Beauty

Iskän ihonhoitovinkit

Beauty | 1.11.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Isänpäivä lähestyy, joten on aika isien ekstrahemmottelulle. Purnukkalahjat ovat ihana tapa muistaa isää, joka ei välttämättä itse olen kovin aktiivinen kosmetiikkashoppailija, mutta todistettavasti purnukkahurahdus tapahtuu huomaamatta, kun kylppäriin alkaa tupsahdella laadukkaita ihonhoitotuotteita.

Isänpäivän kunniaksi päätin laittaa parhaat vinkit jakoon, mutta tarvitsin tähän tietenkin pro-tason neuvoja, joten kilautin omalle isälle ja pyysin häntä jakamaan parhaat ihonhoitovinkit ja suosikkituotteet. Iskä halusi kuitenkin kirjoittaa koko tarkan ihonhoitorituaalinsa vaiheet ihan omin sanoin, joten annetaanpa puheenvuoro hänelle:

Kohdehenkilöllä on pitkä kokemus kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta alkaen päälaesta, päättyen jalkapohjiin. Jos tuo aika rinnastettaisiin vaikkapa museoajoneuvon ikämääritelmään niin ottaen huomioon sekä edellinen että nykyinen rekisteröintiin vaadittu vuosimäärä, kohdehenkilö voitaisiin museoajoneuvorekisteröidä kahteen kertaan.

Oman haasteensa ihonhoitoon tuo ihotyyppi, sekä jo teinivuosina todetut nikkeliallergia, aurinkoihottuma ja yliherkkyys kaikkien heinien siitepölylle (no tuo oli liioiteltua sillä ei suinkaan kaikki heinät sillä on yksi joka ei kuulu joukkoon: timotei). Taustasta johtuen kiinnostus synteettisiin tuotteisiin on karissut jo aikoja sitten, joten nykyisten luonnonmukaisen tuotteiden voimakas tuleminen on otettu vastaan ilolla ja mielihyvällä.

Jokapäiväiseen käyttöön on kohdehenkilölle valikoitunut seuraavanlainen tuotearsenaali:

1. Pitkähkön takatukan pesuun (etutukka menetetty ja todettu täysin tarpeettomaksi) Neal’s Yard Remediesin Nurturing Rose shampoo ja hoitoaineeksi saman merkin Nurturing Rose.

2. Saippuasuosikiksi on noussut Doftin Saaristo, jossa ei ole lainkaan hajusteita.

3. Joka-aamuisen parranajon jälkeen tulos viimeistellään Dr. Alkaitiksen Organic Soothing geelillä.

4. Koskapa se etutukka oli menetetty niin tasapainon säilyttämiseksi täytyy olla pienet viikset ja leukaparta, mitkä saavat hoidokseen Mr. Bear Familyn partaöljykäsittelyn.

5. Kainaloihin miellyttävän ja kestävän suojan päivän ajaksi antaa hienostunut ja isompaa huomiota herättämätön miedon tuoksuinen Madaran Herbal deodorantti.

6. Mikäli tulevalta päivältä on odotettavissa tilanteita, joissa on tarpeen olla mukana myöskin tehostavaa tuoksua, siihen tehtävään valjastetaan Honoré des Présin Chaman’s Party eau de toilette.

7. Sitten kun päivä ja ilta on taputeltu päätökseen, annetaan jalkapohjille kiitoksena ennen nukkumaan menoa hyvin suoriutuneesta päivästä Flow Kosmetiikan Marianne karkin tuoksuinen piparminttu jalkavoide käsittely.

8. Näin isänpäivän lähestyessä en malta olla heittämättä ihan ykkössuositusta tuotepakkauksesta, mikä sisältää pesuaineen, putsarin, kosteusvoiteen sekä parranajovoiteen. Aivan ylivoimainen oma suosikkini sen kokonaisuuden täydellisen toimimisen takia on omalla kohdallani Triumph & Disaster On The Road Travel Edition.

Kuten kuvista näkyy, 58-vuotias iskäni on todella nuorekkaan näköinen ja iho on loistavassa kunnossa, joten kannattaa poimia nämä vinkit talteen!

Kuvat äiti

Avainsanat: , , , , , , , ,