Beauty

Reissukosmetiikkaa

Beauty | 29.6.2015 | Katja Kokko

DSC_0057

Yhteistyössä Naturelle.fi

Kesäkesäkesäkesä!!! Mikään ei tee minua onnellisemmaksi juuri nyt kuin kesä, joka alkoi näköjään virallisesti tänään. Rakastan kesää joka ikisellä soluhiukkasellani. Mitä kuumempi, sen parempi, vaikka yöunet kärsivätkin, kun ikivanhan kivitalon seinät ja Etelä-ikkunat varaavat kotini täyteen lämpöä.

Olen syntynyt keskikesällä läkähdyttävällä helteellä, minkä vuoksi tunnen todennäköisesti olevani täydellisesti elossa juuri keskikesällä ja voisin asua koko pitkän talven tropiikissa. Syntymäpäiväni ovatkin muuten tällä viikolla ja juhlapäiväksi on luvattu kaksikymmentäseitsemän astetta (siis Suomessa!).

Töidenkin kanssa on niin hiljaista seuraavat kolme viikkoa, että oikeastaan tunnen olevani lomalla. Ja toimisto kyllä kulkee mukana ihan mihin vain, missä nurmi on pehmeää tai kalliot tulikuumat.

DSC_0108

Rakastan kesäistä Helsinkiä, mutta mökkikaipuuni tuntuu jo aivan sydämen pohjassa saakka. Ja kiitos Eeva Kolun Santorini-vinkkien, haaveilen myöskin loppukesällä pikkureissusta johonkin Euroopan ihanaan kohteeseen. Eevan Santorini-vinkit johtivat tosin siihen, että päätimme äitini kanssa lähteä Sisiliaan ensi kesänä ja avasimme jopa oman säästötilin reissua varten.

Pääsinpä sitten reissuun tai mökille tänä kesänä tai en, pistän silti jakoon parhaat vinkkini reissukosmetiikasta. (Ja te jotka menette mökille, teille löytyy rakentamani hemmottelupakkaukset suosikkituotteistani huippuedulliseen hintaan täältä.)

Matkakokoisia tuotteita ja matkapakkauksia löytyy Naturellen valikoimasta todella kattava valikoima. Valitsin tähän juttuun vain muutaman niistä ja vaikka nämä eivät menisikään nappiin oman ihosi kanssa, Naturellen matkatuotteiden runsaan valikoiman ansiosta ei ihonhoitoarsenaalisi taatusti kärsi reissunkaan aikana.

DSC_0073

Suosikkipakkaukseni reissuun on ehdottomasti Neal’s Yard Remediesin Award Winning Skincare Kit. Pakkaus sisältää kulttituote Wild Rose Beauty Balmin 15 g kokoisena, joka on nerokas ja monikäyttöinen tuote erityisesti matkalla, sillä se on paitsi loistava puhdistusbalmi, mutta myös ihoöljy ja korjaa erityisesti auringossa vaurioitunutta ja rypistynyttä ihoa (paras decolte-juonteiden siloittaja!)

Lisäksi pakkauksessa on 8 ml White Tea kasvosuihke, 15 g White Tea kasvonaamio sekä 8 ml Beauty Sleep Concentrate seerumi, joka auttaa jetlagista kärsivää ihoa rentoutumaan ja saamaan paremmin unen päästä kiinni. White Tea tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat erittäin antioksidanttipitoisia ja energisoivia.

Neal’s Yardilta löytyy lisäksi Rose-tuotelinjan pakkaus, joka sopii normaalille ja pintakuivalle iholle.

DSC_0054

Juice Beautylta löytyy myös kattava valikoima valmiita matkapakkauksia sekä yksittäisiä matkakokoisia tuotteita.

Organics To Go -pakkaus on suosikki omalle iholleni. Se sisältää erittäin riittoisan kokoisen 60 ml puhdistusmaidon, 30 ml suihkutettavan kasvoveden, 15 ml kosteusvoiteen, 7 ml hedelmähappokuorinnan herkän ihon version sekä 5 ml rauhoittavan seerumin. Minusta on ihanaa, että kuorintoja ja naamoita löytyy matkakoisina, sillä varsinkin reissussa ihoni reagoi ilmaston muutoksiin, aikaeroon, lentokoneen ilmaan sekä lämpimissä kohteissa myös aurinkovoide saattaa aiheuttaa pidemmän päälle näppyjä. Melkoisia stressitekijöitä iholle, joten lempeästi kuoriva hedelmähappokuorinta on enemmän kuin tarpeen elvyttämään reissussa rähjääntynyttä hipiää.

Organics To Go -pakkauksen tuotteet ovat kaikki ihanan hellävaraisia ja rauhoittavia, joten ne sopivat reissaamisesta stressaantuvalle ja herkälle iholle loistavasti. Sokerina pohjalla pakkaus sisältää todella ihanan kasvopyyhkeen! Mitä neroutta laittaa pikkuinen kasvopyyhe mukaan matkasettiin, ten points Juice Beauty! 

Pyyhe on ohut ja erittäin pehmeä, melkein musliiniliinan kaltainen ja on loistava käytettäväksi yhdessä puhdistusmaidon kanssa – sillä maidon rippeet saa putipuhtaaksi huokosten pohjia myöten.

DSC_0093

Organics To Go Clear Skin pakkaus sopii epäpuhtaalle ja sekaiholle. Valitsin sen mukaan, sillä todella moni kärsii kesällä lisääntyneistä tukkeumista ja näppylöistä, mutta kaipaa silti myös kosteutta. Itse asiassa oma ihoni on ollut ennen juuri tämmöinen.

Pakkaus sisältää 120 ml Blemish Clearing puhdistusaineen, 30 ml Blemish Clearing seerumin (joka on todella suuri hintaan nähden!), 30 ml öljyttömän kosteusvoiteen sekä 7 ml Blemish Clearing hedelmähappokuorinnan.

Puhdistusaine on näistä vähiten suosikkini, sillä se on kevysti vaahtoava versio, kun itse pidän tätä nykyä pelkästään maidoista, voiteista, öljyistä ja balmeista. Mutta annettakoon tämä matkalla anteeksi. Blemish Clearing seerumi on epäpuhtaan ja tukkeutuneen ihon pelastus ja kosteuttaa lisäksi hyvin, joten suosittelen näppylöistä kärsivää ihoa pakkaamaan tämän matkalle mukaan. Myös tämä pakkaus sisältää kasvopyyhkeen, joka on hieman paksumpi kuin herkän ihon pakkauksessa.

Näiden lisäksi Juice Beautylta löytyy pakkaus ikääntyvälle iholle sekä tehokkaasti kiinteyttävän Stem Cellular -tuotelinjan pakkaus.

DSC_0114

Sukin Trial Kit for Clarity ei myöskään putsarinsa puolesta ole suosikkini, mutta tämänkin pakkauksen tuotteet sopivat loistavasti rasvaiselle, tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle.

Pakkaus sisältää 30 ml puhdistusgeelin, 30 ml Concentrated Clarifying Toner kasvoveden, 30 ml vaahtoavan sokerikuorinnan, 3,75 ml Balancing Oil kasvoöljyn, 7,5 ml Balancing Day Lotionin sekä 7,5 ml Transformative Purifying Masquen. Näistä tuotteista juuri kasvovettä, kasvoöljyä ja naamiota suosittelen kaikista useimmin epäpuhtaalle iholle.

DSC_0135

Hiuksia reissussa hemmottelee puolestaan Yarok. Matkakokoisia tuotteita kuontalolle voi ostaa erikseen, mutta Naturellesta löytyy myös pakkaus, josta löytyvät Yarokin 59 ml Feed Your Moisture shampoo, 59 ml Feed Your Volume hoitoaine, 59 ml Feed Your Ends suihkutettava, hiuksiin jätettävä hoitoaine, 59 ml Feed Your Roots muotovaahto sekä 59 ml Feed Your Hold hiuslakka. Pakkaus maksaa 49 euroa ja tulee -30 % edullisemmaksi, kuin tuotteiden ostaminen erikseen.

Feed Your Moisture shampoosta sanottakoon, että se on luonnonkosmetiikan nestemäisistä shampoista kaikista ekologisin ja luonnollisin, johon olen koskaan törmännyt ja sillä voi huoletta pestä hiukset myös järvessä tai meressä, samoin kuin sarjan hoitoaineellakin.

Luonnonkosmetiikassa käytettävien raaka-aineiden tulee olla biohajoavia, vaikka itse lopputuotetta ei voi biohajoavaksi nimittääkään. Yarok on kuitenkin kaikista ekologisin ja luonnollisin hiustenhoitosarja mitä tulee emulgaattoreihin ja pintajännitystä poistaviin raaka-aineisiin, joten nämä tuotteet ovat ehdottomasti mökkikylpijän valinta!

DSC_0153

Millaista kosmetiikkaa te pakkaatte reissulle mukaan? Unohdatteko naamiot ja kuorinnat kotiin (pliis, älkää)? Hankitteko mieluummin matkakoisia tuotteita vai täytättekö tyhjiä purkkeja kotoa löytyvällä kosmetiikalla?

Matkapakkauksethan ovat myös edullinen tapa kokeilla uusia tuotteita, jollei heti halua investoida täysikokoisiin tuotteisiin.

Alekoodini Naturelleen on voimassa vielä tänään ja huomenna, joten kipaiskaahan ostoksille,  – 10 % alennuksen saa koodilla KATJA10 ja se koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita May Lindstromia lukuunottamatta.

DSC_0064

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,