Lifestyle

Kevätsuosikit

Lifestyle | 24.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0061

Tämän kevään tärkeimmät tyylisuosikit ovat:

1. Minna Parikan Caracal loaferit

2. Neuletopit

3. Sirot kultakorut

4. Simpukat ja korallit eivät varsinaisesti kuulu tyyliin, mutta kotiini on muuttanut minikokoinen koralliriutta Kirsikan Abu Dhabin simpukkatuliaisten ja Proloquesta löytyneen korallin myötä. Rakastan merenihmeitä yhtä paljon kuin kauniita kiviä ja kukkia.

DSC_0046

En ole koskaan ollut inspiroitunut Minna Parikan kengistä. Siis ennen tätä kevättä. Nyt voisin tyhjentää melkein koko Minna Parikka Universumin kenkäkaappiini. Alkukevään lempikenkäni olivat valkoiset Bunny sneakersit. Vastaisku Adidaksen Stan Smith ja Superstar -hypelle.

Kun avokaskelit koittivat aloin himoitsemaan mustavalkoisia Caracal loafereita, joissa on juuri sopivasti Chanel-henkeä ja jotain ihan vinksahtanutta. Harmikseni kengät oli myyty loppuun koossani ja sain tehdä melkoisen salapoliisityön löytääkseni netistä vielä parin itselleni.

Himotuslistalla ovat myös  Sushi stiletot, Sushi sandaalitKissankorva sandaalit,  Peace stiletot sekä Mikki Hiiri loaferit. Minnan uusi mallisto on aivan ihastuttava! Rakastan pukeutua yksinkertaisesti, enkä pidä värikkäistä vaatteista, joten Minnan kengät sopivat melkein koko vaatekaappini sisältöön ja tuovat tyyliin juuri sopivasti jotain tavallisesta poikkeavaa.

DSC_0048

Bongasin pari viikkoa sitten R/H:n instagramista aivan ihanan heppateepaidan merkin kesäteepaitamallistosta. Ikuisena heppatyttönä suuntasin suin päin Fredan myymälään hankkimaan oman heppapaidan, jossa poseeraa R/H:n heppakamu Eastern Beauty aka Esteri. Samalla reissulla iskin silmäni ehkä maailman kauneimpaan luonnonvalkoiseen neuletoppiin. Ajattelin vain sovittaa sitä, mutta sujahdettuani toppiin, tiesin kesän lempivaatteeni olevan tässä. Tahtoisin käyttää sitä joka päivä. Sitten tajusin, että luonnonvalkoinen väri on vaarassa kulahtaa, mikäli aion jumittaa topissa koko kesän (minulle on oikeasti tyypillistä huidella koko kesä samoissa vaatteissa). Viime kesästä viisastuneena (jolloin käytin valkoisia hihattomia koko kesän ja jouduin siksi hankkimaan niitä melkoisen pinon) päätin metsästää luonnonvalkoisen topin rinnalle toisen neulekaunokaisen, mustana.

DSC_0050

Sopiva musta yksilö löytyi lempivaatekaupastani Sofinahista ja se on tanskalaisen Aiayn. Merkin avoselkäinen neule on kesän luottopitkähihaiseni ja alpakkasukat maailman parhaimmat sukat vuodenajasta riippumatta.

Mustassa topissa on ohuet, sidottavat olkaimet ja materiaali on silkkiä ja laamakasmiria. Toppi on suloisen pehmeä, mutta materiaaliltaan myös ylellinen ja laadukkaan näköinen, siis täydellinen turvavaate, joka menee jakkujen kaverina, pelkän nahkatakin alla tai napitettavien pitkähihaisten kanssa.

Kesän toppivarastoni on nyt täydellinen.

DSC_0051

Omistan todella vähän koruja. Olen niiden suhteen samanlainen kuin laukkujen: käytän aina samoja. Sirot ja ohuet kultakorut ovat ikuisia suosikkejani. Kohdattuani mystistä epäonnea entisten lempikorujeni kanssa (kaikki korut hajosivat melkein samanaikaisesti), olen päivittänyt korukokoelmaani hieman kevään aikana.

Toista rannetta koristaa maailman kaunein, kultainen ranneketju, jossa on pieni risti ja toisessa ranteessa on Mantrabandin rannerengas, jonka sisällä on piilossa teksti Peace comes from within. Molemmat ovat Sofinahista.

Uusi suosikkikaulakoruni on parhaillaan matkalla Jenkeistä Suomeen, esittelen sen teille myöhemmin.

DSC_0053

Mitkä ovat teidän tyylisuosikkejanne kevääksi ja kesäksi? Ja mitäs pidätte Minna Parikan uudesta kenkämallistosta?

DSC_0054

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,