Beauty

Kosteusvoidekuningatar

Beauty | 10.10.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Rakkaat ystävät, minulla on ilo ja kunnia vihdoinkin esitellä teille yksi tämän syksyn timanttisimmista uutuuksista: Neal’s Yard Remediesin Frankincense Intense Lift Cream, kosteusvoide, joka täydentää aiemmin tänä vuonna lanseerattua Frankincense Intense Lift Serumia ja sisäisesti käytettäviä Beauty Boost -kapseleita. Etenkin seerumi on jo vakuuttanut tehokkuudellaan monet asiakkaat.

Frankincense Intense Lift on Neal’s Yard Remediesin anti-age kuningatarlinja, joka on suunnattu aikuiselle iholle (niin kutsutusti second signs of aging). 34-vuotiaana en ole vielä tuotelinjan varsinaisessa kohderyhmässä, mutta tehokuuri silloin tällöin on paikallaan ennaltaehkäisevänä hoitona (tai mikä tahansa, millä voin oikeuttaa itseni käyttämään tätä voidetta!). Neal’s Yard Remediesin valikoimasta löytyy muutama kosteusvoide, joita rakastan, mutta kokeiltuani tätä voidetta ensimmäistä kertaa kohosin pari senttiä maan pinnan yläpuolelle, sillä NYT on kosteusvoiteen koostumus enemmän kuin kohdallaan!

Minulle on tärkeää, että kosteusvoide on koostumukseltaan ohut, eli sisältää enemmän kosteutta kuin rasvaa. Suomen ilmasto on niin kuiva ja mitä kylmemmäksi ilmat käyvät, sitä enemmän ilma kuivuu ja kosteudenhaihtuminen ihosta lisääntyy, jolloin ihokin kuivuu. Iho tarvitsee siis runsaasti kosteutta ulkopuolelta, sillä kosteustasapainon ollessa optimaalinen iho on täyteläinen, kimmoisa, joustava, sileä ja pehmeä eli nuorekkaan ja elinvoimaisen näköinen.

Kosteus täytyy kuitenkin saada myös pysymään ihossa, jonka vuoksi etenkin vuodenajan vaihtuessa kylmempään on tärkeää, että kosteusvoide sisältää ainesosia, jotka muodostavat ihon pinnalle kosteuden haihtumista ehkäisevän ”hunnun”. Usein tämän ns. oklusiivin muodostavat aineet ovat aineita, jotka tuovat voiteen koostumukselle täyteläisyyttä ja luovat ihon pinnalle liiankin voimakkaan kalvon. Tällöin tuntuu, että voide pyörii ihon pinnalla ja saattaa muodostaa iholle tahmean tuntuisen kalvon, joka pahimmassa tapauksessa ”rullaa” tai ”murustuu” iholta pois, kun sen päälle koittaa levittää meikkivoidetta. Parhaat oklusiivit ovatkin aitoja kasvivahoja, kuten kaakaovoita, sheavoita,  mangovoita ja mehiläisvahaa eikä niitä tarvitse käyttää suurtakaan määrää tuotteessa. Frankincense Intense Lift Creamissa koostumus on 100 % onnistunut, sillä se on yhtä aikaa erittäin ohut ja kosteuttava, mutta sisältää ravitsevia luomukasvivahoja, kuten cupuacu-, kaakao- ja chiuruvoita, jotka yhtä aikaa ravitsevat ihoa sisältämillään rasvahapolla ja antioksidanteilla sekä pehmittävät ihoa ja ehkäisevät kosteudenhaihtumista. Chiurivoi on kotoisin Nepalista ja Neal’s Yard Remediesin tapaan se on tuotettu eettisesti ja ekologisesti. Chiurivoi on kestävä ja eettinen vaihtoehto palmuöljylle.

Frankincense Intense Lift Cream sisältää lisäksi tehokkaana humentanttina tunnettua hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja täyteläistää juonteita. Tuotelinjaa varten on kehitetty yhdessä italialaisen yliopiston tutkimuskeskuksen kanssa yhdiste, joka on saanut nimen Frankincense Active Phyto Complex. Yhdiste syntyy frankinsensin eteerisen öljyn tislauksen sivutuotteena, jonka tutkimusta ja kehitystä NYR jatkoi yhdessä yliopiston kanssa. Yhdiste sisältää olibaanipuun happoa (boswellic acid) ja polyfenoleja, joilla on todettu olevan kollageenia suojaava ja vapaita radikaaleja neutraloiva vaikutus. Aktiivisista aineista löytyy myös uudistavaa riboosia ja pellavansiemenuutetta sekä mikromerilevää, jotka kiinteyttävät ihoa. Frankinsensin, mirhan, bergamotin, nerolin ja mandariinin eteeriset öljyt viimeistelevät voiteen rentouttavalla, aromaterapeuttisella vaikutuksella, mutta samalla nämä öljyt myös siloittavat juonteita, kirkastavat ihon väriä ja pehmittävät ihoa. Eteeriset öljyt ovatkin paras valinta hajusteiksi, koska niillä on tuoksun lisäksi myös ihonhoidolliset vaikutukset. Neal’s Yard Remediesin käyttämä eettisesti tuotettu frankinsensiöljy tulee Omanista, joka on laadukkaimman frankinsensin ”koti”.

Kuningatarvoide suojaa kollageenia, muodostaa iholle antioksidanttisuojan, hidastaa ikääntymisen merkkejä, siloittaa ja liftaa ihoa sekä tekee leukalinjan ja posket kiinteämmiksi. Tehokkaimmin se toimii yhdessä Frankincense Intense Lift Serumin sekä Beauty Boost kauneuskapseleiden kanssa käytettynä. Voide on myynnissä jo Joliessa, mutta rantautuu varmasti pian muillekin jälleenmyyjille. Seerumia löytyy Jolien lisäksi Biodellystä, missä on myynnissä myös kauneuskapselit.

Lue lisää Frankincense Intense Lift Serumista ja Beauty Boost kapseleista aiemmin kirjoittamastani jutusta.

Joko olet kokeillut Frankincense Intense Lift -tuotteita?

Kuvat Katja Kokko

Tuote saatu maahantuojalta

Avainsanat: , , , , ,