Beauty

Musla ♥ Katja 1/2: Japanese Style Lemon Myrtle Skincare Ritual

Beauty | 21.10.2014 | Katja Kokko

cc

Musla-blogi on yksi maailman kauneimmista ja visuaalisesti inspiroivimmista blogeista ja sen kirjoittaja Kirsikka on yksi maailman kauneimmista, suloisimmista ja ihanimmista ihmisistä keitä tunnen. Tarpeeksi monta hyvää syytä luoda yhdessä jotain hauskaa ja ihanaa. Kirsikka rakastaa Japania sekä kirsikankukkia.

Minä puolestani olen inspiroitunut japanilaisesta kauneuden ja ihonhoidon asiantuntija Chizu Saekista, jonka kirjoittamaa kirjaa The Japanese Skincare Revolution on myyty Japanissa yli kolme miljoonaa kappaletta. Rakastan kasvovettä sekä sitrusten tuoksua.

IMG_6358

Jos olisin japanilainen nainen. Heräisin aamulla kirsikankukkien tuoksuun. Pesisin kasvoni raikkaalla vedellä huolellisesti ja lempeästi, kuin kallisarvoista posliinia käsitellen. Ottaisin pari painallusta hellävaraista ja kirkastavaa sitruunamyrtin tuoksuista puhdistusainetta kämmenilleni ja hieroisin kasvoni ja kaulani kevyesti painellen parantaakseni ihon aineenvaihduntaa.

Sitten kastelisin puuvillaisen kangasnaamion sitruunamyrtin tuoksuisella kasvovedellä ja painelisin liinan kasvoilleni kolmeksi minuutiksi, jonka aikana hengittäisin syvään virkistäviä sitruksen aromeja ja tuntisin kuinka ne saavat aistini heräämään kohti päivän askareita. Kasvovesinaamion jälkeen ihoni olisi kosteutettu, kuulas ja pehmoinen.

Lopuksi sivelisin kasvoilleni ja kaulalleni sitruunamyrtin tuoksuista kevyttä kosteusvoidetta, joka  imeytyisi nopeasti jättäen iholleni täydellisen pinnan meikin alle ja suojaisi ihoani.

Sitruunamyrttihoito olisi täydellisen kirkastava, kosteuttava, heleyttävä ja puhdistava kasvojenhoitorituaali hieman sameahkolle ja pintakuivalle sekaiholleni, jossa esiintyy tukkeumia, mustapäitä ja pieniä epäpuhtauksia.

IMG_6324

Englantilaisen Therapin tuotteet ovat myynnissä Naturelle-verkkokaupassa. Lemon Myrtle -tuotteet sopivat epäpuhtaalle ja sekaiholle, Orange Blossom normaalille iholle ja Rose Otto kuivalle iholle. Tuotteilla on Soil Associationin sertifikaatti ja ne on valmistettu vähintään 95 % luomuviljellyistä raaka-aineista. Therapi lahjoittaa viisi prosenttia liikevoitostaan mehiläisten suojeluun. Koodilla KATJA15 saat Naturellen koko valikoimasta -15 % alennuksen marraskuun loppuun saakka.

Kasvovesinaamio eli The Lotion Mask Chizu Saekin demonstroimana.

Kuvat Kirsikka Simberg/Musla

Avainsanat: , , , , , , , , , ,