Body & Mind

Katjan & Marielan yin jooga ja äänimaljarentoutus

Body & Mind | 26.3.2018 | Katja Kokko

Olemme suunnitelleet Marielan kanssa pitkään yhteistä workshopia ja alun perin se piti järjestää jo tammikuussa, mutta kahden täyden kalenterin yhteensovittaminen on joskus haastavaa. Mutta mikäpä olisikaan oikeampi aika workshopillemme kuin juuri alkanut kevät!

Nyt on tismalleen täydellinen aika puhdistaa kroppa ja mieli pitkän talven aikana kerääntyneestä kuonasta ja tuhnuisista ajatuksista sekä syntyä uudelleen, vastaanottaa kevät ja tuleva kesä täysin uudistuneena ja virkistyneenä. Pidämme Marielan kanssa yin jooga & äänimaljaworkshopin lauantaina 7.4.2018 klo 11-14 joogasali Hyvinvoimalassa, osoitteessa Merimiehenkatu 21.

Worshop alkaa minun ohjaamalla puhdistavalla, energisoivalla ja rentouttavalla yin joogalla, jonka myötä kuonat saavat kyytiä, keho keventyy, iho kirkastuu ja mieli virkistyy. Harjoitus kestää 1,5 tuntia ja se sopii kaikille, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta joogasta. Ennen harjoitusta kerron yin joogan taustoista sekä ohjeistan käytännön harjoituksessa. Yin jooga tapahtuu Marielan rentouttavien äänimaljasävelten säestämänä.

Yin joogan jälkeen Mariela vetää 30 minuutin mittaisen äänimaljarentoutuksen, jonka aikana jokainen vaipuu taatusti täydelliseen Nirvanaan.

Tervetuloa vastaanottamaan kevät meidän kanssa, ilmoittautua voit täältä. Paikkoja on vain 20, joten ole nopea!

Avainsanat: , , , ,