Beauty

Madaran uudet ampullit

Beauty | 9.10.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Madaran matka kahden sisaruksen pienestä saippuapajasta maailmanvalloittajaksi on niin upeaa seurattavaa, että ihoni menee kananlihalle yrityksen touhuja seuratessa. Tämä on taatusti vasta alkusoittoa siitä muutoksesta, mikä maailmassa on alkamassa isossa mittakaavassa ja vastaavanlaisia menestystarinoita tullaan aivan varmasti näkemään jo lähivuosina useita. Kukapa yrittäjä ei haaveilisi kestävästä liiketoiminnasta, menestyksestä ja siitä, että voi luoda tuotteita ja palveluita, joilla on ihmisille merkitystä? Madara on loistava esimerkki siitä, kuinka pienillä muutoksilla on suuri merkitys ja kuinka pieni voi kasvaa isoksi ja vaikuttaa vielä laajemmin. Yrityksen menestys on tullut täysin ansaitusti, ei voi kuin hattua nostaa Tisenkopfan sisaruksille.

Madaran tuotevalikoima on kasvanut hurjaa tahtia viime aikoina. Erityisen suuri panostuksen kohde on ollut ikääntyvän ihon tuotteet, joka on todella fiksu veto, sillä anti-age tuotteiden markkinat ovat maailmanlaajuisesti aivan valtavat. Miettikääpä vaikka naistenlehtien ja muotilehtien sivun tai aukeaman kokoisia mainoksia ryppyvoiteista näytteineen. Kyllä siellä komeilevat edelleen suurimmaksi osaksi brändit, joiden tuotteista löytyy kaikki mahdollinen mikromuoveista PEG-emulgaattoreihin ja voimakkaisiin säilöntäaineisiin ilman tietoakaan luonnollisuudesta. Madara tarjoilee luonnolliset vaihtoehdot näille tuotteille, joiden teho perustuu pelkkään skinfeeliin.

Madaran uudet ampullit tuovat kohdennettua täsmähoitoa ikääntyvälle iholle ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkeihin. Ampulleja on kolmea erilaista: Hyaluronic Collagen Booster ampullit on tarkoitettu kuivan, kosteusköyhän, kiristävän, ohuen, ärtyneen ihon ja ensimmäisten juonteiden hoitoon. Amino-Fill 3D Lifting Booster ampullit ovat täsmähoito juonteille, rypyille, veltolle iholle ja kasvojen kohotukseen. Antioxidant Energiser Booster ampullit samean, väsyneen, ikääntyvän sekä stressille ja ilmansaasteille altistuneen ihon kirkastava tehohoito.

Hyaluronic Collagen ja Amino-Fill 3D ampullit ovat koostumukseltaan nestemäisiä ja seerumimaisia ja Antioxidant Energiser ampullit ovat öljymäisiä. Siksipä niitä voi käyttää myös siten, että iholle levittää ensin jomman kumman ensin mainituista ampulleista ja viimeistelee hoidon öljyseerumilla. Eli aivan kuten normaalistikin suosittelen käyttämään seerumia ja ihoöljyä.

Ampullit on yksittäispakattuja ja yhdestä ampullista riittää noin kolmeen käyttökertaan. Yleensä ampullit pakataan lasipakkauksiin, mutta Madaran ampullien pakkaus on muovia, mistä monet kuluttajat ovat nykyisin tarkkoja. Lasipakkauksen kannalla olisin kyllä itsekin.

Hyaluronic Collagen Booster ampullit ovat mitä ilmeisimmin suosituimmat, sillä ne on loppu joka ikisestä verkkokaupasta, myös Madaran omasta. Harmikseni huomasin tämän vasta postausta kirjoittaessani. Nämä ampullit ovat myös oma suosikkini. Ampullit kosteuttavat ihoa hyaluronihapon ja xylitolien avulla, jotka sitovat ympäristösä kosteutta itseensä tuoden sitä iholle. Xylitolit vahvistavat ihon solukalvoja, aktivoivat vesivarojan ja veden kiertoa ihossa. Ampullit tekevät ihosta sileän, täyteläisen, tasaisen ja elastisen.

Amino-Fill 3D Lifting Booster ampullit kiinteyttävät ja kohottavat kasvojen piirteistä, kuten veltostunutta leukalinjaa. Vaikuttavana aineena toimii palmitoyl isoleucine, joka on kasviperäinen, isoleusiini aminohaposta valmistettu lipoaminohappo. Se on tunnettu kyvystää korjata kudoksia ja hyvä vaihtoehto ryppyjen, juonteiden ja poskipäiden täyteaineille. Lisäksi ampullit sisältävät saniaisen lehtiuutetta, joiden polysakkaridit kiinteyttävät, kohottavat ja kosteuttavat ihoa. Näiden ampullien koostumus on täyteläistä ja ihotuntuma on myös ”kasvoja muotoileva”.

Antioxidant Energiser Booster ampullit ovat koostumukseltaan öljyä ja ne toimivat loistavasti yhdessä kahden edellisen ampullin kanssa. Itse olen tykästynyt Hyaluronic + Energiser yhdistelmään. Ampullit neutraloivat vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita, kirkastavat ihoa, ehkäisevät pigmenttiläiskiä ja ympäristötekijöiden aiheuttamia ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Ne sopivat loistavasti samealle, väsyneelle, stressaantuneelle ja ilmansaasteille altistuneelle iholle sekä ennen ja jälkeen auringonoton. Ampullit sisältävät mansikansiemenöljyä, jossa on runsaasti omega 3- ja 6-rasvahappoja. Ne rauhoittavat tulehduksia, vahvistavat solukalvoja, korjaavat ikääntymisen merkkejä ja pehmittävät ihoa. Lisäksi öljyssä on A- ja E-vitamiinia sekä ellagiinihappoa, jotka ovat ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ja korjaavia antioksidantteja. Tomaatti sisältää runsaasti lykopeenia, joka ehkäisee ihon ikääntymistä ja suojaa vapailta radikaaleilta.

Ampulleja voi käyttää esimerkiksi 10 päivän kuurina, jonka jälkeen hoitoa jatketaan 2-3 kertaa viikossa. Minä lähden loppukuusta jälleen viikon joogaretriitille Italiaan ja olen suunnitellut pakkaavani mukaan matkalle hyaluronihappo-kollageeni ja energisoivat ampullit.

Joko te olette ehtineet kokeilla Madaran uusia ampulleja?

Tuotteet saatu blogin kautta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,

Beauty

11 kommenttia artikkeliin “Madaran uudet ampullit”

 1. piu

  Kuulostaapa nämä ampullit hyviltä. Arkailen Maradan tuotteiden käyttöä.
  Olen aiemmin saanut voimakkaan ihoreaktion mm Time Miracle kosteussuihkeesta ja seerumista. Ilmeisesti säilyvyyttä parantavat aineet eivät ole minulle soveliaita, kuten Potassium Sorbatelle ja Sodium Benzoatelle.
  Mutta kyllä kaikki kohottavat ja ryppyjä silottava vetää voimakkaasti puoleensa.

 2. Mona

  Enpä edes tiennyt Madaraltakin löytyvän ampulleja! Täytyy joskus kokeilla!

  Onko sinulla millaista näppituntumaan Madarn tuotevalikoimaan ja- (jos näin voi sanoa) laatuun tällä hetkellä? Itselläni on merkistä kovin kahtiajakoiset fiilikset; ei ollenkaan mitään huonoa, mutten tiedä onko niin erityisen hyvääkään. Toki siitä on hetki kulunut, kun viimeksi käytin tuotteitaan… Muistan AHA-kuorinnan olleen erinomainen, mutten ollut niin kovin ihastunut esim. kasvovoiteisiinsa. …että pitäisikö kokeilla uudestaan & suosituksia mitä tuotteita? Kasvovesistään muistan sulta lukeneeni ainakin hyvää.

  Kiitos taas Katja, olet ihana!

  • Joo mulla on myös kaksijakoiset fiilikset. Uudistuneet kasvovedet ovat loistavia, AHA-kuorinta on hyvä ja näistä ampulleista pidän. Sitten on uusi anti-age naamio, joka odottaa testiin päästyä. Suihkusaippuoista tykkään myös, kuten myös palasaippuoista (ei toki kasvoille). Mutta voiteet ja seerumit eivät ole mullakaan suosikkeja. 🙂 Kiva kun kommentoit Mona!

 3. Kiku

  Voisitko laittaa jo etusivulle (jossa intro aiheisiin) maininnan kaupallisesta yhteistyöstä? Näin tekstiin osaa suhtautua sellaisena, että kirjoittaja saa jotain korvausta ja tämä saattaa sävyttää tekstiä. Useissa muissa blogissa asia tuodaan esiin läpinäkyvämmin (ja mielestäni rehellisemmin).

  • Eipäs ole tullut mieleen tuoda tätä esille etusivun introissa ennen postauksen auki klikkaamista, koska merkintä mahdollisesta kaupallisesta yhteistyöstä/affiliate-linkeistä on selkeästi merkitty ennen artikkelin ensimmäistä kuvaa ja tulee siten selväksi lukijalle jo ennen varsinaista sisältöä. Tällä hetkellä saitilla on meneillään on mittava uudistus, joten koko visuaalinen ilme ja käytettävyys menee aivan uusiksi vielä tämän vuoden puolella. Tähän voisi kehittää merkintätavan kaupallisille yhteistöille jo ennen artikkelin aukaisemista ilman, että merkintä haittaa varsinaista intro-tekstiä, vaikkapa jollain logolla tms. merkillä (tosin kävin tutkimassa paria blogia (mm. Kemikaalicocktail, Yellow Mood, Uusi muusa, Musla), joilla on vastaavanlainen rakenne, eikä heilläkään ollut tämmöistä merkintää etusivun introissa. Kiitos siis kehitysehdotuksesta – minulla ei ole mitään syytä olla kertomatta kaupallisuudesta, mikäli siihen viittasit rehellisyydellä, tämmöinen asia ei vain ole yksinkertaisesti tullut mieleen, kun selkeä merkintätapa on aina ollut käytössäni artikkeleissa 🙂

 4. Outi

  Moi! Uutuuksista puheen ollen, oletko testannut kotimaista Unna Nordic – sarjaa? Kuulisin suurella mielenkiinnolla mielipiteesi! Ihanaa syksyä <3

 5. Jatta

  Ostin nyt ensimmäistä kertaa ampullit kokeiluun. Kuinka kauan olet yhtä ampullia siis käyttänyt? Kirjoitit, että yhdestä ampullista riittää kolmen käyttökertaan. Yksi ampulli oli kieltämättä aika riittoisa ja riittäisikin hyvin kolmelle kerralle. Kuitenkin käyttöohjeissa lukee, että avattu ampulli käytettävä 24h kuluessa. Nyt pohdin, että voisiko tuota yhtä ampullia käyttää kahtena iltana peräkkäin? Ilmeisesti moni on sitä käyttänyt ainoastaan illalla ja seuraavana aamuna. Kiitos!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>