Beauty

Atooppisen ihon hoito luonnonkosmetiikalla (sisältää arvonnan)

Beauty | 20.10.2014 | Katja Kokko

DSC_0072

Viilenevien ilmojen myötä atooppisesta ihottumasta kärsivien oireet usein pahenevat. Luonnonkosmetiikasta löytyy aivan loistavia tuotteita atooppisen ihon hoitoon, myös täysin hajusteettomina versioina.

Itse olen tavannut useita kymmeniä ihmisiä, jotka ovat löytäneet vuosia kestäneen lääkevoidekierteen jälkeen vihdoinkin toimivan avun atopian hoitoon luonnonkosmetiikasta ja moni on voinut lopettaa kokonaan tai ainakin vähentää huomattavasti lääkevoiteiden käyttöä.

Lue hoito-ohjeet ja tuotesuositukseni atooppiselle iholle Ellit.fistä. Käy myös jakamassa kommentteihin omat vinkkisi tai tarinasi atopian hoidosta.

DSC_0066

Pistän samalla käyntiin myös arvonnan kuvauslainatuotteista. Tarjolla olisi atooppiselle iholle sopivat tuotteet Laveralta: Basis Sensitive linjan 2 in 1 puhdistusmaito sekä hajusteettomasta Neutral linjasta kosteuttava emulsio sekä erittäin rasvainen hoitovoide ihottuman hoitoon.

Osallistut arvontaan jakamalla oman kokemuksesi luonnonkosmetiikan vaikutuksesta ihosi kuntoon. Oletko esimerkiksi saanut apua akneen, rosaceaan, atopiaan tai mitä muita merkittäviä vaikutuksia luonnonkosmetiikalla on ollut? Vastausaikaa on sunnuntaihin 26.10.2014 saakka. Osallistuminen tapahtuu siis blogini kommenttiboksiin, mutta käykää ihmeessä jakamassa kokemuksenne myös Ellien puolella.

DSC_0020

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,