4

Täydellisen puhdistusaineen metsästys ja kasvovesisaarna

Katja Kokko | 24.9.2014

DSC_0015

Etsitkö täydellistä putsaria luonnonkosmetiikasta? Nyt seuraa vinkkivinkkinen, nimittäin Ellit.fi -sivustolta löytyy nykyisin kirjoittamiani artikkeleita luonnonkosmetiikasta sekä ihonhoidosta. Jutuissa suosittelemani tuotteet ovat aina itse testaamiani ja hyväksi, jollei parhaaksi, havaittuja. Uusimmasta artikkelista löydät putsarisuosikkini sekä jo teistä monelle tutun kasvovesisaarnan.

Ensimmäinen artikkelini käsitteli luonnonkosmetiikan perusteita.

Aurinkoista päivää!

DSC_0049

Kuvat Katja Kokko

/ /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    • En ole kokeillut Pailta muita tuotteita kuin suihkutettavaa kasvovettä. Puhdistavista seerumeista suosittelen Juice Beautya tai Sukia. Pain ruusunmarjanöljyn on kuitenkin parasta laatua!

  1. Purrr sanoo:

    Ostin tänään Madaran pesuvaahdon ja kasvoveden. Miten ihanilta ne molemmat tuntuvatkaan iholla. Tästä ei ole paluuta. Mutta tosi tyhmä kysymys mitä ei pesuvaahdon pullossa lukenut; voiko sillä putsata myös silmämeikin? Kiitos kaunis ja anteeksi kun (tämäkään) ei koskenut tuota esittelemääsi tuotetta.