Beauty

Madaran uudet ampullit

Beauty | 9.10.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Madaran matka kahden sisaruksen pienestä saippuapajasta maailmanvalloittajaksi on niin upeaa seurattavaa, että ihoni menee kananlihalle yrityksen touhuja seuratessa. Tämä on taatusti vasta alkusoittoa siitä muutoksesta, mikä maailmassa on alkamassa isossa mittakaavassa ja vastaavanlaisia menestystarinoita tullaan aivan varmasti näkemään jo lähivuosina useita. Kukapa yrittäjä ei haaveilisi kestävästä liiketoiminnasta, menestyksestä ja siitä, että voi luoda tuotteita ja palveluita, joilla on ihmisille merkitystä? Madara on loistava esimerkki siitä, kuinka pienillä muutoksilla on suuri merkitys ja kuinka pieni voi kasvaa isoksi ja vaikuttaa vielä laajemmin. Yrityksen menestys on tullut täysin ansaitusti, ei voi kuin hattua nostaa Tisenkopfan sisaruksille.

Madaran tuotevalikoima on kasvanut hurjaa tahtia viime aikoina. Erityisen suuri panostuksen kohde on ollut ikääntyvän ihon tuotteet, joka on todella fiksu veto, sillä anti-age tuotteiden markkinat ovat maailmanlaajuisesti aivan valtavat. Miettikääpä vaikka naistenlehtien ja muotilehtien sivun tai aukeaman kokoisia mainoksia ryppyvoiteista näytteineen. Kyllä siellä komeilevat edelleen suurimmaksi osaksi brändit, joiden tuotteista löytyy kaikki mahdollinen mikromuoveista PEG-emulgaattoreihin ja voimakkaisiin säilöntäaineisiin ilman tietoakaan luonnollisuudesta. Madara tarjoilee luonnolliset vaihtoehdot näille tuotteille, joiden teho perustuu pelkkään skinfeeliin.

Madaran uudet ampullit tuovat kohdennettua täsmähoitoa ikääntyvälle iholle ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkeihin. Ampulleja on kolmea erilaista: Hyaluronic Collagen Booster ampullit on tarkoitettu kuivan, kosteusköyhän, kiristävän, ohuen, ärtyneen ihon ja ensimmäisten juonteiden hoitoon. Amino-Fill 3D Lifting Booster ampullit ovat täsmähoito juonteille, rypyille, veltolle iholle ja kasvojen kohotukseen. Antioxidant Energiser Booster ampullit samean, väsyneen, ikääntyvän sekä stressille ja ilmansaasteille altistuneen ihon kirkastava tehohoito.

Hyaluronic Collagen ja Amino-Fill 3D ampullit ovat koostumukseltaan nestemäisiä ja seerumimaisia ja Antioxidant Energiser ampullit ovat öljymäisiä. Siksipä niitä voi käyttää myös siten, että iholle levittää ensin jomman kumman ensin mainituista ampulleista ja viimeistelee hoidon öljyseerumilla. Eli aivan kuten normaalistikin suosittelen käyttämään seerumia ja ihoöljyä.

Ampullit on yksittäispakattuja ja yhdestä ampullista riittää noin kolmeen käyttökertaan. Yleensä ampullit pakataan lasipakkauksiin, mutta Madaran ampullien pakkaus on muovia, mistä monet kuluttajat ovat nykyisin tarkkoja. Lasipakkauksen kannalla olisin kyllä itsekin.

Hyaluronic Collagen Booster ampullit ovat mitä ilmeisimmin suosituimmat, sillä ne on loppu joka ikisestä verkkokaupasta, myös Madaran omasta. Harmikseni huomasin tämän vasta postausta kirjoittaessani. Nämä ampullit ovat myös oma suosikkini. Ampullit kosteuttavat ihoa hyaluronihapon ja xylitolien avulla, jotka sitovat ympäristösä kosteutta itseensä tuoden sitä iholle. Xylitolit vahvistavat ihon solukalvoja, aktivoivat vesivarojan ja veden kiertoa ihossa. Ampullit tekevät ihosta sileän, täyteläisen, tasaisen ja elastisen.

Amino-Fill 3D Lifting Booster ampullit kiinteyttävät ja kohottavat kasvojen piirteistä, kuten veltostunutta leukalinjaa. Vaikuttavana aineena toimii palmitoyl isoleucine, joka on kasviperäinen, isoleusiini aminohaposta valmistettu lipoaminohappo. Se on tunnettu kyvystää korjata kudoksia ja hyvä vaihtoehto ryppyjen, juonteiden ja poskipäiden täyteaineille. Lisäksi ampullit sisältävät saniaisen lehtiuutetta, joiden polysakkaridit kiinteyttävät, kohottavat ja kosteuttavat ihoa. Näiden ampullien koostumus on täyteläistä ja ihotuntuma on myös ”kasvoja muotoileva”.

Antioxidant Energiser Booster ampullit ovat koostumukseltaan öljyä ja ne toimivat loistavasti yhdessä kahden edellisen ampullin kanssa. Itse olen tykästynyt Hyaluronic + Energiser yhdistelmään. Ampullit neutraloivat vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita, kirkastavat ihoa, ehkäisevät pigmenttiläiskiä ja ympäristötekijöiden aiheuttamia ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Ne sopivat loistavasti samealle, väsyneelle, stressaantuneelle ja ilmansaasteille altistuneelle iholle sekä ennen ja jälkeen auringonoton. Ampullit sisältävät mansikansiemenöljyä, jossa on runsaasti omega 3- ja 6-rasvahappoja. Ne rauhoittavat tulehduksia, vahvistavat solukalvoja, korjaavat ikääntymisen merkkejä ja pehmittävät ihoa. Lisäksi öljyssä on A- ja E-vitamiinia sekä ellagiinihappoa, jotka ovat ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ja korjaavia antioksidantteja. Tomaatti sisältää runsaasti lykopeenia, joka ehkäisee ihon ikääntymistä ja suojaa vapailta radikaaleilta.

Ampulleja voi käyttää esimerkiksi 10 päivän kuurina, jonka jälkeen hoitoa jatketaan 2-3 kertaa viikossa. Minä lähden loppukuusta jälleen viikon joogaretriitille Italiaan ja olen suunnitellut pakkaavani mukaan matkalle hyaluronihappo-kollageeni ja energisoivat ampullit.

Joko te olette ehtineet kokeilla Madaran uusia ampulleja?

Tuotteet saatu blogin kautta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,