Beauty

Kantasolujen elinvoimaa ja nuorekasta hehkua

Beauty | 29.1.2016 | Katja Kokko

DSC_0071

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää tarjouksen

Nyt on luvassa pitkä postaus, mutta paljon asiaa, mitä et halua missata.

Viimeisen kuukauden ajan on kylpyhuoneessani komeillut hopeanhohtoisten purnukoiden pitkä rivi, kun olen testikäyttänyt Juice Beautyn Stem Cellular-tuotelinjaa perusteellisesti. Takana on todella antoisa ja valaiseva kuukausi, edessä elinvoimaa hehkuva iho, jolla ei ole ollut tietoakaan pintakuivuudesta ja kiristävyydestä paukkupakkastenkaan aikana. Uskallan jopa väittää, ettei ihoni näytä siltä, että mittarissa on pian 33 vuotta. (Joka on toki vähän, mutta ihon ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät jo tässä iässä.)

Stem Cellular on jenkkisarja Juice Beautyn patentoitu linja ikääntyvän ihon hoitoon. Tuotteet täyttävät tehokkuudessaan aikuisen ihon vaatimukset ja lisäksi koostumukset ovat erittäin pitkälle hiottuja muistuttaen tuntumaltaan silkkisimpiäkin synteettisen kosmetiikan seerumeita ja voiteita sekä sokerina pohjalla tuotteet ovat erittäin kohtuuhintaisia. Kiinnostavaa! Haluatte siis varmaan kuulla lisää?

DSC_0060

Stem Cellular perustuu nimensä mukaisesti kasvien kantasoluihin. Vaikuttavat raaka-aineet ovat patentoitu sitruunan, omenan ja viinirypäleen kantasolujen yhdiste, C-vitamiini, luontaisesti resveratrolia (voimakas antioksidantti) sisältävä viinirypäleensiemenmehu ja -öljy sekä sitruuna- ja omenamehut, jotka sisältävät luonnollisia AHA-happoja. Tämä kokonaisuus kiihdyttää ihosolujen uusiutumista, antaa iholle nuorekasta elinvoimaa, kirkastaa, sitoo ihoon kosteutta ja hidastaa uusien ryppyjen muodostumista. Juice Beauty on panostanut koko tuotelinjan testaamiseen kliinisin testein ja testitulokset puhuvat tehojen puolesta. Kaikissa tuotteissa tuoksuvat ylelliset may chang ja ho wood eteeriset öljyt – siis suomeksi sanottuna tuoksu muistuttaa lempeästi sitruunaruohoa.

Kantasoluteknologia on varsin mielenkiintoista ja modernia. Kasvien kasvusolukossa sijaitsevat kantasolut eristetään ja viljellään koeputkessa. Ne sisältävät kaikki kasvin solun ominaisuudet ja voivat jakautua loputtomiin. Kantasolut eivät ole koskaan olleet kosketuksissa minkäänlaisten maaperän epäpuhtauksien tai torjunta-aineiden kanssa, eikä niiden kohdalla voida puhua luomuraaka-aineista, vaikka alkuperäinen kasvi olisikin luomuviljelty. Kantasoluteknologia on ympäristöystävällistä, maaperää, vettä ja biologista monimuotoisuutta säilyttävää, eikä se tuota jätettä. Kasvien kantasolut suojaavat ihoa hidastamalla kollageenin hajoamista, tukevat soluaineenvaihduntaa sekä aktivoivat solujen uusiutumista.

Stem Cellular -tuotelinja löytyy kokonaisuudessaan täältä. Itselläni ei ollut aivan kaikkia tuotteita testissä, sillä silmänympärysnaamion olen kokeillut reilu vuosi sitten ja kaulavoiteelle minulla ei puolestaan ole tarvetta, vielä. Menin siis kuukauden ajan pelkästään näillä tuotteilla (ainostaan kasvovesi oli Tata Harperin ja ihoöljy May Lindstromin) ja suoritin jopa niin perusteellisen tutkimuksen, että kuvasin ihoni ennen ja jälkeen.

Tulokset näkyvät alla. Oli mahdottomuus saada kuviin tismalleen samaa valaistusta, mutta kyllä näistä jotain eroa ainakin minun silmäni havaitsee, eikö totta? Ylempi kuva on otettu vuodenvaihteen jälkeen ja alempi kuva eilen. Mielestäni alemmassa kuvassa ihon sävy on kirkkaampi ja tasaisempi, mutta valo voi toki valehdella hieman.

DSC_0160DSC_0004-2

Stem Cellular -puhdistusöljy sai kokeilujakson myötä vihdoin viiden tähden sertifikaattini. Tuote menee ehdottomasti panosta & pihistä -kategoriaan tosin sillä poikkeuksella, että laadusta ei tarvitse pihistää tippaakaan. Öljyssä on samettinen koostumus ja se puhdistaa kaikki meikit tuhtia ripsivärikerrosta myöten tehokkaasti. Öljy kannattaa levittää kuivalle iholle kaikkien muidenkin putsareiden tapaan. Sen voi huuhtoa pois vedellä, pyyhkiä lämpimään veteen kastetulla musliiniliinalla tai tehdä kaksoispuhdistuksen. Sanottakoon, että tämä putsari ei emulgoidu vedellä pois täysin, mutta en kokenut itse tätä ongelmaksi, vaan päinvastoin pidin siitä, että öljyä jäi hitusen iholle, sillä kasvovedellä pyyhkiminen putsasi rippeet ja ihon hydrolipidikalvo kiitti tästä hellivästä käsittelystä. Musliiniliinalla puolestaan saa pyyhittyä kaiken pois ja samalla tehostettua puhdistusta.

DSC_0087DSC_0007

Kokeilin kaksoispuhdistusta Stem Cellular puhdistusgeelin kanssa, joka yllätti hellävaraisuudellaan (ei varmaan tarvitse muistuttaa mitä mieltä olen geeliputsareista). Iho jäi nimittäin ihanan pehmeäksi tälläkin käsittelyllä. Itse käytin kuitenkin öljyä yksinään ja mieluummin yhdistäisin sen puhdistusmaitoon kaksoispuhdistuksessa (joko Juice Beautyn tavalliseen puhditusmaitoon tai kuorivaan versioon). Tämä tiedoksi kuitenkin niille, jotka pitävät kaksoispuhdistuksesta geelin kanssa, että tämä toimii ilman, että meikäläinen saa slaagia.

DSC_0034

Stem Cellular Booster Serum on Jenkeissä Juice Beautyn myydyin tuote, missä kyseinen tuotelinja on lunastanut paikkansa anti-age tuotteiden lisäksi myös meikinpohjustamisessa. Painallus Booster Serumia kertoo miksi: tuntuma on uskomattoman samettinen ja seerumi ”täyttää” juonteet sekä epätasaisuudet iholta luoden ihanteellisen pohjan meikille. Seerumi kiihdyttää solujen uusiutumista ja lisää ihon kosteuspitoisuutta, mikä puolestaan hidastaa ryppyjen muodostumista sekä antaa iholle elinvoimaista hehkua. Seerumia käytetään normaalisti kasvoveden jälkeen. Sitten iholle imeytetään hieromalla pari tippaa ihoöljyä ja lopuksi on kosteusvoiteen vuoro. Aamuisin olen lisännyt seerumia usein vielä pienen tipan kosteusvoiteen päälle ennen meikkivoidetta pohjustustarkoituksessa – toimii kuin rasvattu.

DSC_0051

Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer hipoo koostumuksellaan täydellisyyttä seerumin tavoin. Tai hipoo lienee väärä ilmaisu, sillä en muuttaisi koostumuksessa yhtikäs mitään. Suosittelen tätä erittäin lämpimästi ensimmäiseksi tuotteeksi niille, jotka ovat tottuneet synteettisen kosmetiikan silkkisiin voiteisiin – eroa ei varmasti huomaa kuin korkeintaan siinä, että Juice Beautyn kuningatarvoide antaa ihon hengittää. Nyt kun talven sääolosuhteet ovat pistäneet ihon kaikilla todella koetukselle, olen itse saanut vain nauttia tyytyväisenä heleästä ja täyteläisestä ihosta. Täyteläisellä tarkoitan sitä, että ihon kosteuspitoisuus on ollut balanssissa, eikä kiristelyä tai kuivuudesta aiheutuneita juonteita ole ilmaantunut lainkaan, vaan iho on pehmeä, kimmoisa ja joustava. Voiteessa on kosteutus ja ravitsevuus harmoniassa keskenään. Tehoaineet ovat samoja, kuin muissakin Stem Cellular -tuotteissa ja ravitsevat öljyt ovat puolestaan sheavoita, jojoba-, viinirypäleensiemen-, iltahelokki- ja purasruohonsiemenöljyjä, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sekä antioksidantteja.

Anti-Wrinkle Overnight Creamin myötä luulen, että yövoiteet ovat nyt tulleet jäädäkseen meikäläisen iltarutiineihin, kun ihon tukkoisuus on enää muisto vain ja varsinkin talvi-aikaan iho todella kaipaa ekstrahoitoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Noin 40-vuotiaasta eteenpäin yövoide on suositeltava ympärivuotiseen käyttöön. Stem Cellular yövoiteessa on vaikuttavana lisänä kosteutta sitovat humektantit hyaluronihappo ja Sodium PCA (jota sietääkin yövoiteelta odottaa), ihoa vahvistava ja kiinteyttävä beekaglukaani, kollageenia suojaavat peptidit sekä narsissiuute, joka vaalentaa pigmenttiläiskiä, kiinteyttää ihoa ja lisää sen elastisuutta.

DSC_0049

Stem Cellular Eye Treatment silmänympärysvoide on jännä kapistus: pumppupullon päässä on aplikaattori, jolla voiteen voi sivellä silmänympärysiholle. Koostumus on kevyt: geelin ja ohuen voiteen välistä ja se jättää ihon sileäksi sekä pehmeäksi. Juonteiden lisäksi voide hoitaa turvotusta sekä tummuutta. Vakuuttavia tuloksia kuuden viikon käytön jälkeen ikääntyneellä iholla löytyy Juice Beautyn sivuilta.

DSC_0067

Viimeisenä katsaus vielä Stem Cellular CC-voiteeseen, jonka moni teistä tietääkin lukeutuvan yhdeksi suosikkimeikkipohjakseni. Voiteessa on fysikaalinen aurinkosuojakerroin 30, joten se on yksi kesän must have -tuotteista, mutta loistava suoja myös kovalla pakkasella. Sävyjä on kaksi: Natural Glow ja Warm Glow, joista itselläni on tummempi Warm Glow. Värit sulautuvat hyvin ihoon, sillä voide on hieman läpikuultava. Silti itselleni täydellinen sävy olisi näiden kahden sekoitus, mutta huolellisella häivyttämisellä leuan alle ja hiusrajaan lopputulos on luonnollinen. Voide ei ole paras iholle, joka kaipaa paljon peittävyyttä, mutta täydellinen puolestaan silloin, kun haluaa meikkipohjalta luonnollista kuulakkuutta, kevyttä peittoa sekä aurinkosuojaa. Alla vielä kuva kasvoistani CC-voiteella. Poskissa ja huulissa on Tata Harperin voidemainen poskipuna sävy Very Sweet.

DSC_0010-2

Jos Stem Cellular tuotteet herättivät mielenkiintosi, nyt niitä on mahdollisuus päästä kokeilemaan -15 % alennuksella, jonka Naturelle tarjoaa lukijoilleni 15.2.2016 asti koodilla STEM15. Tarjous koskee siis kaikkia Juice Beautyn Stem Cellular linjan normaalihintaisia tuotteita.

Vinkattakoon, että tuotteista on saatavilla myös matkapakkaus, joka sisältää 15 ml Booster Seerumin, 7,5 ml silmänympärysvoiteen ja 15 ml päivävoiteen. Loistava tilaisuus tutustua tuotteisiin, jos ei halua suoraan investoida täysikokoisiin purnukoihin.

Mitäs teidän ihoillenne kuuluu tällä hetkellä? Oletko aiemmin löytänyt luonnonkosmetiikasta tehokkaita anti-age tuotteita?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Beauty

11 kommenttia artikkeliin “Kantasolujen elinvoimaa ja nuorekasta hehkua”

 1. veera

  Tämä kiinnosti kovasti! mulla on vuosia 50+, joten menee kokeiluun. Jotain Juice Beauty tuotteita olen saanut näytteitä, ja ihastuin kovasti. Mutta käyköhän sarjasta kaikki, mulla posket on sellaiset etteivät meinaa kestää kuumaa ollenkaan, saunassa voin olla vain pienen hetken. Joskus posket silti kummasti kutiaa ja jos vahingossa niitä pyyhkeellä hankaan liikaa niin helotus kestää seuraavaan päivään! Rosaceaako?
  Entä onko jollain merkillä vielä parempaa suojakerrointa, (50) sellaista kaipaisin. Vaikka on tuo 30:kin hyvä.

  • Tilaa ensin tuo matkapakkaus kokeiluun niin tiedät! Rosaceassa oireena ovat myös epäpuhtaudet ja voimakas kuivuus. Tuo puhdistusöljy olisi sinulle varmasti hyvä, jos ihossa on herkkyyttä.

 2. veera

  Oih, kiitos nopeasti vastauksesta. aattelinkin heti tuon matkasetin ottaa, kun on matkakin tiedossa 🙂 Ihoni on kuiva vain poskista, mutta ei onneksi vakavan kuiva. Näppylöitäkään ei ole. Merkillinen vain tuo kuumotus, ja niinkin pitkään kestävä, mutta kun tietää mikä aiheuttaa, se on helppo estää. Vaikka yks ilta kun otin todella kuuman jalkakylvyn, tämäkin aiheutti poskille ikävän kuumottavan punan. Luin myös muun artikkelisi rosaceasta, Sukin sarjasta taidan löytää jotain kokeiltavaa myös. Suurin osa käyttämistäni tuotteista on vielä ei-lunnonkosmetiikkaa. Mutta pikkuhiljaa….

 3. Jennie

  Itseäni kiinnostaa tästä linjasta eniten öljyputsari, jota haluan kokeilla sen jälkeen kun Tatan loppuu. Myös tuo Booster seerumi on ihan kiinnostava! Olen tällä hetkellä tutkimusmatkalla Kypris-maailmassa ja olen myös ottanut ennen ja jälkeen kuvat, mutta testijakso on kestänyt niin vähän aikaa, että tuloksia ei voi vielä julkistaa. Kenkkuileva iho tykkää tästä sarjasta todella paljon ja minäkin tykkään, mutta vielä en pärjäisi pelkästään JB:n cc-voiteella niinkuin sinä pärjään, sen verran näppyä ja arpea on vieläkin hoidettavana (when will it end!!!), tässä vaiheessa alkaa tuntua, että tuotteista tämä ei enää ole kiinni, jos tuloksia ei ala kuukauden päästä näkyä! Testijakson aikana oli kyllä hetki, jolloin iho näytti jo tosi paljon paremmalta pitkään aikaan, mutta taas näppyjä puhkeaa päivittäin pintana. Olen jättänyt muita tuotteita nyt vähemmälle ja antanut tilaa Kyprikselle, mutta onneksi on paljon naamioita ja putsareita, joilla voi tyydyttää vaihtelunhalua 😉

 4. Tanja

  Hei Katja!
  Tuo cc-voide kiinnostaisi kovasti ottaa kokeiluun, mutta osaatko sanoa sopiiko se todella herkälle iholle, jossa rosaceaa ja joka reagoi punoituksella ja kuumotuksella hyvin herkästi?

 5. Emilia

  Moikka Katja! Taalla eras lukijasi Dublinissa, kiitokset aivan mahtavasta blogista! Poikaystavani on kylla vahan hataa karsimassa kun nykyaan kaytan joka ilta monta tuntia luonnonkosmetiikan kauppojen ja blogisi parissa 😛

  Innostuin luonnonkosmetiikasta muutama kuukausi sitten kun hormonaalinen akneni ei vain ottanut parantuakseen synteettisilla puhdistusaineilla ja meikit rullautuivat/hilseilivat joka tyopaivan paatteeksi. Nyt intoni on laajentunut hiustenhoitotuotteisiin, kodin puhdistusaineisiin jne. eika paluuta enaa ole! 🙂

  Tilasin muutama viikko sitten Sukilta monet akneiholle suosittelemasi tuotteet (kosteuttava puhdistusmaito, balancing oil, concentrated clarifying toner, balancing day lotion…) ja lisaksi minulla on Madaran aha-kuorinta ja Absolutionin syvapuhdistava naamio. Meikeista olen tahan mennessa onnistunut ostamaan RMS Beautya ja Sukia. Ostoslista on kyllakin viela pitka! 😛

  Kaipaisin meikinpohjustusainetta, joka pohjustaisi meikin kauniisti ja samalla hillitsisi kiiltoa. Zuiin meikinpohjustusvoide on ymmartaakseni sopivampi normaalille ja kuivalle iholle. Minua kiinnostaisi kokeilla NYR:n Purifying Palmirosa Mattifying -tuotetta, olen lukenut siita hyvia arvosteluja rasvaiselle iholle. Onkohan sinulla siita kokemusta? Blogissa mainitusta Stem Cellular Booster Serumista sain pienen naytepussin muutama viikko sitten ja se todella toimi! Mutta hinta on palkkapussini ulkopuolella toistaiseksi, pitaa viela vahasen saastaa siihen. Jopa RMS Uncover-up ja Tinted un-powder ja Sukin concealer hilseilevat ihollani paivan jalkeen ellen ole kuorinut edellisena iltana, erityisesti poskilla ja leuassa. Nenanpaani ja otsani kiiltavat ja meikki katoaa niista taysin. -.- Haluaisin ostaa Absolutionin kosteuttavan naamion seuraavaksi josko se auttaisi. Leuassani on myos kipeita hormonaalisia nappyja, jotka vain ilmestyvat teenpa mita vain. Vaihdan tyynyliinaa saannollisesti, en koskettele ihoa paivan aikana… Ja tietenkaan meikki ei mene kauniisti nappyjen ja niiden ymparilla hilseilevan ihon ymparille. Olisiko sinulla jotakin ihmekeinoja hatussasi ongelmaani? Olisin kovin kiitollinen kaikesta avusta! 🙂

  • JB:n seerumi olisi kyllä kaikista paras, mutta jos haluat pihistellä niin tuo NYR:in Palmarosa on aivan huippu myös. Se hillitsee enemmän kiiltoa, kuin JB, joka puolestaan siloittaa ja tasoittaa pohjan. Osta mieluummin Absolutionin puhdistava naamio, sillä se kosteuttaa myös, eikä kuivata näppyjä, mutta on erittäin tehokas epäpuhtauksien hoidossa.

   Jos aknesi taustalla on e-pillereiden lopettaminen, niin ihon pitäisi kyllä rauhoittua muutamassa kuukaudessa. Jos se kuitenkin äityy pahaksi eikä mikään tunnu auttavan, niin lääkehoito voi olla paikallaan, sillä ei ongelmaa kannata pitkittääkään. Tsekkaa kuitenkin ruokavaliosi, josta voin suoraan vinkata tänne: http://www.arenavalmennus.fi/product/olli-sovijarven-valmennus

   Toivottavasti parisuhteenne ei kärsi blogini vuoksi 😀 <3 Ihanaa kevään odotusta Dubliniin!

 6. Elisa

  Hei Katja!
  Iso kiitos ihan mielettömän hyvästä, inspiroivasta ja informatiivisesta blogista! Hedelmähappokuorintojen kautta blogiisi löysin reilu viikko sitten ja sille tielle jäin. Tällä hetkellä tuntuu, että paluuta synteettisen kosmetiikan pariin tuskin enää on! Kirjasi oen jo laittanut tilaukseen, sitä odotellessa! PBG:n ajattelin tilata myöhemmin keväällä. Tosiaan vasta aloittelen luonnonkosmetiikan parissa, mutta olen blogistasi saanut loistavia vinkkejä ihonhoitoon ja tilasin jo yhden satsin suht edullisia ja kehumisiasi tuotteita, joilla pääsin alkuun. Esimerkiksi Khadin Pink lotus -öljy ja appelsiininaamio ovat täydellisiä rasvoittuvalle iholleni, myös Dabban kukkaisvedet ovat ihania. Myös Madaran AHA-kuorinta on loistava. Näin viikon käytön jälkeen mietin vaan, et miksen ole aiemmin tajunnut sellaista ku luonnonkosmetiikka!?
  Mut postauksen aiheeseen liittyen nyt lähtee ainakin öljyputsari, kuoriva kasvomaito ja blemish clearing seerumi tilaukseen. Myös stem cellular booster seerumi houkuttaisi, mutta hinta. Omaan siis kohta 30-vuotiaan, rasvoittuvan ja huokoisen ihon, jossa näppyjä ei ole. Suurin ongelma on aknesta jääneet ikävät kuoppa-arvet poskilla (eivät ole järin suuria, mutta häiritsevät ja meikkivoide tahtoo humahtaa niihin kuten huokosiinkin) sekä jo mainitsemani huokoset ja ihon punoitus, ihon rasvoittumista unohtamatta. Useita vuosia selekosmetiikan blurraavilla ja täyspeittävillä pohjustajilla ja meikkivoiteilla lätränneenä luonnonkosmetiikan meikkivoiteet tuntuvat lähinnä sävyttäviltä päivävoiteilta blurraavan ominaisuuden puuttuessa, siksi tuo stem cellular booster seerumi kiinnostaisi. Zuiin CC-voidetta meikkivoiteen alle olen miettinyt vaihtoehtona, se ainakin peittäisi punakkuuta, mutta saiskohan tuolla combolla häivytettyä myös huokosia? Meikkivoiteita olen testannut nyt laveralta ja zuiilta sekä aiemmin mineraalipohjaa every day mineralsilta. KW:n meikkipohjan kokeilu kiinnostaisi kovasti, rms:n pohjaa en uskalla edes harkita. Mineraalipohjasta en tykännyt, Lavera lähtee rullaamaan ja varisee ainakin cattierin puhdistavan kasvogeelin päällä, tosin tätä ongelmaa ei ollut, kun kasvovoiteen alla oli ihoöljy. Zuii puolestaan toimii pelkän cattierin päällä loistavasti, ainoa miinus on tosiaan blurraavan ominaisuuden puuttuminen sekä peittävyys tai oikeastaan peittämättömyys. Tosin tuon cc-voiteen kanssa käytettynä peittävyys olisi varmaan juuri sopiva. Jokatapauksessa, asiaan..osaisitko antaa vinkkiä tuotteesta tai tuoteyhdistelmistä millä saisi etenkin huokosia häivytettyä ja tasoitettua ihon pintaa meikkipohjaa varten? Toki ymmärrän ettei luonnonkosmetiikassa silikooneilla pelata, mutta jos on mitään vinkkiä antaa joko sinulla tai muilla lukijoilla niin mielelläni kuulisin.
  Kiitos vielä sinulle mahtavasta blogista ja hyvää kevättä!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>