Beauty

Luonnonkosmetiikan joululahjaopas

Beauty | 7.12.2020 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Jolie

Kosmetiikka on yksi suosituimmista ja ihanimmista joululahjoista. Se on henkilökohtaista, hemmottelevaa ja käytännöllistä. Miten ostaa joululahjaksi kosmetiikkaa ja välttää hutiostokset? Ota tämä opas avuksi!

Laadukas ja jollain tapaa erityinen sekä harkittu kosmetiikkatuote on todellinen luksuslahja. Laadukas luonnonkosmetiikka ei ole sieltä edullisemmasta päästä, joten sellaisen saaminen lahjaksi ilahduttaa kenet tahansa. Toisaalta pienemmälläkin rahalla saa loistavia, tarpeellisia ja kauniita lahjoja, kunhan osaa bongata helmet purkkiviidakosta.

Ihonhoitotuotteiden kanssa saa olla tarkkana, jos ei tunne lahjan saajan ihotyyppiä. Jos lahjan saajalla on haasteita ihon kanssa (kuten tulehtunut akne tai rosacea) tai allergioita, en välttämättä ostaisi lahjaksi kosmetiikkaa lainkaan, jollen tietäisi täysin, millaiset tuotteet saajalle sopivat tai osaisi arvioida niitä. Tällöin lahjakortti on paras vaihtoehto, jos kuitenkin haluaa antaa lahjaksi kosmetiikkaa. Toinen vaihtoehto on käydä vakoilureissulla lahjan saajan peilikaapilla, napata kuva purnukoista ja marssia kuvien kanssa ostoksille.

Laadin tämän oppaan avuksesi joululahjaostoksille. Sen avulla vältät suurimmat hutiostokset ja saat ihania ideoita.

Ylellistä, harkittua ja varmaa ihonhoitoa kasvoille

Jos päätät ostaa lahjaksi kasvojenhoitotuotteita, mieti tarkkaan mitä ostat. On todella kurjaa saada lahjaksi tuote, joka on tarkoitettu kasvoille, mutta lahjan saaja toteaa sen toimivan paremmin vartalolle. Jos siis ostat kasvojenhoitotuotteen, panosta aidosti laadukkaaseen.

Nämä tuotteet ovat ylellisiä, niissä on jotain erityistä ja ennen kaikkea ne ovat aidosti laadukkaita:

Urang vuosikerta ruusuvesi

Kenelle:

Kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä kuivalle, herkälle ja punoittavalle iholle. Ei kuitenkaan tuoksuallergikolle. Kosmetiikkahifistelijälle. Viinihifistelijälle. Laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle. Korealaisen kosmetiikan ystävälle. Romantikolle. Rakkaalle.

Mikä tästä tekee erityisen:

Urang valmistuttaa ruusuvetensä kerran vuodessa heti ruusunterälehtien sadonkorjuun jälkeen, jonka ansiosta ruusuvesi on tuoreinta mahdollista. Kun vuosikerta myydään loppuun, sitä saa uudelleen vasta seuraavana vuonna. Urangin ruusuvesi valmistetaan Bulgariassa, josta maailman laadukkain ruusuvesi on kotoisin. Ruusun tuoksun sanotaan lievittävän masennusta ja sydänsuruja, kohottavan mielialaa ja auttavan suhtautumaan vastoinkäymisiin kevyemmin. Urangin ruusuvesi saa joka vuosi uuden ulkoasun ja jokaisella vuosikerralla on oma teema. Vuoden 2020 teema on Hope and happiness.

Urang Pink Everlasting Ampoule kiinteyttävä seerumi

Kenelle:

Tehokasta ja laadukasta kosmetiikkaa arvostavalle. Korealaisen kosmetiikan ystävälle. Kaikille ihotyypeille. Rypyille ja veltostuneelle iholle. Herkälle iholle, punoittavalle iholle, couperosalle, atopialle, lievälle aknelle. Käytännöllisyyttä arvostavalle. Kosmetiikkahifistelijälle. Äidille. Mummille.

Mikä tästä tekee erityisen:

Tuote on yksinkertaisesti supertehokas. Suosikkiseerumini. Ilahtuisin tästä lahjasta itsekin (vink vink).

Vinkki: Urangin tuotteet ovat 25 % alennuksessa Jolien K-Beauty Supersalessa 10.12.2020 asti. Kahden tuotteen ostaja saa lahjaksi 14 ml kokoisen Vitamin Oil Serum kasvoöljyn. Pääset K-Beauty Supersaleen tästä.

Patyka Huile Absolue öljyseerumi

Kenelle:

Esteetikolle. Tehokasta ja laadukasta kosmetiikkaa arvostavalle. Kosmetiikkahifistelijälle. Luomuviljelyä arvostavalle. Hemmottelua kaipaavalle. Kaikille ihotyypeille.

Mikä tästä tekee erityisen:

Patyka on saanut alkunsa tästä legendaarisesta kulttituotteesta. Monitoimituote, jota voi käyttää myös hiuksille ja vartalolle. Saa ihon hehkumaan ja tuoksu on huumaava.

Vinkki: Huile Absolue löytyy myös Patykan Iconic Set lahjapakkauksessa, joka sisältää täysikokoisen Huile Absoluen lisäksi ikääntyvälle iholle sopivat matkakokoiset kiinteyttävän hyaluronihapposeerumin ja silmänympärysvoiteen.

Pomminvarmaa luksusta vartalolle

Jos kasvojenhoitotuotteiden valinta epäilyttää, vartalonhoito on varma valinta. Suomalaiset eivät panosta yhtä paljon vartalon kuin kasvojenhoitoon, joten ylellinen vartalonhoitotuote on takuuvarmaa hemmottelua:

Patykan suihkugeeli

Kenelle:

Laatua ja ylellisyyttä arvostavalle. Esteetikolle. Hemmottelua kaipaavalle. Kenelle tahansa.

Mikä tästä tekee erityisen:

Tällä tuotteella on silkka mahdottomuus epäonnistua. Patykan suihkugeelejä luksukkaampaa arkituotetta saa hakea. Koostumus on ylellisen täyteläinen ja tuoksut hienostuneita. Divine Neroli tuoksuu jumalaisen ihanalta nerolilta ja mandariinilta, Pearl Grape suihkugeeliä nimitän puolestaan samppanjasuihkugeeliksi.

Patyka Duo Body Spa

Kenelle:

Hemmottelua ja itsehoitoa kaipaavalle. Ruuhkavuosia elävälle. Esteetikolle. Laatua ja ylellisyyttä arvostavalle. Koti-spa intoilijalle.

Mikä tästä tekee erityisen:

Pakkaus sisältää täysikokoiset Patykan Marine Crystals Body Scrub vartalokuorinnan ja Almond Blossom Milk vartalovoiteen, jotka ovat vartalotuotteiden saralla luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Pakattu kauniisti ja sisältö silkkaa timanttia. Pomminvarma luksuslahja.

Henkilölle, joka vannoo Whamisan nimeen tai rakastaa K-Beautya

Whamisan nimeen vannoo moni luonnonkosmetiikan käyttäjä. Jos olet bongannut lahjan saajan peilikaapista Whamisaa, hän todennäköisesti ilahtuu ikihyviksi, jos täytät Whamisa-varastot hänen puolestaan. Mikäli puolestaan tiedät saajan fanittavan korealaista kosmetiikkaa, Whamisa on varma valinta.

Jos lahjan saaja on jo Whamisan käyttäjä, hän käyttää todennäköisesti näitä tuotteita (näillä on myös hyvä tutustua sarjaan):

Deep Rich Toner

Kenelle:

Kuivalle, normaalille, samealle iholle, ikääntyvälle iholle. Hehkua kaipaavalle. K-Beauty fanille. Tehokasta ja funktionaalista kosmetiikkaa arvostavalle. Kosmetiikkanörtille. Whamisaa rakastavalle. Kaikille, jotka ovat valmiita yllättymään ja ehkä jopa ihastumaan – omaan ihoonsa. Heille, jotka haluavat häivyttää vuoden 2020 aikaansaamat juonteet ja kiristelyt kasvoiltaan.

Mikä tästä tekee erityisen:

Kulttikasvovesi, josta puhuvat kaikki. Pomminvarma tehokosteuttaja. Herättää ihon henkiin.

Vinkki: Deep Rich Tonerista on saatavilla joulupakkaus, joka sisältää täysikokoisen kasvoveden hinnalla 155 ml ja 33,5 ml kokoiset kasvovedet.

Water Cream

Kenelle:

Kaikille ihotyypeille. Erityisesti kiristävälle iholle. Täydellistä kosteusvoidetta etsivälle. Kosmetiikkanörtille. Tehokasta ja funktionaalista kosmetiikkaa arvostavalle. K-Beauty fanille. Whamisan nimeen vannovalle. Sille, joka haluaa päästä lahjan ostossa helpolla: tämän voin ostaa kaikille. Tekee vaikutuksen teinityttöön ja aikuiseen mieheen. (Vuoden 2021 voi sitten vain istuskella vastaanottamassa kehuja ja kiitoksia.)

Mikä tästä tekee erityisen:

Jos olet bongannut tämän voiteen lahjan saajan hyllystä, hän todennäköisesti rakastaa sinua ikuisesti, mikäli täytät hänen Water Cream varastonsa. Universumin paras kosteusvoide. Ei kaipaa muita esittelyjä.

Edullista ja ilahduttavaa korealaista kosmetiikkaa

Pikkurahallakin saa ihania lahjoja. K-Beauty fanien lisäksi nämä ilahduttavat ketä tahansa:

Whamisan käsivoiteet

Kenelle:

Kaverille. Työkaverille. Kivalle tutulle. Naapurille. Teinille. Lapsenvahdille. Koiran ulkoiluttajalle. Siivoojalle. K-Beauty fanille.

Mikä tästä tekee erityisen:

Ilahduttavaan ulkoasuun pakattu hedelmäisen tuoksuinen käsivoide, joka kosteuttaa supertehokkaasti ja on täydellisen kokoinen sujautettavaksi pieneen käsilaukkuun. Käsivoiteesta on saatavilla myös lempeä kukkaistuoksu. Loistavat raaka-aineet.

Urang sheet maskit

Kenelle:

Kaverille. Työkaverille. Kivalle tutulle. K-Beauty fanille. Naapurille. Teinille. Äidille. Mummille. Sheet mask -friikille. Kaikille ihotyypeille.

Mikä tästä tekee erityisen:

Urangin sheet mask sekoitetaan itse vasta ennen käyttöä. Kaksiosaisen pakkauksen ansiosta naamio on mahdollisimman tuore ja raikas ennen käyttöä. Herkälle iholle sopii parhaiten Cica x Opuntio sheet mask ja ikääntyvälle iholle Rose x Hibiscus. Pieleen et mene kummallakaan.

Vinkki: Urangin tuotteet ovat 25 % alennuksessa Jolien K-Beauty Supersalessa 10.12.2020 asti. Kahden tuotteen ostaja saa lahjaksi 14 ml kokoisen Vitamin Oil Serum kasvoöljyn. Alennuksesta löytyy myös erä Whamisan tuotteita vanhoissa pakkauksissa -50 %. Pääset K-Beauty Supersaleen tästä.

Miehen hipiälle

Jos ihonhoito on retuperällä, paras tapa tutustuttaa mies ihonhoitoon, on ostaa laadukasta kosmetiikkaa lahjaksi. Näillä tärpeillä hän koukuttuu kertalaakista:

Absolution Le Nettoyant Pureté puhdistusgeeli

Kenelle:

Sille, joka ei ole koskaan hoitanut ihoaan. Kosmetiikkanörtille. Hifistelijälle. Esteetikolle.

Mikä tästä tekee erityisen:

Huumaavan virkistävä tuoksu. Ihana koostumus, joka ei pese liikaa. Tyylikäs ulkoasu. Kätevä käyttöliittymä. Helposti lähestyttävä tuote aloittaa ihonhoito.

Absolution La Brume Systémique kasvovesi

Kenelle:

Sille, joka osaa jo pestä kasvonsa. Sille, jonka ihonhoitorutiinissa on jo puhdistusaine ja kosteusvoide. Kosmetiikkanörtille. Hifistelijälle. Laatua, tehokkuutta ja funktionaalisuutta arvostavalle. Esteetikolle. Kaikille ihotyypeille. Sille, joka haluaa vetää mutkat suoraksi.

Mikä tästä tekee erityisen:

Todellinen wash and go -tuote. Ravista, suihkuta ja hiero kasvoille. Monitoimituote, joka herättää aistit ja ihon henkiin hetkessä. Loistava parranajon jälkeen. Superkosteuttaja.

Absolotion La Crème de l’Homme kosteusvoide

Kenelle:

Sille, jonka repertuaarista löytyy jo putsari ja se on oikeasti käytössä. Kosmetiikkanörtille. Hifistelijälle. Laatua, tehokkuutta ja funktionaalisuutta arvostavalle. Esteetikolle. Kaikille ihotyypeille. Rypyille ja veltostuneelle iholle.

Mikä tästä tekee erityisen:

Laadukkaat raaka-aineet. Nopeasti imeytyvä koostumus. Tyylikäs ulkoasu.

Varmat ja ylelliset meikkitärpit

Meikkituotteiden ostaminen lahjaksi on vaikeinta, jollei tunne tarkkaan lahjan saajan mieltymyksiä. Tässäkin auttaa vakoilureissu saajan meikkipussille, mutta lisäksi uskallan antaa vinkiksi pari tärppiä Kjaer Weisiltä, jonka pakkausten ulkoasu on jo niin ylellinen, että pelkästään se tekee lahjasta erityisen – ja varsinkin se, että sarjan tuotteisiin on saatavilla ekologiset täyttöpakkaukset.

Kjaer Weis Lush Up Volumizing Mascara ripsiväri

Kenelle:

Meikkifriikille. Esteetikolle. Kenelle tahansa, jolle haluaa antaa lahjaksi pomminvarman meikkituotteen kauniissa pakkauksessa.

Mikä tästä tekee erityisen:

Tuotteelle on saatavilla edullisempi täyttöpakkaus. Ulkoasu pysyy ylellisenä, mutta ekologisemmin.

Kjaer Weis KW Red huulipuna & Classic huultenrajauskynä

Kenelle:

Punaista huulipunaa käyttävälle. Meikkifriikille. Esteetikolle.

Mikä tästä tekee erityisen:

Pomminvarma lahja punaisen huulipunan ystävälle. Ajaton, elegantti ja ylellinen pakkaus. Täydellinen sävy, koostumus ja pysyvyys.

Vinkki: meikkien ystävälle Kjaer Weisiltä löytyy myös Signature Glow Kit lahjapakkaus, joka sisältää voidemaisen poskipuna/bronzer duon ja minikokoisen kasvoöljyn. Pakkauksen sävy-yhdistelmä sopii takuuvarmasti kaikille, joten tätä voin suositella myös lämpimästi, jos tiedät lahjan saajan olevan innokas meikkaaja.

Ostatteko te lahjaksi kosmetiikkaa? Mikä on ihanin koskaan lahjaksi saamasi kosmetiikkatuote? Entä mitä kosmetiikkatuotetta toivot lahjaksi kaikista eniten?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,