoni on kylmien kelien tullessa oikutellut jonkin verran. Pieni remontti iholle olisi tarpeen ja nämä essen tuotteet kiinnostavat, koska olen lukenut että kyseisten tuotteiden teho on taianomainen!

 12. Lau

  Oi tämä olisi niin ihana voittaa! Olen tässä jo pitkään taistellut ihoni kanssa, joka on toisaalta kuiva (etenkin näin talviaikaan ihan extrakuiva) ja toisaalta puskee kipeitä näppylöitä iholle lopetettuani muutama vuosi sitten e-pillerit. Ihossani on myös couperosaa, joten onkin haastavaa löytää sellaisia ihonhoitotuotteita ja -hoitoja joilla saisi jotain tasapainoa kasvoille. Olen alkusyksystä siirtynyt luonnonkosmetiikan pariin ja Esseäkin olen harkinnut. Tämä hoito voisi olla hyvä sysäys siihen suuntaan. Kumpa voitto osuisi kohdalle :)!

 13. Miia

  Mielelläni laitehoitoa kyllä kokeilisin, ihan uusi juttu minulle 🙂
  En ole varma olisiko siitä tai mistään muustakaan apua iho-ongelmiin jotka alkoivat lopetettuani tupakoinnin. Naama kukkii kuin teininä ikään ja olen järkeillyt, että luultavasti tämä johtuu stressistä. Harmittaa vietävästi, kun olo on muuten savuttomana mitä mainioin.

  • Miila

   Laitehoitoja olen itse tehnyt paljonkin ja nykyäänkin ultraäänipuhdistusta, mutta nyt kun oikein ajattelen, niin onkohan itselleni tehty edes kouluaikoina muuta kuin kertaalleen yksi mikrohionta!? Tosin myönnettäköön, että muutenkin tulee antauduttua toisten hoidettavaksi hyvin harvoin, ja silloinkin on usein kyse jonkinlaisesta harjoittelu- tai koulutustilanteesta. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, vai mitenkäs se menikään… Ihostani pidän kyllä huolta, mutta hemmottelua ja rentoutumista vaille sen sijaan olisin!

 14. Jaana

  Olen käyttänyt Essen tuotteita rosacean hoitoon nyt reilu puoli vuotta ja eteenpäin on päästy! Luonnollisesti kiinnostaisi pääsisikö laitehoitojen kanssa vielä pidemälle!

 15. piu

  Kuulostaa täydelliseltä ikäihon, ryppyjen ja epätasaisuuksien hoitoon. Sain kokeilla I love me messuilla pikahoidon Essen tuotteilla, thanks for you Sain ihoni raikkaudesta ihanaa palautetta kahdella eri messujen osastolla hoidon jälkeen. Jos tuotteet ovat näin erinomaisia, mitä tekeekään kunnon anti age hoito! Siirryn varmasti Essen tuotteisiin, uskon että kaikki iho-ongelmani on ratkaistu. En malta odottaa että pääsisin nauttimaan täydestä paketista. Uskon tämän olevan loppuelämän kauniin ystävyyden alku…..minun ihollani ja Esseitä

 16. Riikka

  Ihanaa, tämä postaus osui täydelliseen aikaan! Olen etsinyt jotain uutta ja tehokasta kasvohoitoa, joka voisi auttaa parantamaan aikuisiän akneani ja tasoittaa siitä seuranneita ikäviä punaisia läikkiä ja arpia. Rakastan Essen tuotteita ja olen ollut aiemmin Essen kasvohoidoissa, mutta laitehoidot ovat minulle aivan uusi juttu. Tällaista hoitoa täytyy ehdottomasti käydä testaamassa ja uskon, että sillä voisi olla positiivinen vaikutus tähän oikuttelevaan ihooni! 🙂

 17. Elisa alho

  Tänmöistä en ole kokeillut. Kävin kokeilemassa hydra facial hoitoa. Itse pikkuhiljaa vaihtamassa tuotteet luonnonkosmetiikkaan. Ensin vanhat purkin loput käytettävä ja sit aah niin odotan että saisi jo availla uusia purnukoita.
  Pikkulapsia arjessa itsestä huolta pitäminen yleensä jää taka-alalle ja tälläinen hemmottelu olisi just parasta

 18. Tanja

  Ihoni on hankala ja oikutteleva pintakuiva ja hormonaalisen aknen riivaama. Iän mukanaan tuomat juonteet lisävät oman mausteensa keitokseen ja aikamoinen soppa tämä naamannahkani nyt onkin. Apua siis tarvitaan! Esseen jo hiukan päässyt tutustumaan kotihoitoaineiden muodossa ja vakuuttavia aineita vaikuttavat olevan. Kosmetologilla olen päässyt käymään viimeksi n. 7 vuotta sitten, niin nyt kyllä olisikin jo viimein aika 🙂

 19. markku

  ikinä en ole laitehoidossa ollut saati essen tuotteita käyttänyt, mutta kokeilisin hoitoa innolla, sillä pod uusii jo ties kuinka monetta kertaa, eikä apua oikein ole tullut kuin antibiooteista, joiden jälkeen kroppa on hieman… sekaisin.

 20. Sini

  Tämä oli todella mielenkiintoinen ja odotettu juttu.=) Olen rakastunut Essen tuotteisiin ja kun natural goods company avasi liikkeensä kävin sivuilla heti tutkimassa hoito vaihtoehdot. Oli ihana kuulla sinultakin hoidosta. Olet ja tulet varmasti olemaan luottobloggarini vielä pitkään. Täältä poimin aina vinkit ihotuotteista ja meikeistä.=)

  Ainut mikä ihollani on tällä hetkellä toiminut ja pitänyt sen suht rauhallisena on Essen tuotteet. Olenkin tässä jo hetken suunnitellut josko saisi rahat kasaan kunnon pitkän kaavan kasvohoitoon. Tällä hetkellä taitaa edellisestä kosmetologista olla neljä vuotta vähintään.

  Kun rahatilanne on tiukka on tullut käytettyä rahat kotiin ostettaviin tuotteisiin.. Ja nämä tuotteet ovat siitä mahtavia, että tuloksia saa kotonakin aikaan! Uskon, että jokaisen tulisi kokea kunnon kasvohoito ainakin kerran eläessään ja kuka tämän voittaakaan on sen varmasti ansainnut.<3 Täällä on aina mahtava lukea myös muiden komentteja ja vinkkejä. Toivon siis arpaonnea kaikille meille sinun lukijoillesi itseni toki mukaan lukien!=)

 21. VMV

  Totaalinen irtiotto kaikesta (ja oman hyvinvoinnin luovuttaminen hetkeksi jonkun toisen käsiin) tekisi niin hyvää. Uskon koneellisten hoitojen tuovan mukanaan jotain uutta, siinä missä pelkällä kosmetiikalla plärätessä voi tehdä hemmotteluhoitoja ihan omin neuvoinkin.

 22. Maikki

  Uusi duuni muutaman kuukauden etsimisen jälkeen, 40-vuotispäivä ja totuttelu aikuisen naisen elämään. Pyöräilen töihin myös talvella joten iho kaipaa hoitoa. Olisi upeaa saada erityishemmottelua pitkästä aikaa ❤️

 23. Iti

  Miten kiinnostava ja itselleni kovin ajankohtainen postaus! Kiitos! Itselläni on vähäinen ja aika huonokin kokemus kosmetologihoidoista…olen ollut elämäni aikana vain muutamassa hoidossa (vähän hävettää tätä lähes kolmekymppisenä sanoa ääneen…), ja ne pari kertaa eivät ole oikein menneet putkeen…nämä eivät vielä olleet luonnonkosmetiikan kulta-aikaa, eikä niillä tehtyjä hoitoja ollut saatavilla…käymäni hoidot olivat ihan hyvissä hoitoloissa, mutta itselleni jostain syystä kovin sopimattomia (liekö syynä myös tavallinen ja liian ”voimaka” kosmetiikka, itse kun nykyään käytän vain luonnonkosmetiikkaa johon siirtymisen jälkeen ihoni on ollut selkeäsi paremmassa kunnossa)…molempien kertojen jälkeen ihoni oli tavallaan huonommassa kunnossa kuin ennen hoitoa, ”tasapaino” selkeästi jotenkin järkkynyt ja vaati muutaman viikon erityistä hoitoa että sain sen takaisin normaalitilaan…tästä arastuneena ja osittain myös epäileväisenä laittaa suhteessa paljonkin rahaa hoitoon en ole hoitola-aikaa itselleni varannut…vaihtoehtoja on tullut paljon lisää tämän jälkeen ja ilokseni tarjolla on nykyään myös monia luonnonkosmetiikalla tehtäviä vaihtoehtoja..!

  Ihanan kuuloisista uusista luonnonkosmetiikan hoitoloista innostuneena päätin, että panostan ja annan itselleni viimeistään syntymäpäivälahjaksi hoidon jossain ihanassa hoitolassa….aiemmat postauksesi Essen tuotteista ovat vieneet mukanaan ja saaneet kiinnostumaan sarjasta. Laitehoito Essen tuotteilla kuulostaa mahtavalta, olisipa hienoa päästä kokeilemaan ja päästä ”todistamaan” itselleen että kasvohoidot voivat olla ihmeidentekijöitä ja vakuuttaa itseni, että niihin kannattaisi (varsinkin näin ”iän karttuessa”) panostaa..!

 24. Iiris

  Oi kuulostaa mielenkiintoiselta! Olen käyttänyt jonkin verran essee tuotteita, mutta sitkeimmät tulehdukset iholla kaipaisivat jotain järeämpää. Laitehoidosta on itselläkin vierähtänyt melkein kymmenen vuotta ja uho onkin viime aikoina käyttäytynyt kuin teinillä.

 25. Janita

  Mitä kasvovoidetta suosittelisit Absolutionin meikkipohjan alle? Suht edullista, mikä ei rullaisi Absolutionin meikkipohjan kanssa?:)

 26. millavee

  Minulla on positiivisia kokemuksia laitehoidoista, mutta viime käynnistä kosmetologilla on luvattoman kauan aikaa. Siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan en ole käynyt hoidoissa ollenkaan, mutta kuulostaisi kyllä loogiselta hyödyntää laitteiden tehoa myös luonnonkosmetiikan parissa. Menisin enemmän kuin mielelläni kokeilemaan Esse-hoitoa, joko laitteilla tai ilmankin! Äitiyslomalle jäätyäni vannotin itseni hemmottelemaan itseäni, mutta kaikki energiani on mennyt tulokkaan vaatimiin valmisteluihin. Olisikin mainio boosti itseensä panostamiseen päästä vauva-arjessa laadukkaaseen tehohemmotteluun 🙂

 27. Susanna

  Hei,
  Olisipa ihana päästä tämmöiseen täydelliseen hemmotteluun. Olen käynyt elämäni aikana (48v.) kaksi kertaa kasvohoidossa. Ensimmäinen kerta oli aika hurja kokemus, mekaaninen ihonpuhdistus oli kivulias ja kosmetologi päivitteli kokoajan kosketusherkän ihoni punotusta ja hoidon jälkeen se vasta punoittikin! Toinen kerta oli oikein ihanassa hoitolassa, mukavan kosmetologin käsittelyssä, mutta näkyvää, edes hetkellistä, muutosta ei tullut. Ihoni on hyvin herkkä ja olisi kiva päästä kokeilemaan luonnonmukaisia tuotteita ja laitehoitoja.

 28. Suvi

  Mielenkiintoista! Aknen kanssa monta vuotta painineena, arpia on jo kertynyt paljon. Olisi ihana päästä kokeilemaan, voisiko näihin todella löytyä apua. Ja terve hehku olisi todella tervetullutta tähän kalpakkuuteen

 29. Emma

  Laitehoidoissa en ole käynyt, enkä ole muutenkaan ollut kovinkaan kiinnostunut ihoni hoidosta ennen kuin löysin luonnonkosmetiikan noin puolisen vuotta sitten. Tästä sinun blogistasi on ollut valtavasti apua, kiitos!! Tulen ystäväni kanssa viettämään syntymäpäiviäni Helsinkiin tässä kuussa ja olisi aika mahtavaa päästä kokemaan tällainen kasvohoito. Se kruunaisi kyllö koko reissun!

 30. Saija

  Olen käyttänyt Essen tuotteita jo jonkin aikaa ja ollut niihin tyytyväinen. Kuitenkin pitkät työputket ja yötyö näkyy ihon kunnossa sekä pakkanen lisää ihon kuivuutta entisestään. Essen laitehoitoa olisi mahtava päästä kokeilemaan.

 31. Olisipa mahtavaa päästä kokeilemaan hieman erilaista kasvohoitoa! Tai edes jonkinlaista kasvohoitoa, olen elämäni aikana käynyt vain kerran kasvohoidossa lahjakortin saatuani. Pienituloisena hoitolassa tehdyt kasvohoidot eivät ole vain rahallisesti mahdollisia, tyydyn vain kotona tehtäviin hoitoihin tällä hetkellä.

  Talven tullen ihoni alkaa samentua ja kalpenee melkein elottoman näköiseksi. Jos tämä hoito tuo kertomasi mukaan rusketuksen iholle, olisi se aivan ihana piristys ja kaunistus talvi-iholle!

 32. Johanna T.

  Kiitos kirjoituksesta pakko myöntää että vaikka olen kosmetologi niin lasten myötä olen luistanut kasvohoidoista ja hoitanut ihoa pelkästään kotona. En edes tiedä syytä että miksi. Viimeisestä kasvohoidosta on siis kuusi vuotta. Ja ultraäänihoidossa olin silloin. Tykkään laitehoidoista myös. Tutustuin Esseen I love me- messuilla ja ostin rasian missä oli matkakokoisia tuotteita. Tykkään! Olisin superonnellinen jos voittaisin

 33. Heiduli

  Oi miten hyvältä kuullostaa! Itseäni kiinnostaa kaikki erilaiset kasvohoidot kovasti, sillä valmistun kosmetologiksi ja erityisesti luonnonkosmetiikka ja siihen liittyvät hoidot kiinnostavat kovasti! Pienen lapsen äitinä ja opiskelijana rahaakaan ei ole hirveän paljon eri hoitojen testailuun joten tämä olisi mitä parasta uraani ajatellen!:)

 34. Mönkkeli

  Mahtava akuulla, että laitehoidot tulevat myös luonnonkosmetiiikan pariin. Oma kokemukseni viimeismmästä laitehoidosta ei ole niin ihana kuin sinun. Sain tuossa pari vuotta sitten syntymäpäivälahjaksi kasvohoidon tuntemattomalle kosmetologille (ei luonnonkosmetiikka) päädyimme yhdessä ultaäänipuhdistukseen sillä ihoni on ravoittuva ja helposti tukkeutuva sekaiho. Hoidon aikana ei tullut mitään erikoisia tuntemuksia, mitä nyt kasvot vähän punottivat. Seuraava päivä oli kamala, ja sitä seutaava ja sitä seuraava. Naamani ”nousi” ihosta, ikään kuin 1 asteen palovamma, mutta koko kasvot. Kavot olivat arat, kuumat ja punaiset. Kaikki näpyt joita ihossa oli ollut olivat nyt ihan ihon pinnalla, kohoumina. Näytin rupisammakolta. Ilmeisesti olin saanut jonkin allergisen reaktion jostain aineesta (jota en vieläkään tiedä että mikä se oli) ja tätä ihanuutta korjailin sitten kuukausia, jonka seurauksena ihoni herkistyi toden teolla kaikelle. Onneksi sain rahani kys. kosmetologilta takaisin ja pytysin käyttämään sen ihoa parantavaan luonnonkosmetiikkaan. Nyt tilanne on onneksi jo parempi, mutta huomaan, että iho kyllä muistaa, että sitä on kaltoin kohdeltu joskus.

  Enään en uskalla mennä muille kuin luonnonkosmetiikkaa käyttäville kosmetologeille ja laitehoitoihin minulla on tullut vähän kammo. Siksi olisi varmasti hyvä vaihtoehto käydä kokeilemassa nimenomaan luonnonkosmetiikan laitehoitoa tähän ongelmaihoon. Jos saisin pelot selätettyä ja kasvot taas vähän parempaan kuntoon.

 35. Ida

  Toivoisin kovasti voittoa, sillä olen ”tapellut” ihoni kanssa jo vuosia. Suurin ongelmani on erittäin epäpuhdas iho, joka viime aikoina on tuntunut kaipaavan paljon myös kosteutta. Tällä hetkellä en aivan varmaksi tiedä, kuinka tätä tulisi hoitaa. Olisi ihanaa päästä kiireisen opiskelusyksyn jälkeen rentoutumaan, saada vinkkejä ihonhoitoon sekä boostia epäpuhtaan, mutta kuivan ihon hoitoon!

 36. Aini

  Sain viime keväänä ärhäkän allergisen reaktion propyleeniglygolista ja hain apua Ihohoitola Lupauksesta. Tämä oli 27-vuotiaan kauneusintoilijan ensimmäinen käynti kasvohoidossa ja samalla salama ihastuminen Essen tuotteisiin. Nyt talvikauden vaihduttua, työstressin kukoistaessa ja Essen mahtituotteiden loputtua ihoni alkaa taas esittämään kapinan merkkejä. Essen tuotteet ovat kuitenkin sen verran hintavia, että kerralla hoitoon sekä tuotteisiin satsaaminen tuntuu hurjalta. Tämä olisi oiva tilaisuus päästä kasvohoitoon sekä käydä samalla ostamassa kotihoitotuotteet, jolla ylläpitää sitä hoidon tuomaa hehkua.

 37. Laitehoito luonnonkosmetiikalla kuulostaa hyvältä! Essen tuotteista olen kokeillut vasta parisen kertaa kosteuttavaa kasvonaamiota, joka on vaikuttanut sopivalta iholleni. Ihoni on ikääntyvä, talvella pintakuiva iho. Ihohuokoset ovat suurentuneet ja keräävät epäpuhtauksia. Silmänympärykseni ovat erittäin kuivat.

 38. Tuulikki

  Esse on ollut käytössä itselläni vuoden verran ja peilikaapista on karsiutunut pois kaikki ylimääräiset purkit ja purnukat. Se vaan on niin hyvä. Itse en ole vielä käynyt kasvohoidossa, joka tehtäisiin Essellä, mutta se onkin ensimmäisten listalla joululahjatoiveissa. Tämä arvottava hoito ei tulisikaan vielä itselleni vaan ystävälleni, jolle olen hehkuttanut tuotteiden mahtavuutta. Yksinhuoltajana hänellä ei ole ylimääräistä aikaa eikä rahaa, joten olisi mukava päästää hänetkin kokeilemaan näitä loistavia tuotteita ja ennenkaikkea antaa hänelle mahdollisuus keskittyä kerrankin vain itseensä. Se olisi todella tervetullut joululahja 🙂

 39. Päivi

  Todella mielenkiintoinen kirjoitus! En nyt muista, onko itselle koskaan edes tehty mitään laitehoitoa, mutta jotenkin on sellainen mielikuva tullut, että laitehoito ei ole niin rentouttava kokemus, vaan enemmän kallellaan lääkärimäiseen ihon hoitoon. Itse toivon kasvohoidolta paitsi edes jonkinlaisia näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla, myös hemmottelukokemusta ja tässä hoidossa molemmat olisivat kertomasi mukaan saavutettavissa. Ja sinun arviointikykyysi luotan 🙂 Esse on vielä kokeilematta, mutta kiinnostaa todella paljon, koska hormonaalisen näppyilyn ja tulehduksien jäljet ovat kaulan ja leuan alueella pysyvät ja se harmittaa enemmän kuin itsellenikään myönnän 🙁

 40. Hannis

  Oooh, kuulostaa mahtavalta! Vuosien varrella ja varsinkin alkuvuodesta ennen häitä tuli käytyä timanttihionnassa, mikä väliaikaisesti auttoikin. Nyt kuitenkin taas kaikesta hermostuva iho, joten Essen hoito olisi ihana! Oon aina nauttinut kun joku hipelöi kasvoja, ja tulisipa tämä myös hyvään saumaan ennen uusien tuulien ja uuden työn alkua.:)

 41. Jossy

  Ultraääntä on kyllä käytetty Esse -kosmetologilla käydessäni, mut tää kuulosti kyllä nyt vielä paremmalta. Täytyykin kysyä seuraavaalle kerralle! Ja toki osallistun arvontaan – jospa sit tulis käytyä useamminkin 🙂

 42. pinka

  Rusketus ja ”moist” naama tässä viiman riepotellessa kuulostais ihanalta 😀
  Laitehoidoista itselläni on kyllä kokemusta, mutta nyt parin vuoden aikana ne ovat jääneet, kun tilalle on tulleet luonnonkosmetiikan hoitolat ja totta puhuen hoitokokemukset (ja lopputulokset) ovat olleet niin paljon mieluisempia! Kiinnostaisi toki tietää saisiko Essen hoidot vietyä tulokset astetta pidemmälle…
  Suositteletko Essen hoitoja vaikkei sarjan tuotteita kotikäytössä olisikaan?

 43. Riitta S

  Essen laitehoito olisi todella tarpeen. Kasvoni ovat elottomat ja harmaat, eikä mitkään ”kotikonstit” vaikuta auttavan. En ole Essen tuotteita vielä kokeillutkaan. Nyt vain peukut pystyyn! 🙂

 44. Hanna

  Haluaisin kasvohoitoon, koska en ole ikinä vielä käynyt kosmetologilla ja ikää on 40+. Omahoitoa vain ja olisi hienoa nähdä ero vielä tehtynä Essen tuotteilla laitteita hyödyntäen. Varmaankin jotain, mitä en osaa kuvitella.
  Olisi myös ihanaa hemmottelua näin pitkällä sairauslomalla, kun pää on ymmällään kaikesta tulevasta, työtapaturman takia kun vanhassa ammatissa ei voi enää jatkaa.

 45. Ninne

  Ultraäänen käytöstä kosmetologikäynnin yhteydessä löytyy, kun sen avulla on imeytetty kosteuttavia aineita ihoon. Olen kokenut sen ihan hyödylliseksi, mutta en osaa sanoa tarkempia vaikutuksia, koska uskon niiden olevan enemmänkin kiinni kokonaisuudesta. Galvaanisesta virrasta en ole koskaan edes kuullut.

  Haluaisin Essen kasvohoitoon, koska vaikka käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa arjessani, en ole koskaan käynyt kosmetologilla, joka käyttäisi luonnonkosmetiikkaa. Tämä syksy on ollut monella tapaa raskas ja haastava. Edelleen stressi jatkuu työasioiden ja henkilökohtaisen elämän aiheuttamilla haasteilla, joten pieni rentoutumisehetki tulisi enemmän kuin tarpeen. Tällä hetkellä tuntuu, että vaikka yrittää pysähtyä arjessa niin silti koko ajan käy vähän kierroksilla, päässä ja joka puolella kehoa ikään kuin surisee eikä totaalirauhoittuminen onnistu. Lumen kirkastama maisema ja uusin uudenkuun ajan kuva antaa kuitenkin toivoa tulevaan. Ehkä Essen laitehoito toisi lisätsemppiä jaksaa viimeiset kuukaudet tätä vuotta ja antaisi voimaa kurottaa kohti tavoitteita, jotka olisi tarkoitus vielä tämän vuoden puolella saavuttaa.

 46. Elisa

  En ole käynyt kasvojen laitehoidossa, mutta Vacustyler-alipainehoidossa kävin lyhyen hoitojakson jalkoja ja alaselkää hoitamassa. Olisin sopiva tapaus Essen laitehoitoon, sillä rankan eron myötä olen päättänyt panostaa hyvinvointiini. Kampaajalla tulikin jo käytyä pitkästä aikaa, mutta myös kasvohoito on ollut suunnitelmissa ja tämä kyllä herätti kiinnostuksen kirjoituksesi ja hehkuvan insta-kuvan perusteella 🙂

 47. Nunnu

  Tosiaan luonnonkosmetiikkaan siirtyessä en ole tavannut kosmetologia, joka olisi hyödyntänyt laitteita. 🙂 Kävin kuukausi sitten Essen kasvohoidossa, koska olin epätoivoinen ihoni tilanteen kanssa ja ajattelin sarjan olevan edes kokeilun arvoinen. Nyt olen käyttänyt kuukauden pelkästään Esseä ja se toimii!! Kasvoni ekseemat (atopia) hävisivät ja e-pillereiden aiheuttamat epäpuhtaudet alkoivat parantumaan. Kasvoissani on enää jäljellä atopiaan tyypillistä ihon punakkuutta + pintaryppyjä ja vain arvet epäpuhtauksista. Lisäksi nyt olisi aivan mahtavaa päästä kokeilemaan vieläkin tehokkaampaa Esse-hoitoa! Koska eihän tämä nyt vielä täydellinen ole, viimeinen silaus uupuu 🙂

 48. Ulpu

  Laitehoidossa on tullut viimeksi käytyä kouluaikoina, että aikaa siitä on. Tokihan tämä kiinnostaa, laitehoito luonnonkosmetiikalla tehtynä. 🙂 Ja muutenkin iho olisi kasvohoidon tarpeessa, joten koitetaanpa onnea.

 49. Johanna R

  Oi, olisi ihana voittaa! Laitehoidossa en ole ollut koskaan ja Essen tuotteetkin on vielä testaamatta. Kasvohoidolle olisi todella tarvetta. Raskauden viimeisiä viikkoja eletään ja se kyllä näkyy ihossa. Olis aika ihanaa päästä raskauden päätyttyä hyvään kasvohoitoon!

 50. Supermielenkiintoinen päivitys! Olen itse todella huono käymään kauneushoidoissa, enkä ole koskaan kokeillut laitehoitoa! Opiskelijabudjetilla rahankäyttöä täytyy harkita melko tarkkaan ja helposti sitä sitten karsii juuri tällaisen luksuksen elämästään 🙁 Oma iho on nyt talven alkamisen myöstä kuivahtanut pinnasta yllättävän rajusti ja olisi siis ihanaa päästä sään armoilta hetken hemmotteluun 🙂

 51. JaanaJ

  Hei Katja!
  Kiitos taas hienosta blogikirjoituksesta. Yleensä kun käyn kosmetologilla käyn nimenomaan laitehoidossa esim. ultraäänipuhdistuksessa. Essen laitehoidossa en ole käynyt, mutta kovasti olen kiinnostunut. Tämä vuosi on ollut kauhein vuoteni ikinä (molemmat vanhemmat kuoli syöpään eli menetin ainoan perheeni) ja kova stressi näkyy ihossani. En oikein enää tiedä mitä tyyppiä ihoni on, mutta teini-iässä alkanut finniongelma jatkuu edelleen ja ikää on jo kuitenkin 45. Leuassa on kovat arvet aknen jäljiltä ja kaulaan ilmestyy jatkuvasti näppyjä. Ihon väri on sellainen vähemmän kiva possunpunainen ja kaula vitivalkoinen paitsi näppyjen kohdalta. Varsinkin talviaikaan iho on kuiva, mutta kun käytän täyteläisempää voidetta, niin sitten näpyt iskee. Ongelmaa on ollut myös seerumien käytön kanssa, jotenkin mun iho ei niistä tykkää. Essen matkapakkauksen hankin I love me messuilta ja otan sen heti käyttöön kun saan edelliset purnukat käytettyä loppuun.

 52. Johanna

  Kiitokset mielenkiintoisesta jutusta! Laitehoidossa en ole käynyt kertaakaan, ja kosmetologillakin vain satunnaisesti. Nyt huomaan peilistä, että tiukassa budjetissa on tullut säästettyä väärässä kohtaa… Ihoni on kuin silkkipaperia: ohut, kuiva ja helposti rypistyvä, joten tehohoito tulisi todella tarpeeseen! Samalla saisin varmasti hyvät täsmävinkit Essen kotihoitotuotteiksi.

 53. Anna

  Kuulostaapa ihanalta hoidolta! Olen kokeillut ultraäänipuhdistusta ja mikrohiontaa ja koin hoidot tehokkaiksi. Nykyinen kosmetologini käyttää ultraääntä ihonpuhdistukseen ja seerumiin imetykseen. Tehon kyllä huomaa! Esse on vielä kokeilematta, ja tämä olisi loistotilaisuus päästä tutustumaan sarjaan. Ihoni on e-pillereiden lopetuksesta sekaisin ja kunnollinen syväpuhdistus on juuri se mitä ihoni kaipaa!

 54. Tiia

  Mielenkiintoinen juttu! Esse-sarja on kyllä vienyt totaalisesti oman sydämeni! Olen ehdottomasti kasvohoidon ja pienen hemmotteluhetken tarpeessa. Viimeisimmästä kasvohoidosta on jo aikaa ja tarvitsisin apua hormonaaliseen akneeni, joka on vaivannut erityisesti tänä syksynä. Lisäksi kasvohoito olisi mukava breikki opiskeluista ja gradun teosta. 😉

 55. Riikka

  Kasvohoito tekisi hyvää ihon lisäksi myös mielelle. Olen vasta viimeisen vuoden aikana siirtynyt tuote kerrallaan käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja mielenkiinnolla odotan myös luonnonmukaiseen hoitolahoitoon pääsyä.

 56. Paula

  Tämä kuulostaa ja näyttää niin ihanalta! Olisin to-del-la tämän tarpeessa. Lapsi on ollut sairaana ja tottakai se on äidillekib tarttunut. Onnellisena bonuksena odotan seuraavaa lastamme, joka saa kasvot ja decolteen kukkimaan, puhumattakaan loputtomasta väsymyksestä ja itkuherkkyydestä. Stressi, flunssa, väsymys ja itkuisuus – mikä auttaisi? No, Esse-kasvohoito!

 57. Mira

  Olen niin hukassa 31-vuotiaana epäpuhtaan ihoni kanssa, että tarvitsisin oikeasti ammattilaisen suosittemat välineet, tuotteet ja hoidot.

 58. Mona

  En ole koskaan kokeillut vastaavia laitteita ihonhoidossa. Perus höyrytystä ja pari kertaa neulausta, joista jälkimmäinen on jo melkoinen kokemus.
  Koska ihoni on lievästi sanottuna haastava: pintakuiva (a.k.a. tähän vuodenaikaan ihan korppua) ja kuitenkin rasvoittuva, joka näppyyntyy todella helposti -hormonireagoinneista nyt puhumattakaan (ah’ tiesin taas symmetrisistä npyistä tarkalleen kierron kulun…). Jos tähän ihoon pystyy joku hoito, tai laite, tekemään tasapainoittavia ihmeitä, niin sitten se todella toimii 😉

 59. veera

  Voitto olisi mieluinen, sillä ihoni on kummallisen monimutkainen, löytyy niin normaalia, rasvaista, kuivaa, herkkää ja superherkkää. Jos tähän saisi apua, niin se olisi hienoa! Lähin hoitola Hyvinkäällä 🙂

 60. Eloveena

  Olen koko aikuisikäni etsinyt sitä oikeaa sarjaa ja hoitoa ohuelle, pintakuivalle iholle jota ikäkin (41v) alkaa pikkuhiljaa vaatia. Ultraäänihoidoista on kokemusta, mutta sitä optimaalista yhdistelmää ei ole löytynyt sille kuinka rutikuivat posket ja epäpuhtautta keräävän T-alueen ihonhoidon saisi mieltä ja nassua kohottavan hoitokokemuksen myötä ”hallintaan”.

 61. Jenni

  Haaveilen tämän arvonnan voitosta, sillä päiväni alkavat nykyään väistämättä tappiomielialalla. Vilkaisu peiliin aamulla osoittaa kerta toisensa jälkeen sen, että olen jälleen hävinnyt taistelun finnejä vastaan. Ihoni on aina ollut aknetaipuvainen, mutta antibioottikuurin ja e-pillereiden myötä pärjäsin muutaman vuoden, kunnes halusin irtautua lääkehoidoista. Nyt pari vuotta pillereiden lopettamisen jälkeen tilanne on jälleen haastava, mutta en haluaisi ratkaista asiaa lääkityksellä, varsinkaan kun luin Essen kehittäjän näkemyksistä aknen hoidossa. Tapasin Esse-kosmetologin I Love Me -messuilla ja nappasin kokeiluun matkapakkauksen. Tuotteet vaikuttavat todella hyviltä ja haluaisin kovasti kokeilla, voisiko Esse olla ratkaisu ongelmaani. Ainoa hidaste opiskelijan näkökulmasta on hintavuus, joten helpottaisi, mikäli pääsisi tämän arvonnan myötä hoidossa alkuun ja tapaamaan kosmetologia, joka opastaisi valitsemaan oikeat tuotteet.

 62. Minna

  Ihana arvonta <3 En ole vielä koskaan käynyt kasvohoidossa, nyt olisi jo varmaan jo aikakin! Kun on koko elämänsä ajan opiskellut, niin kasvohoidot on tuntuneet liian kalliilta.

 63. Millalilla

  Kokeilisin mielelläni Essen kasvohoitoa. Olen vuosikymmenten aikana kokeillut monia ihonhoitotuotteita ja -hoitoja, taidan olla kosmetiikan ja hoitojen suurkuluttaja. Aina on ollut toive, että uudesta hoidosta löytyisi apu ongelmalliseen ihooni. En ole tietenkään kokenut ihmeitä ja nykyään uskonkin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuovan parhaat tulokset myös iholle. Käyn kuitenkin yhä säännöllisesti kasvohoidoissa. Olen siirtynyt paljolti luonnonmukaiseen kosmetiikkaan, mutta hoidot ovat yhä olleet ”normaaleja”. Laitehoidoista olen kokeillut ainakin mikrohiontaa, monia lasereita, LED-valohoitoja, radiotaajuutta ja mesoterapiaa. Yhä on kuitenkin täydellinen hoito kokematta ja toivoisin todella sellaisen löytäväni.

 64. Sara

  Minulla on ollut atooppista ihottumaa joitakin vuosia. Aluksi lievänä ja silloin tällöin. Reilu vuosi sitten melkein puolen vuoden ajan sitä ei saanut kasvoista pois muulla kuin kortisonivoiteella. Sitten se parani. Nyt vuoden sisällä ihottumaa on ollut vain muutamaan otteeseen ja lievästi. Tiedän, mitä tuotteet minulla auttavat ihottuman estämiseen, mutta toinen ongelma on ihon tukkeutuminen. 1,5 vuoden ajan ihoni on ollut täynnä komedoa ja umpikomedoa, etenkin otsa. Mikään ei auta. Olen koittanut erilaisia ihonhoitotuotteita ja -rutiineja. Olen muuttanut ruokavaliota ja syönyt maitohappobakteereja. Lisäksi poskeni helposti reagoivat meikkivoiteisiin tuottamalla finnejä. Tiedän vain yhden meikkipohjan, joka toimii minulla. Nyt syksyllä olen miettinyt Essen tuotteita, mutta pelkään, että niistäkään ei ole apua. Opiskelijana on myös suuri satsaus ostaa kyseistä merkkiä, mutta olen aika varma, että kun nykyiset ihonhoitotuotteeni loppuvat, vaihdan kaikki tuotteet Esseen. Esse-hoitolakäynnillä voisi pistää uuden rutiinin käyntiin ja saisin apua tuotteiden valintaan.

 65. Viivi

  Talven tulo on yllättänyt tänä vuonna ihon. Mulla on aina ollut atooppinen iho mutta jostain syystä viime vuosi oli helppo ja elin vähän ruusuisissa kuvitelmissa että tämä talvi olisi myös helppo. Nyt kuitenkin olen huomannut jo että iho alkaa kuivua ja kiristää. Kunnon kosteus vitamiinitujaus olisi siis paikallaan. Myös pientä tukkoisuutta on niin jos ne saisivat samalla kyytiä vielä parempi. Hehkuva iho on aina tavoitteissa ja kuvan perusteella ainakin tästä voisi saada pikkujouluihin sen mystisen hehkun.

 66. Tiiina

  Minulla on herkkä couperosa-iho, joka ei kestä läheskään kaikkia tuotteita, hoitoja ja kuorintoja. Jotain se kuitenkin tuntuisi kaipaavan ja tällainen laitehoito voisi olla kohdallani juuri se jokin.

  Essen tuotteet ovat vaikuttaneet minusta postaustesi perusteella jo pidemmän aikaa todella kiinnostavilta, mutta korkeahko hinta on nostanut tutustumiskynnystä. Todella toimiviin tuotteisiin olen kuitenkin valmis satsaamaan. Tässä olisi siis loistava mahdollisuusu myös tutustua tuotteisiin.

  Turvotuksiakin löytyy, joten tuo lymfa-ominaisuus kuulostaisi myös kokeilemisen arvoiselta 🙂

  Laitehoidoista on tullut kokeiltua ultraääntä ja E-stylea joskus, kokemukset ovat olleet ihan ok, mutta vuosien karttumisen myötä olen tullut aikaisempaa varovaisemmaksi niiden suhteen. Tämä Essen laitehoito vaikuttaisi turvalliselta ja riittävän hellävaraiselta myös minulle!

 67. Marja

  En ole vielä koskaan ollut kasvohoidossa, joten varmaan olisi jo aika mennä : ) Essen laitehoito kuulostaa tämän tekstin perusteella erittäin houkuttelevalta.

 68. Piia

  Kuulostaa todella mielenkiintoiselta tämä luonnonkosmetiikan tehokkuuden lisääminen laitteiden avulla. Laitehoidossa en ole käynyt koskaan, perinteisten kosmetologien tarjonta siinä kun on menneinä vuosina kuulostanut kovin vaikeasti lähestyttävältä ja toisaalta aika ärjyltä herkälle iholle… Mutta tämä Essen hoito vaikuttaisi olevan jotain ihan muuta! Olisi ihanaa päästä Essen kasvohoito kokemaan ja vielä laitteilla tehostettuna, edellisestä kasvohoidosta on nimittäin yli kymmenen vuotta aikaa (eikä silloin ollut kyllä luonnonkosmetiikka käytössä). Pikkukaupungin tytöllä on luonnonkosmetiikkaa käyttävien kosmetologien luo sen verran matkaa, että kasvohoidot ovat unohtuneet ja sen kyllä gradustressin keskellä ihosta huomaa. Tämä olisi täydellinen joululahja ja piristys liian aikaisin saapuneen talven keskelle!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>