Beauty

Kuukauden meikkilook: purkkahuulet & suklaasilmät

Beauty | 1.2.2016 | Katja Kokko

DSC_0130

Minulla on fetissi pastellisävyjä kohtaan, erityisesti vaaleanpunaista ja vaaleanlilaa. Kovin hyvin nämä sävyt eivät kuitenkaan istu omaan tyyliini, mutta jos niitä annostelee hillitysti ja vain aavistuksen, pysytään vielä hyvän maun rajojen sisäpuolella.

Sain viime viikolla vision suklaanruskeista luomista (kuinka yllättävää!) yhdistettynä purkkapinkkeihin huuliin. Pyörähdin Joliessa katsastamassa Kjaer Weisin värivalikoiman ja löysin juuri mielikuvaani vastaavat sävyt. Viime syksyn uutuusluomiväri Transcend on sekoitus suklaista ruskeaa ja kuparia ja vivahtaa luomella jopa aavistuksen luumuun. Olen aivan hullaantunut tähän sävyyn ja sutinut sitä luomilleni joka päivä. Alle sipaisen luottonudeväriäni Charmed.

Vaikka luomivärirakkauteni pysyy visusti luonnollisissa ruskean sävyissä, on makuni muuttunut selkeästi viime aikoina: aiemmin rakastin harmaaseen taittavia kylmiä ruskeita, mutta nyt viihdyn lämpimissä ruskean sävyissä paremmin. Hyvin vaaleat nudesävyt ovat myös pudonneet käytöstä kokonaan pois – Charmed ei siis suinkaan ole mikään valoa tuova vaalea, vaan ennemminkin lämmin beige.

Rajauksista en ole innostunut nytkään, joten silmämeikkini loihtii aamuisin vain parissa minuutissa. Kulmakarvoissa käytän Zuiin kulmakynää sävyssä Taupe ja ripsissä Kjaer Weisin mascaraa.

DSC_0102

Purkkahuulet syntyivät Kjaer Weisin huulisävytteellä Amazed, joka näyttää purkissaan hurjan pinkiltä, mutta Kjaerin huulisävytteiden tapaan se on huulilla hillitty ja läpikuultava. Näihin kuviin levitin sitä pari paksua kerrosta ja sävy on silti melko vaalea. Totesinkin voivani käyttää tätä ihan oikeassa elämässä myös blogin ulkopuolella, sillä kevyesti sipaistuna sävy on juuri sopivan nudelila ilman pelkoa pissisefektistä. Suosittelen muuten käyttämään Kjaerin huulisävytteisiin sivellintä, jolla väri levittyy kauniin tasaisesti. Merkin oma huulipunasivellin on tähän hommaan kaikista paras, sillä sen saa kätevästi hylsyyn, jolloin sivellintä voi kuljettaa myös mukana sotkematta.

Meikkipohja on tehty Zuiin meikkivoiteen sävyllä Olive Fair, jonka päälle sipaisen aavistuksen lisäpeittoa Kjaer Weisin meikkivoiteella Just Sheer. En tosin olisi enemmän peittävyyden tarpeessa, mutta toisinaan tykkään käyttää vähän tuhdimpaa meikkipohjaa. Poskipuna on Kjaer Weisin voidemainen poskipuna Sun Touched ja lopuksi olen kiinnittänyt meikkipohjan RMS Tinted Un Powderin sävyllä 0-1. Viimeinen silaus on Everyday Mineralsin hillittyä kuultoa tuovasta puuterista Shadow Play, johon olen addiktoitunut.

Olette kyselleet myös käyttämistäni meikkisiveltimistä ja välineistä paljon, joten juttu niistä on tulossa tässä kuussa.

Mites teille uppoaa purkkahuulet?

DSC_0120

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , ,