Lifestyle

Kuukauden asu #10

Lifestyle | 5.6.2016 | Katja Kokko

taormina1

Taormina ei ole mikään shoppailuparatiisi, mitä tulee vaatteisiin ja kenkiin. Ostoslistallani olleet jutut jäävät suurimmaksi osaksi hankkimatta, sillä minun tyylisiä juttuja on todella vähän. Kaikki löytyisi sen sijaan kahden korttelin säteellä kodistani Helsingissä, joten aina eivät apajat ole paremmat jossain muualla. Sisilian toiseksi suurin kaupunki Cataniakaan ei säväyttänyt tarjonnallaan. Parhaimmat ja kiinnostavimmat liikkeet ovat molemmissa kaupungeissa kalliiden merkkien putiikkeja. Mutta mistäpä muusta nainen unelmoisi Italiassa, kuin italialaisista kengistä? Parin päivän harkinnan jälkeen ostin Sportmaxin maailman kauneimmat kinuskin väriset sandaalit, joiden korko on ihanan mallinen ja mitaltaan sopiva kaltaiselleni mukavuudenhaluiselle, joka ei jaksa vaappua enää korkokengillä. Ihanaa, että naisellisuudesta ei tarvitse tinkiä, vaikka ei koroissa viihtyisikään.

Hameesta saan jo toistamiseen kiittää ystäväni hutiostoksia. Dries Van Notenin 100% silkkihame on Ninasista ja ehkä yksi kauneimmista vaatekappaleista, mitä olen koskaan nähnyt. Minimittainen alushame peittää kriittiset paikat, mutta muuten läpikuultava kangas paljastaa sääret ja vekitetty helma hulmuaa tuulessa valtoimenaan. AJ117projectin hippihuitulapaita on Sofinahista. Metsästin semmoista koko viime kesän, mutta löysin pelkkiä polyesterirättejä. Tämä yksilö on villasekoitetta ja ihanan hengittävää materiaalia.

Mitä teidän kesätyyliin kuuluu?

DSC_0002

Avainsanat: , , ,

Lifestyle

2 kommenttia artikkeliin “Kuukauden asu #10”

  1. Titityy

    Mulla käy usein samoin, etten ulkomaanmatkoilta löydä juuri mitään itseni tuntuista/ näköistä. On kuitenkin yksi kaupunki, joka pursuaa kaikkea ihanaa, rentoa ja rosoista minun makuun, ja se on Berliini. Baltiassa on liian tyttömäistä/ naisellista, Italiassa liian fiiniä. Mutta eipähän tarvitse koluta kaupoissa, voi sen sijaan keskittyä kussakin maassa sen parhauksiin. Italiassa minuakin hellii ruoka, kuten myös Kroatiassa, Prahassa taas olut 🙂 Pariisissa nähtävyydet ja leipomotuotteet 🙂

    Mutta niin, minun kesään kuuluuvat farkkushortsit, pellavaiset t-paidat ja hihattomat sekä pari yksinkertaista mutta kaunista mekkoa. Sitten asusteita asun mukaan, sandaalit, tennarit ja kesäkassit kruunaavat asun. Myös koruja käytän kesällä ehkä enemmän kuin talvella.

    Ihanaa jatkoa lomaasi!

    • Jep, juuri näin. Eikä kyllä yhtään haittaa näissä maisemissa ja ruokakulttuurissa, että shoppailut ei kiinnostele! Ja sandaalit olivat täydellinen ostos <3 Pellavaisia toppeja kaipaisin itse vielä Balin matkaa varten, farkkushortsit ovat jumitusvaate!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>