Beauty

NYR ♥ Deliciously Ella

Beauty | 21.9.2016 | Katja Kokko

dsc_0033

Ehdin jo pari viikkoa sitten huikkaamaan mahtavasta yllätyspaketista, joka minua odotti oven takana eräänä päivänä. Paketista paljastui Neal’s Yard Remediesin sekä Deliciously Ellan yhteistyössä tekemät ihonhoitotuotteet.

Deliciously Ella on varmaan suurelle osalle teistä tuttu, sillä hänen elämänmuutoksestaan on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. Ella Woodward on lontoolainen 24-vuotias ruokabloggaaja, jonka ruokavalio koostui pääosin ennen sokerista ja prosessoidusta ruoasta – ainoat hedelmät ja kasvikset, mitä hän söi olivat banaani ja maissi. Neljä vuotta sitten nuorella naisella diagnosoitiin POTS-syndrooma, jonka seurauksena hänestä tuli hetkessä vuodepotilas. POTS-syndrooma on sairaus, joka vaurioittaa autonomista hermostoa ja vaikuttaa mm. sydämen toimintaan, verenkiertoon ja ruoansulatukseen. Ellalle määrättiin pino lääkkeitä, joiden kanssa hänen pitäisi elää koko loppuelämänsä – ja lääkkeistä seurasi kourallinen sivuvaikutuksia.

nyrxella3

Epätoivoisena Ella alkoi etsiä Googlesta tietoa sairautensa hoitoon. Lopulta hän tuli siihen tulokseen, että jättämällä ruokavaliostaan pois sokerin, lisäaineet, maitotuotteet, gluteenin, lihan ja prosessoidun ruoan, hän voisi alkaa voimaan paremmin. Ongelma vain oli se, ettei Ella osannut kokata. Niinpä hän päätti perustaa ruokablogin, joka auttaisi häntä motivoitumaan. Blogista tuli hetkessä ilmiö ja nykyään Ellan blogia lukee kuukausittain 2,5 miljoonaa ihmistä. Pelkästään Englannissa hänen esikoiskirjaansa on myyty yli 200 000 kappaletta. Opus on ilmestynyt myös suomeksi. Ruokavaliomuutoksensa seurauksena Ella pystyi lopettamaan lääkkeiden syönnin kokonaan kaksi vuotta sitten.

dsc_0034

Positiivinen, pirteä ja energinen Ella inspiroi myös Englannin tunnetuimpaa luonnonkosmetiikkabrändiä Neal’s Yard Remediesiä niin paljon, että tahot löivät hynttyyt yhteen ja suunnittelivat yhteisen ihonhoitotuoteperheen. Deliciously Ellan Ruusu-Lime-Kurkku tuotteet lanseerattiin tänä syksynä – ja ne viedään käsistä! Kävin Joliessa viime viikolla, jossa hyllyssä ammotti myös tyhjä aukko. Sana tuotteiden rantautumisesta Suomeen kiiri siis hyvin nopeasti. Tuotteet ovat edullisia, reilun kokoisia ja suloisen kauniita. Mutta sehän ei riitä tekemään niistä hyviä, joten katsastetaanpa mitä siniset lasipullot kätkevät sisälleen.

nyrxella

Tuoteperheessä on toistaiseksi vain kaksi tuotetta: kasvopesu ja kosteusvoide, mutta toivottavasti tulevaisuudessa se saisi jatkoa ainakin kasvovedestä ja naamiosta. Tuotteiden avain raaka-aineet ovat Ellan omat suosikit ruusu, lime ja kurkku. Niitä nuuhkuteltuaan ei voi kuin rakastua tuohon raikkaaseen ja herkulliseen kombinaatioon. Enpä olisi ehkä itse keksinyt noin ihanaa yhdistelmää!

Kasvopesu on geelimäinen ja se sisältää viilentävän ja kirkastavan kurkkuveden lisäksi mm. merisuolaa, acai-marjaa, mustikkaa, limeä, ruusua, spirulinaa sekä superantioksidantti Superoxide Dismutasea (kuinka moni muistaa, että kirjoitin tästä raaka-aineesta juuri hetki sitten? Sitä on alkanut putkahdella monenkin sarjan uusiin tuotteisiin!). Tehän tiedätte, mitä mieltä olen geelimäisistä kasvoputsareista. Jos tuote olisi maito, hehkuttaisin sitä taatusti täydestä sydämestä. Nyt voin hehkuttaa siihen valittuja aktiivisia raaka-aineita, mutta geelimäisyyden vuoksi tuote jää itseltäni käyttämättä.

nyrxella2

Kosteusvoide sen sijaan on mielestäni täysi kymppi: 100 ml pullo maksaa 36,50 €, koostumus on täydellinen, eikä tuotteen hintaa ole tuotu alas jatkamalla koostumusta esteriöljyillä, vaan aitoihin kasviöljyihin on panostettu kunnolla. Tuote on siis kerrassaan timantti! Kosteusvoiteen vaikuttavat raaka-aineet noudattavat kasvopesun kanssa tismalleen samaa linjaa: kirkastavaa kurkkua, antioksidanttipitoista ja tulehduksia rauhoittavaa kurkumaa, kosteuttavaa hyaluronihappoa, rauhoittavaa ruusua, ravitsevaa mustikkaa, reilusti antioksidantteja superoxide dismutasesta, elvyttävää spirulinaa, puhdistavaa limeä ja uudistavaa frankinsensia. Hoitavat ja ravitsevat kasviöljyt pitävät sisällään kaakaovoita, baobaböljyä, avokadoöljyä, kurpitsansiemenöljyä ja kookosöljyä. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja sen koostumus on ihanteellinen: sopivassa suhteessa kosteutta ja öljyjä, ei liian täyteläinen tukkeutuvalle iholle, mutta kosteuttaa hyvin kuivaakin ihoa. Kurkun, limen ja ruusun muodostama tuoksu on niin raikas ja koukuttava, että alkaa välittömästi tehdä mieli virkistävää vihersmoothieta!

Deliciously Ellan tuotteet ovat myynnissä Joliessa, jossa on ilmaiset toimituskulut syyskuun loppuun saakka!

Onko Deliciously Ella teille tuttu ja joko olette kokeilleet tuotteita?

dsc_0023

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,