Lifestyle

Laukku

Lifestyle | 4.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0039

Voitteko uskoa tätä todeksi? Ostin lauantaina laukun! Minun on melkein vaikea uskoa, että olen tämän yksilön myötä kokonaista kahden laukun omistaja. Sanoisin, että melko ruhtinaallinen saavutus naiselta.

Sen ainoan tähän saakka omistamani laukun esittelin teille joulukuussa. Hyvin on sekin veska palvellut tätä kassialmaa, jollaiseksi oloni aloin pikkuhiljaa tuntea, sillä saatoin välillä kantaa tuossa melkein pohjattomassa ostoskassissa pelkästään lompakkoa. En ymmärrä miten voi olla kerta kaikkiaan mahdollista, etten ole onnistunut ostamaan itselleni kunnollista citykelpoista käsilaukkua, vaikka kaikenlaista muuta vaatetta ja asustetta on kyllä tullut hankittua.

Kenties tämä johtuu siitä, että olen uskollista sorttia sen oikean löydettyäni. En jaksa matchata laukkua vaatteideni mukaan, vaan laukun pitää sopia asuun kuin asuun ja olla niin siisti, että se pitää minut tarvittaessa edustuskelpoisen näköisenä. Joten yksi hyvä riittää minulle. Mutta kun kyse on laukusta, koon suhteen kaipaa vaihtelua, joten ei yhdellä sittenkään ihan täysin pärjää.

Hätiköityjä ratkaisuja en ole laukun suhteen halunnut tehdä, joten siinäkin yksi syy pitkään etsintään. Olen luottanut siihen, että se oikea tulee vielä vastaan ja tunnistan sen heti. Pitkäaikainen veska ei ole myöskään mikään edullisin hankinta, mutta mihinkään designer-laukkuun en ole halunnut sijoittaa.

Täydellisen kokoinen, näköinen ja hintainen yksilö löytyi Erottajan Beamista ja se on ranskalaisen A.P.C:n. Se on ihana ja täydellinen ja tulemme taatusti viettämään yhdessä monta ihanaa vuotta.

Mitäs pidätte?

Ps. Blogikirppis on päivitetty viikonloppuna!

Avainsanat: ,

Lifestyle

7 kommenttia artikkeliin “Laukku”

 1. Tii

  Tykkään! Bongasin samaisen ihanuuden instasta, veskaa hukusessa mullakin. En vain ole saanut tiedusteltua hintaa eli mitä maksoi?

 2. Tiina

  Ihana! Minä omistan vain yhden iltamenolaukun ja yhden isomman olkalaukun. Työpäivinä kannan mieluusti mukana reppua, jos tulee työmaakäyntejä tai käyn aamujoogassa. Kaiken pitää vaan sopia toisiinsa. Talouden miespuolisella asukillakin on enemmän laukkuja kuin minulla.

 3. Mona

  Oikein kaunis! Ajaton ja kuitenkin tällä hetkellä myös ajassa, kiva 🙂
  Mä en ihan noihin sun epä-lukuihin 😀 laukkujen suhteen pääse, mutta päätin itsekin joku reilu neljä vuotta sitten, että vähemmän on enemmän ihan kaiken kanssa, ja annoin pois suuren osan laukuistanikin. Nyt minulla on kolme isompaa laukkua (koska tapanani on kantaa mukana puolta planeettaa kaiken mailman tavaraa…köh köh) ja kolme pienempää (ihan liikaa sinänsä, koska yleensä aina kannan mukanani liikaa kaikkea, joten niitä tulee käytettyä ihan liian vähän… mutta ehkä jonain päivänä, kun en roudaa matkassa vesipulloa…? köhköh taas) …ja siis pointti oli, että siinä määrässä on kyllä enemmän kuin tarpeeks yhdelle naiselle.
  Ihailen tuota sun 1+1 meininkiä!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>