Beauty

Kuukauden meikkilook: purkkahuulet & suklaasilmät

Beauty | 1.2.2016 | Katja Kokko

DSC_0130

Minulla on fetissi pastellisävyjä kohtaan, erityisesti vaaleanpunaista ja vaaleanlilaa. Kovin hyvin nämä sävyt eivät kuitenkaan istu omaan tyyliini, mutta jos niitä annostelee hillitysti ja vain aavistuksen, pysytään vielä hyvän maun rajojen sisäpuolella.

Sain viime viikolla vision suklaanruskeista luomista (kuinka yllättävää!) yhdistettynä purkkapinkkeihin huuliin. Pyörähdin Joliessa katsastamassa Kjaer Weisin värivalikoiman ja löysin juuri mielikuvaani vastaavat sävyt. Viime syksyn uutuusluomiväri Transcend on sekoitus suklaista ruskeaa ja kuparia ja vivahtaa luomella jopa aavistuksen luumuun. Olen aivan hullaantunut tähän sävyyn ja sutinut sitä luomilleni joka päivä. Alle sipaisen luottonudeväriäni Charmed.

Vaikka luomivärirakkauteni pysyy visusti luonnollisissa ruskean sävyissä, on makuni muuttunut selkeästi viime aikoina: aiemmin rakastin harmaaseen taittavia kylmiä ruskeita, mutta nyt viihdyn lämpimissä ruskean sävyissä paremmin. Hyvin vaaleat nudesävyt ovat myös pudonneet käytöstä kokonaan pois – Charmed ei siis suinkaan ole mikään valoa tuova vaalea, vaan ennemminkin lämmin beige.

Rajauksista en ole innostunut nytkään, joten silmämeikkini loihtii aamuisin vain parissa minuutissa. Kulmakarvoissa käytän Zuiin kulmakynää sävyssä Taupe ja ripsissä Kjaer Weisin mascaraa.

DSC_0102

Purkkahuulet syntyivät Kjaer Weisin huulisävytteellä Amazed, joka näyttää purkissaan hurjan pinkiltä, mutta Kjaerin huulisävytteiden tapaan se on huulilla hillitty ja läpikuultava. Näihin kuviin levitin sitä pari paksua kerrosta ja sävy on silti melko vaalea. Totesinkin voivani käyttää tätä ihan oikeassa elämässä myös blogin ulkopuolella, sillä kevyesti sipaistuna sävy on juuri sopivan nudelila ilman pelkoa pissisefektistä. Suosittelen muuten käyttämään Kjaerin huulisävytteisiin sivellintä, jolla väri levittyy kauniin tasaisesti. Merkin oma huulipunasivellin on tähän hommaan kaikista paras, sillä sen saa kätevästi hylsyyn, jolloin sivellintä voi kuljettaa myös mukana sotkematta.

Meikkipohja on tehty Zuiin meikkivoiteen sävyllä Olive Fair, jonka päälle sipaisen aavistuksen lisäpeittoa Kjaer Weisin meikkivoiteella Just Sheer. En tosin olisi enemmän peittävyyden tarpeessa, mutta toisinaan tykkään käyttää vähän tuhdimpaa meikkipohjaa. Poskipuna on Kjaer Weisin voidemainen poskipuna Sun Touched ja lopuksi olen kiinnittänyt meikkipohjan RMS Tinted Un Powderin sävyllä 0-1. Viimeinen silaus on Everyday Mineralsin hillittyä kuultoa tuovasta puuterista Shadow Play, johon olen addiktoitunut.

Olette kyselleet myös käyttämistäni meikkisiveltimistä ja välineistä paljon, joten juttu niistä on tulossa tässä kuussa.

Mites teille uppoaa purkkahuulet?

DSC_0120

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Beauty

15 kommenttia artikkeliin “Kuukauden meikkilook: purkkahuulet & suklaasilmät”

 1. Janita

  Sopiikohan Juice Beautyn bb voide rasvoittuvalle iholle?
  Vaikka toisaalta mulla on Absolution meikkipohjan kanssa levittyvyysongelmia, kun se jotenkin rullaa ihollani. Yritän etsiä kesäksi sopiaa suojakertoimellista voidetta Absolutionin meikkipohjan alle, mutta kovin harvassa taitaa olla. Ja kun sen pitäisi sopia herkälle iholle ja olla kevyt koostumukseltaan.

  • Sopii, mutta jos on paljon finnejä, ei ole paras vaihtoehto. Absolution rullaa, jos se ei sovi alla olevan kosteusvoiteen kanssa yhteen. Kokeile laittaa voiteen päälle tippa öljyä, niin voi auttaa. Pain ja Essen kosteusvoiteet (Esse Light Moisturiser ja Deep Moisturisser) ovat kevyitä ja niiden päällä ei rullaa mikään.

 2. satu

  Purkkahuulet on keväiset, joten sopivat ainakin tähän päivään kun aurinko ihan selvästi jo vähän lämmittää 🙂

  Kysyisin tuosta Zuiin taupeen sävystä. Mulla on uuden kulmakynän ostaminen edessä ja ajattelin vaihtaa siinäkin luonnonkosmetiikkaan, mutta tässä kaupungissa ei taida olla paljon valikoimaa luonnonkosmetiikan meikeissä. Zuii olisi kiinnostava, onko sävy neutraali?

 3. Sisi

  Mitä kjaer weisin meikkivoidesävyä suosittelisit vaalehkolle kellertävän hieman oliivin sävyiselle iholle? Zuiin olive fair on hieman liian tumma ainakin talvella, samoin rms beautyn meikkivoide sävy 22. Molemmat löytyvät meikkipussista.

 4. VMV

  Kuinka peittävä tuo liptint oikein on? Omat huulet on niin intensiiviset, etten oikein ole osannut ennalta-arvaamatta pelata vaaleiden huulipunien kanssa. Zuiin mandarin-sävyä saa sutia tuhdisti, ettei omat huulet kuulla rumasti läpi (tai sitten en osaa?). Vaaleanvaaleat pinkit kuitenkin sen verran kiinnostaa, että tää Amazed on roikkunut jo aikaa käy-katsomassa listalla.
  Räiskyvämpiä (eli ihan eri kaliiperia, mutta valikoiman lisäksi) vaihtoehtoja ois Zuiin nestemäinen Orchid ja perinteinen Butterscoth (sain tätä testerin jokunen vuosi sitten, muttei peittävyys pelittänyt tai olin kärsimätön- nyt haluaisin koittaa uudelleen), mutta niidenkään perään en ole joutanut koittamaan. Sokkona on vaikea ostaa, liikkeissä pitäisi saada kokeilla suoraan huulille (siveltimellä, saako?).
  Nettikaupassa sävyjen arviointi on vaikeeta (hakukone-hatchaus tuo samasta tuotteesta kuvia laidasta laitaan), Transcend oli ihan erilainen kun odotin, mut lumoava silti 😀

  • Lip tintit eivät ole peittäviä. Mutta kannattaa pohjustaa huulet peitevoiteella kevyesti, jos oma huulen väri on tumma, tällöin sävyt saa puhtaana esille.

 5. VMV

  .. Ja kuinka kauan tommonen liptint esim. sulla kestää? RMS:n punaisin sävy käy mulle lähinnä huulten sävy/kosteuttamiseen, sen verran äkkiä sipiää näkymättömiin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>