Beauty

Kehon kevätsiivous – blogin lukijatapahtuma 13.5.

Beauty | 25.4.2017 | Katja Kokko

EDIT: OLITTE USKOMATTOMAN NOPEITA! KAIKKI PAIKAT ON NYT TÄYTETTY VARASIJOJA MYÖTEN!

Olette toivoneet lukemattomia kertoja, että järjestäisin blogin lukijatapahtuman. Nyt minulla on ilouutisia, nimittäin toiveenne toteutuu vihdoinkin ensimmäistä kertaa koko blogini historiassa! Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa, joten nyt ei kannata empiä, mikäli tapahtuma kiinnostaa ja ajankohta on sopiva.

Järjestämme lukijatapahtuman yhteistyössä Natural Goods Companyn kanssa heidän Museokadun Salon & Shopissa lauantaina 13.5. klo 14-16. Päivän teemana on ”Kehon kevätsiivous”. Ohjelmaan sisältyy:

– allekirjoittanut kertoo detoxista ihonhoidossa

– Natural Goods Companyn ekokosmetologi Johanna Joutsenniemi tutustuttaa teidät erilaisiin detox-hoitoihin ja kertoo niiden eroista. Pääset tutustumaan Essen ja ayurvedisen hoitolasarja Lakshmin detox-hoitoihin. Näistä hoidoista on -20% tarjous päivän aikana hoitovarauksen tehneille ja lisäksi Essen, Lakshmin, Charme de Orientin ja Neal’s Yard Remediesin vartalotuotteista on -20% tarjouksia.

– Johanna tutustuttaa teidät myös hunajoinnin saloihin pienen demon avulla. Hunajointi on ihokarvojen poistoa lempeällä menetelmällä, joka irroittaa karvat juurineen.

– Kure Bazaarin kynsilakat -20%

– lisäksi kaikista tuoteostoista saa päivän aikana 10% alennuksen

– tarjolla on ayurvedisiä detox-juomia, yrttijääteetä sekä herkullista, mutta hyvää tekevää pientä syötävää

– ja tottakai kaikkia hemmotellaan päivän päätteeksi vielä ihanalla lahjakassilla, josta löytyy laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja tarjous Natural Goods Companyn verkkokauppaan.

Tilaisuus on rento ja aikaa on myös vapaalle jutustelulle, kysymyksille, meikkien kokeilulle ja ihonhoidon ohjaukselle.

Ilmoittaudu mukaan lukijatapahtumaan tästä linkistä. Ilmoittauduthan vain, jos olet varma osallistumisestasi.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan, tutustumaan ja valmistamaan kroppa kesään!

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,