Beauty

Lumoavan lempeää unta

Beauty | 5.12.2015 | Katja Kokko

DSC_0105

Suomalaisen luonnonkosmetiikan pioneeri Mia Höytö on rakentanut omaa nimeään kantavaa luonnonkosmetiikkasarjaa todellisella pieteetillä jo muutaman vuoden ajan. Vaikka ennen Mian tuotteita kotimaisilta luonnokosmetiikkamarkkinoilta on löytynyt muutama muukin sarja, on Mia Höytö Cosmetics kiistatta ensimmäinen, jonka tuotteissa on vahvaa potentiaalia kansainvälisille markkinoille. (Anne Kukkohovin Supermood on toki toinen vahvasti kansainvälinen sarja, mutta se lanseerattiin kaksi vuotta Mia Höydön jälkeen.)

Mian matkaa on ollut ilo seurata sivusta. Nainen ei pidä kiirettä tai hötkyile, vaan hioo kaiken viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi. Tuotteissa on mielestäni tapahtunut aivan huikea kehitys sarjan ensiaskelien jälkeen: Unelma kosteusvoiteen ja Silkki vartalovoiteen koostumukset uudistettiin, Säihke kasvovesi ja Lumous seerumi singahtivat välittömästi suosikeikseni niiden tultua markkinoille ja nyt uusin tuote, ravitseva öljyseerumi Lempeä Uni on kaikessa ihanuudessaan valloittava ja saa minulta aidosti täydellisen tuotteen sertifioinnin.

Jo ennen Lempeää Unta, sai lempituotteeni Lumous uudet vaatteet. Nyt tämä kaksikko on puettu samalla tavalla. Sanoin tuolloin Mialle, että Lumouksen uudet vaatteet nostivat koko sarjan ulkoasun ihan uudelle levelille. Läpinäkymätön kiiltävän valkoinen lasipullo on jumalaisen kaunis ja saa todella himoitsemaan tuotetta. Mustaa kiiltävää lasia on jo nähty paljon, mutta näissä on jotain uutta arvokkuuden ja tyylikkyyden lisäksi. Mielenkiinnolla odotan, milloin sarja nähdään Net-A-Porterissa.

DSC_0106

Ei siis liene epäselvää, mitkä Mian tuotteista ovat TOP kolmosessani. Tämä kolmikko löytyy myös joulukuun tuotesuosituksistani Biodellystä, missä Mian tuotteet ovat tällä hetkellä -20 % alennuksessa. Nyt on siis täydellinen ajoitus hankkia itselleen pintakuivuuden tipotiessään pitävä ihonhoitokolmikko.

Lempeä Uni tuo iholle intensiivistä vitamiiniterapiaa sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Lisäksi se suojaa ihoa vapaiden radikaalien tekemiltä tuhoilta sekä lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttä.

Lempeä Uni on koostumukseltaan samettisen pehmeää öljyä, joka tuoksuu todella hennolle ruusulle ja siinä onkin ripaus yhtä maailman kallisarvoisimmista eteerisistä öljyistä, rose ottoa. Ruusuntuoksu ei ole lainkaan liian voimakas ja tuoksukomboon on myös yhdistetty eteeristen öljyjen komponentteja, jolloin lopputulos ei tuoksu erityisen tunnistettavasti luonnonkosmetiikalle.

Pohjaöljyinä toimivat herkälle iholle sopivat kylmäpuristetut manteli-, oliivi-, jojoba-, auringonkukka- ja arganöljyt. Intensiivistä vitamiinihoitoa tuovat mustaherkukansiemen-, puolukansiemen- ja tyrniöljyt. Erinomainen yhdistelmä, joka auttaa nyt talvella myös ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Öljyseerumi täytyy kuitenkin ehdottomasti yhdistää todella kosteuttavan kasvoveden ja seerumin kanssa, tässä tapauksessa suosittelen Säihkettä ja Lumousta.

Lopuksi täytyy vielä mainita, että Mian tuotteista löytyy hyvä valikoima matkakokoja, joista uusin tulokas on Kaunis puhdistusgeeli. Vaikka itse en ole geeliputsareiden ystävä, nappasin tästä minikokoisen version uimahallikäyttöön. Nythän on nimittäin niin, että Project mikroshortsit kesäksi 2016 on edennyt siihen pisteeseen, että meikätyttö aikoo mennä elämänsä ensimmäistä kertaa Yrjönkadun uimahalliin. Ja aion pakata uimahallipussukkaani kaikista kauneimmat matkakokoiset ihonhoitotuotteet, mitä vain löydän.

Joko olette ehtineet tutustua Lempeään Uneen ja mitä mieltä olette näiden tuotteiden ulkoasusta?

DSC_0082

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,