2

Junglefish – keidas keskellä viidakkoa

Katja Kokko | 22.7.2016

DSC_0038

Koska Ubudissa ei ole biitsiä, hypätään aurinkoisina päivinä skootterin selkään ja huristellaan pulikoimaan Junglefishiin, uima-altaalle keskelle viidakkoa. Pitkässä altaassa mahtuu tekemään viikon uintitreenit tai sitten voi vaan lillua altaan reunalla ja ihailla maisemia alas jokilaaksoon.

Päivä Junglefishissä on rentouttava miniloma eläväisestä Ubudista. Paikassa on myös spa sekä muutama ylellinen villa. Ruoka on mielettömän hyvää (tarjolla on myös aamiaista puoli kahdeksasta yhteentoista) ja lempeä lounge-musiikki ei häiritse päivätorkkuja. Koska paikka on vertaansa vailla, kannattaa tehdä varaus etukäteen, erityisesti viikonloppuisin.

junglefish

Yksi parhaista asioista Junglefishissä on matka sinne, joka kannattaa ehdottomasti tehdä skootterilla. Kiemurteleva tie kulkee läpi viidakon, jokilaaksojen ja riisipeltojen – matkalla ehtii nähdä balilaisen luonnon parhaat palat pähkinänkuoressa, jonka jälkeen oletkin jo menettänyt sydämesi kauniille Balille.

junglefish2

Kuvat Katja Kokko

/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. Jossy sanoo:

    Huh, miten kaunista. Voisin varmaan jäädä tuonne ikuisiksi ajoiksi ja olla ihan onnellinen niin…(no, ehkä se valkohiekkainen merenranta….)

    • Junglefish on kyllä ihana! Mutta eilen löydettiin semmoinen salainen paratiisipiilopaikka, että oksat pois! Lisää juttua tulossa myöhemmin, nyt nautin vielä viimeisistä hetkistä 🙂