Beauty

Timanttipölyä ja kukkaishunajaa

Beauty | 13.11.2016 | Katja Kokko

dsc_0246

Yhteistyössä Naturelle.fi

Eih, en kestä tätä ihanuutta, Tata Harper teki sen taas: onnistui luomaan joukon uutuustuotteita, jotka pistävät pään aivan pyörälle.  Ihailen suunnattomasti, miten tuo upea nainen on onnistunut luomaan kokonaisen luksusluonnonkosmetiikan imperiumin, joka poikkeaa kaikista maailman luonnonkosmetiikkabrändeistä erittäin positiivisella tavalla, eikä vain pelkästään omenanvihreillä, kultakorkkisilla lasipulloilla (joita rakastan), vaan myös pullojen maagisella sisällöllä. Sarjan uutuustuotteet ovat silmiä häikäiseviä ja ihmekös tuo, sillä ne sisältävät oikeaa timanttipölyä!

dsc_0134

Tatan Resurfacing Mask – jonka olen nimennyt uudelleen kukkaishyytelönaamioksi – sai tänä syksynä kaverikseen kukkaishunajalla ja kultahipuilla höystetyn version, Honey Blossom Maskin, jota on saatavilla rajoitettu erä, vain 9500 kappaletta. Minun purnukkaani on merkitty järjestysnumero 2306.

Honey Blossom Mask sisältää samat heleyttävät, huokosia supistavat ja kiinteyttävät raaka-aineet (kuten pajunkuoriuutetta, punajuuriuutetta ja granaattiomenaa), kuin Resurfacing Mask, mutta lisäksi joukkoon on sekoitettu vermontilaista raakahunajaa, joka antaa iholle lisäannoksen kosteutta, elvyttää ja virkistää ihoa. Koostumukseltaan naamio on hyytelömäistä geeliä ja kun sen antaa vaikuttaa iholla yli vartin, naamio kuivuu liftaavaksi kalvoksi iholle. Vaikutusaikaa säätelemällä (15-30 min) voi siis itse säädellä tuotteen tehoja.

tata5

Inspiraatio naamioon tulee Tatan isoäidiltä, jonka kanssa he tekivät yhdessä hunajanaamioita Tatan ollessa lapsi. Tata oppi jo tuolloin, että hunaja on oikea luonnon ihmeaine kauneudenhoidossa ja isoäidin salainen resepti hehkuvaan ihoon. Tuoreilta niittykukilta tuoksuva, kultahipuin koristeltu hunajanaamio on täydellinen tapa aloittaa lauantaiaamu ja viikonlopun vietto, virkistäytyä keskellä viikkoa tai pikakaunistautua ennen juhlia.

Naamion pahvipakkauksen päälle on painettu kaunis sinetti Tatan logolla koristeltuna ja pelkkä pakkaus onkin niin ihana, että tässä on oiva lahjaidea jo joulua silmällä pitäen.

tata6

Toinen häikäisevä uutuus Tatalta ovat Illuminating Moisturizer kosteusvoide ja Illuminating Eye Creme silmänympärysvoide, jotka sisältävät aitoa timanttijauhetta! Kyllä vain, luitte oikein. Aito timanttijauhe on yhdistetty mineraalisekoitukseen, joka valaisee kasvot ja kirkastaa ilmeen. Nämä tuotteet korvaavat valoa heijastavat pohjustusvoiteet ja niitä voi käyttää jopa meikin päällä korostukseen, sillä ne sisältävät runsaasti valoa tuovaa hehkua. Discoilun puolelle lookki ei silti mene ja uskallan veikata varsinkin hieman päivettyneellä iholla tuotteiden syrjäyttävän meikkivoiteet ja sävyttävät päivävoiteet, sillä ne tuovat iholle hehkeän wau-efektin. Harmaan talven keskellä kaivataan juuri tämmöisiä instant-ihmeitä tekeviä tuotteita.

tata3

Tatan kosteusvoiteita en voi kylliksi kehua, ja vaikka Illuminating-tuotteissa kuulto viekin suurimman osan huomiosta, voiteet ovat Tatalle tuttuun tapaan aidosti tehokkaita ja hoitavia. Voide sisältää uudistavaa ja kosteuttavaa aloe vera -mehua ja rauhoittavaa ruusuvettä. Ravitsevat öljyt ja vahat ovat jojobaöljyä, mangovoita ja kaakaovoita. Tehoaineina kosteusvoiteessa on mm. kohottavaa ja kosteuttavaa huyaluronihappoa, kirkastavaa ja kosteuttavaa hunajaa, tukkoisuutta ehkäisevää pajunkuoriuutetta sekä superoksididismutaasia, joka on tehokas antioksidantti.

Kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille päivävoiteeksi. Voide ei jää iholle rasvaiseksi, vaan ihon pinnasta tulee sileä ja matta, jonka vuoksi meikki levittyy sen päälle kauniisti rullautumatta. Olen täysin  myyty timanttivoiteelle, sillä se saa ihon hehkumaan välittömästi ja varsinkaan nyt ollessani reissussa ja päivetyksen muodostuessa, en kaipaa iholle ollenkaan meikkipohjaa.

tata2

Illuminating silmänympärysvoide on harmaiden talviaamujen pelastus, kuin valokynä ilman peitevoidetta. Olen täysin rakastunut efektiin, jonka voide tekee iholle aamuisin sitä levittäessä: tämän syksyn väsyttämät silmänympärykset kirkastuvat aivan silmänräpäyksessä.

Timanttijauheen lisäksi voiteessa on kosteuttavaa aloe vera -mehua, kiinteyttävää gotu kolaa, silmäruohoa, joka laskee turvotusta ja heleyttää tummia silmänalusia, kosteuttavaa ja juonteita siloittavaa hyaluronihappoa, kiinteyttävää tattaria, kirkastavaa narsissia sekä antioksidanttipitoista taatelia ja maarianohdaketta.

Pidän kummassakin tuotteessa erityisesti siitä, että tehoaineista ei ole tingitty timanttijauheen vuoksi, vaan sen tuoma hehku on vain ekstraefekti aktiivisten aineiden lisäksi. Silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille päiväkäyttöön, mutta illaksi suosittelen valitsemaan mieluummin Tatan Restorative Eye Cremen, jossa ei ole valoa heijastavia timanttihippusia.

dsc_0107

Neljäs uutuus on kauan kaivattu lisä Tatan valikoimaan, joka aloittaa kokonaan uuden tuotelinjan: Clarifying Moisturizer puhdistava kosteusvoide, joka on kehitetty erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeumiin taipuvaiselle iholle. Voide on Tatan kosteusvoiteiden tapaan ohut ja erittäin kosteuttava ja se jättää iholle kevyen mattapinnan. Raaka-aineet on suunniteltu avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, nostamaan epäpuhtauksia ihon pinnalle ja rauhoittamaan punoitusta.

tata

Aktiivisista aineista löytyy kosteuttavan ja uudistavan aloe vera -mehun lisäksi puhdistavaa salviavettä. Santelipuu rauhoittaa punoitusta ja ärsytyksiä. Probioottinen Lactobacillus -uute auttaa parantamaan ihon bakteerikantaa ja ehkäisten siten haitallisten bakteerien kasvua iholla. Prebiootit puolestaan ruokkivat hyödyllisten bakteerien kasvua. Pajunkuoriuute avaa tukkeutuneita ihohuokosia, sinkki ja kupari nopeuttavat puolestaan tulehtuneiden näppyjen parantumista. Lisäksi voiteessa on pigmenttiläiskien muodostumista ehkäiseviä uutteita, kuten narsissia ja siitakesientä, eli voide auttaa näpyistä jääviä arpia paranemaan nopeammin ja pitämään ne vaaleina.

dsc_0177

Puhdistava kosteusvoide sopii rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle, aknelle ja rosacealle aamuin illoin. Minä olen käyttänyt voidetta iltaisin, ja aamuisin puolestaan timanttivoidetta. Syksyn aikana ihooni ilmestyy joka vuosi tukkeumarykelmä ja puhdistava voide on nopeuttanut ihon puhdistumista. Jään odottamaan, millaisilla tuotteilla puhdistava linja täydentyy. Tällä hetkellä Tatan valikoimasta löytyy detox-puhdistusaine sekä detox-naamio, jotka soveltuvat epäpuhtaan ihon lisäksi ilmansaasteiden syväpuhdistamiseen iholta. Kosteuttava Floral Essence kasvovesi sopii puolestaan kaikille ihotyypeille ja sekin sisältää mm. huokosia puhdistavaa pajunkuoriuutetta.

Olen rakastanut Tatan tuotteita ensi kosketuksesta lähtien ja näiden tuotteiden myötä rakkaussuhteeni sarjaan tiivistyi ja syveni jälleen. Mitäköhän nainen keksii seuraavaksi?

Joko olette ehtineet tutustua uutuuksiin? Mikä tuotteista kiinnostaa teitä eniten?

tata4

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , ,