12

Kehon kevätsiivous – blogin lukijatapahtuma 13.5.

Katja Kokko | 25.4.2017

EDIT: OLITTE USKOMATTOMAN NOPEITA! KAIKKI PAIKAT ON NYT TÄYTETTY VARASIJOJA MYÖTEN!

Olette toivoneet lukemattomia kertoja, että järjestäisin blogin lukijatapahtuman. Nyt minulla on ilouutisia, nimittäin toiveenne toteutuu vihdoinkin ensimmäistä kertaa koko blogini historiassa! Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa, joten nyt ei kannata empiä, mikäli tapahtuma kiinnostaa ja ajankohta on sopiva.

Järjestämme lukijatapahtuman yhteistyössä Natural Goods Companyn kanssa heidän Museokadun Salon & Shopissa lauantaina 13.5. klo 14-16. Päivän teemana on ”Kehon kevätsiivous”. Ohjelmaan sisältyy:

– allekirjoittanut kertoo detoxista ihonhoidossa

– Natural Goods Companyn ekokosmetologi Johanna Joutsenniemi tutustuttaa teidät erilaisiin detox-hoitoihin ja kertoo niiden eroista. Pääset tutustumaan Essen ja ayurvedisen hoitolasarja Lakshmin detox-hoitoihin. Näistä hoidoista on -20% tarjous päivän aikana hoitovarauksen tehneille ja lisäksi Essen, Lakshmin, Charme de Orientin ja Neal’s Yard Remediesin vartalotuotteista on -20% tarjouksia.

– Johanna tutustuttaa teidät myös hunajoinnin saloihin pienen demon avulla. Hunajointi on ihokarvojen poistoa lempeällä menetelmällä, joka irroittaa karvat juurineen.

– Kure Bazaarin kynsilakat -20%

– lisäksi kaikista tuoteostoista saa päivän aikana 10% alennuksen

– tarjolla on ayurvedisiä detox-juomia, yrttijääteetä sekä herkullista, mutta hyvää tekevää pientä syötävää

– ja tottakai kaikkia hemmotellaan päivän päätteeksi vielä ihanalla lahjakassilla, josta löytyy laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja tarjous Natural Goods Companyn verkkokauppaan.

Tilaisuus on rento ja aikaa on myös vapaalle jutustelulle, kysymyksille, meikkien kokeilulle ja ihonhoidon ohjaukselle.

Ilmoittaudu mukaan lukijatapahtumaan tästä linkistä. Ilmoittauduthan vain, jos olet varma osallistumisestasi.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan, tutustumaan ja valmistamaan kroppa kesään!

Kuvat Katja Kokko

/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Anni sanoo:

  Oi ihanaa, kuulostaa niin kivalta! Ilmottauduin 🙂 Tuleekohan siitä että mahtuiko mukaan vai ei, vielä joku varmistus sähköposti? Rupesin miettimään, että hätäpäissäni saatoin kirjoittaa sähköpostiosoitteeni väärin 😀

 2. Tiina sanoo:

  Vaadin tapahtumalle toisintoa, kun tämä päivä ei sopinut! Ihana ajatus järjestää lukijatapahtuma ❤️

 3. Assi sanoo:

  Toivottavasti on mahdollista tulevaisuudessa järjestää uudemman kerran tälläinen ihana tapahtuma. Kuulostaa niin ihanalta. Paikat menivät niin nopeasti, etten ehtinyt mukaan.

 4. Ulpu sanoo:

  Voi himpula, meni sivu suun tämä, koska olin töissä. Olisi ollut kiva kans tulla. Ehkä sit seuraavaan tapaamiseen.

 5. Ihana tapahtuma….. Multakin meni ohi, kun olin töissä, eikä meillä töissä voi / saa pitää kännykkää. Toivottavasti tulee uudelleen.

 6. Ninne sanoo:

  Hei! Milloin varmistus lukijatapahtumaan pääsystä tulee sähköpostiin ilmoitus? Näin viestin facebookissa hyvin pian ilmoituksesi jälkeen ja oletan päässeeni mukaan, mutta en ole vielä saanut varmistusta.

 7. Lora sanoo:

  Ihana idea ja jos olisin ollut koneen äärellä alkuviikosta ja nähnyt tämän postauksen ajoissa olisin ollut oitis ilmoittautumassa. Toivottavasti myöhemmin tulisi jotain vastaavaa 🙂

  Aurinkoista viikkoa!