Lifestyle

Laukku

Lifestyle | 4.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0039

Voitteko uskoa tätä todeksi? Ostin lauantaina laukun! Minun on melkein vaikea uskoa, että olen tämän yksilön myötä kokonaista kahden laukun omistaja. Sanoisin, että melko ruhtinaallinen saavutus naiselta.

Sen ainoan tähän saakka omistamani laukun esittelin teille joulukuussa. Hyvin on sekin veska palvellut tätä kassialmaa, jollaiseksi oloni aloin pikkuhiljaa tuntea, sillä saatoin välillä kantaa tuossa melkein pohjattomassa ostoskassissa pelkästään lompakkoa. En ymmärrä miten voi olla kerta kaikkiaan mahdollista, etten ole onnistunut ostamaan itselleni kunnollista citykelpoista käsilaukkua, vaikka kaikenlaista muuta vaatetta ja asustetta on kyllä tullut hankittua.

Kenties tämä johtuu siitä, että olen uskollista sorttia sen oikean löydettyäni. En jaksa matchata laukkua vaatteideni mukaan, vaan laukun pitää sopia asuun kuin asuun ja olla niin siisti, että se pitää minut tarvittaessa edustuskelpoisen näköisenä. Joten yksi hyvä riittää minulle. Mutta kun kyse on laukusta, koon suhteen kaipaa vaihtelua, joten ei yhdellä sittenkään ihan täysin pärjää.

Hätiköityjä ratkaisuja en ole laukun suhteen halunnut tehdä, joten siinäkin yksi syy pitkään etsintään. Olen luottanut siihen, että se oikea tulee vielä vastaan ja tunnistan sen heti. Pitkäaikainen veska ei ole myöskään mikään edullisin hankinta, mutta mihinkään designer-laukkuun en ole halunnut sijoittaa.

Täydellisen kokoinen, näköinen ja hintainen yksilö löytyi Erottajan Beamista ja se on ranskalaisen A.P.C:n. Se on ihana ja täydellinen ja tulemme taatusti viettämään yhdessä monta ihanaa vuotta.

Mitäs pidätte?

Ps. Blogikirppis on päivitetty viikonloppuna!

Avainsanat: ,