10

Iskän ihonhoitovinkit

Katja Kokko | 1.11.2017

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Isänpäivä lähestyy, joten on aika isien ekstrahemmottelulle. Purnukkalahjat ovat ihana tapa muistaa isää, joka ei välttämättä itse olen kovin aktiivinen kosmetiikkashoppailija, mutta todistettavasti purnukkahurahdus tapahtuu huomaamatta, kun kylppäriin alkaa tupsahdella laadukkaita ihonhoitotuotteita.

Isänpäivän kunniaksi päätin laittaa parhaat vinkit jakoon, mutta tarvitsin tähän tietenkin pro-tason neuvoja, joten kilautin omalle isälle ja pyysin häntä jakamaan parhaat ihonhoitovinkit ja suosikkituotteet. Iskä halusi kuitenkin kirjoittaa koko tarkan ihonhoitorituaalinsa vaiheet ihan omin sanoin, joten annetaanpa puheenvuoro hänelle:

Kohdehenkilöllä on pitkä kokemus kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta alkaen päälaesta, päättyen jalkapohjiin. Jos tuo aika rinnastettaisiin vaikkapa museoajoneuvon ikämääritelmään niin ottaen huomioon sekä edellinen että nykyinen rekisteröintiin vaadittu vuosimäärä, kohdehenkilö voitaisiin museoajoneuvorekisteröidä kahteen kertaan.

Oman haasteensa ihonhoitoon tuo ihotyyppi, sekä jo teinivuosina todetut nikkeliallergia, aurinkoihottuma ja yliherkkyys kaikkien heinien siitepölylle (no tuo oli liioiteltua sillä ei suinkaan kaikki heinät sillä on yksi joka ei kuulu joukkoon: timotei). Taustasta johtuen kiinnostus synteettisiin tuotteisiin on karissut jo aikoja sitten, joten nykyisten luonnonmukaisen tuotteiden voimakas tuleminen on otettu vastaan ilolla ja mielihyvällä.

Jokapäiväiseen käyttöön on kohdehenkilölle valikoitunut seuraavanlainen tuotearsenaali:

1. Pitkähkön takatukan pesuun (etutukka menetetty ja todettu täysin tarpeettomaksi) Neal’s Yard Remediesin Nurturing Rose shampoo ja hoitoaineeksi saman merkin Nurturing Rose.

2. Saippuasuosikiksi on noussut Doftin Saaristo, jossa ei ole lainkaan hajusteita.

3. Joka-aamuisen parranajon jälkeen tulos viimeistellään Dr. Alkaitiksen Organic Soothing geelillä.

4. Koskapa se etutukka oli menetetty niin tasapainon säilyttämiseksi täytyy olla pienet viikset ja leukaparta, mitkä saavat hoidokseen Mr. Bear Familyn partaöljykäsittelyn.

5. Kainaloihin miellyttävän ja kestävän suojan päivän ajaksi antaa hienostunut ja isompaa huomiota herättämätön miedon tuoksuinen Madaran Herbal deodorantti.

6. Mikäli tulevalta päivältä on odotettavissa tilanteita, joissa on tarpeen olla mukana myöskin tehostavaa tuoksua, siihen tehtävään valjastetaan Honoré des Présin Chaman’s Party eau de toilette.

7. Sitten kun päivä ja ilta on taputeltu päätökseen, annetaan jalkapohjille kiitoksena ennen nukkumaan menoa hyvin suoriutuneesta päivästä Flow Kosmetiikan Marianne karkin tuoksuinen piparminttu jalkavoide käsittely.

8. Näin isänpäivän lähestyessä en malta olla heittämättä ihan ykkössuositusta tuotepakkauksesta, mikä sisältää pesuaineen, putsarin, kosteusvoiteen sekä parranajovoiteen. Aivan ylivoimainen oma suosikkini sen kokonaisuuden täydellisen toimimisen takia on omalla kohdallani Triumph & Disaster On The Road Travel Edition.

Kuten kuvista näkyy, 58-vuotias iskäni on todella nuorekkaan näköinen ja iho on loistavassa kunnossa, joten kannattaa poimia nämä vinkit talteen!

Kuvat äiti

/ / / / / / / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. tiita sanoo:

  Ihana teksti! ❤️

  Ostin joskus puoliskolle tuon Triumph & Disasterin paketin, mutta hän oli lähinnä hämmennyt, mitä kaikilla niillä muka pitäisi tehdä…. 😀

 2. Ulpu sanoo:

  Ihana teksti ja niin nuorekas isä!

  Jotain purnukkaa ajattelin omalle miehelle tyttöjen kanssa hankkia, omaa isää kun ei enää ole. En vain ole saanut käännytettyä miestä luonnonkosmetiikkaan, jos nyt vaikka alkuun edes dödön ja suihkugeelin saisi ujutettua mukaan. Hän ei oikein perusta yrttisistä tuoksuista. Mä en vaan oikein meinaa enää kestää Axeja sun muita tuoksuja, joten toivon, että löydän sille jotkut kivat tuotteet mitkä kelpaa. 😉

  • Niin on! Nuorekas iskä siis!

   Hmm.. koitan kuumeisesti miettiä minkä sarjan tuoksumaailma olisi mahdollisimman neutraali… Varmaan Laveran Basis Sensitive..? Se ei ainakaan ole yrttisen tuoksuinen, vaan pelkästään freesi!

 3. antsu sanoo:

  Tää on ihan mainio juttu! <3 Saiskohan tällasella peer-suosittelulla omankin äijän hurahtamaan ihon hoitoon, pitää testata 🙂

 4. Marketta sanoo:

  Ihana huumorintaju iskälläsi ja kirjoittaa hyvin, kuten tyttärensäkin! 🙂

  Oman lapseni iskällä on atooppinen iho, joka on kaunis ja hyväkuntoinen kun on lempeät olosuhteet. Stressi sekä vaihtelevat säät ja etenkin tämä aika syksystä kevättalveen ovat hankalaa aikaa hänen iholleen. Iho punoittaa ja kutisee helposti, ja menee rikki etenkin parran alueelta. Olen antanut hänelle kokeiluun omia kasvotuotteitani, mutta moni kuulema kirvelee, vaikka olisi esim. puhdasta marulaöljyä. Hän käyttää itse iholleen nykyään Bepanthenia, se kun ei kirvele. Haluaisin ostaa hänelle jonkun luonnollisemman voiteen tai öljyn isänpäivälahjaksi, mutta arveluttaa, tuleeko jälleen hutiostos. Osaisitko oi oraakkeli antaa ehdotuksen? 😉 <3

 5. Mona sanoo:

  Mainio juttuaihe kain puolin -sanan säilällä on selvästi siunattu teitä kumpaistakin, viihdyttävää luettavaa!

  Oman mieheni olen jo saanut käännytettyä täysin luontaiskosmetiikan pariin, samoin kuin itseasiassa koko perheen. Tai no, rehellisesti sanottuna, kyllä ne tuotteet taisivat sen tehdä itse ilman minunkin apua, eikä lapsilta juuri kysytä 😀 Laveran basis sensitive uppoaa miehelleni aina, ja sen osaa itsekin lähikaupasta hakea, joskin pakko myöntää, että tuppaan itse ostamaan hänelle kaikenmaailman purtiloita jo aina tarpeita ennakoiden, että tuskin tarvetta muodostuukaan. Santelta löytyy mm. myös todella hyväntuoksuisia suihkugeelejä miehille. Perus kookosöljyä hänellä myös kuluu, kiharasta tukasta aina varpaisiin asti, ja varsin tyytyväiseltä on vaikuttanut. 🙂

  • Mahtavaa! Meidän iskä ei olekaan kokeillut Santen tuotteita. Kenties seuraavaksi lähtee sellainen testipaketti kohti Keski-Suomea!