Lifestyle

Hei, uusi lukijani

Lifestyle | 15.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0083

Tänään on sitten se päivä, kun blogini siirtyy virallisesti osaksi Kauneus & Terveys -mediaa. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet lukijani, viivyitpä täällä sitten vain hetkisen tai jaatpa tätä matkaa kanssani pidemmän aikaa. Olen K&T-bloggaajista ainoa, joka kirjoittelee blogia omassa osoitteessaan, sillä halusin siltä osin pysyä itsenäisenä.

Olen blogannut kauneudesta ja hyvinvoinnista reilut viisi vuotta. Kaikki sai alkunsa, kun kaipasin kanavaa, johon purkaa inspiraatiotani hyvinvoinnista ja silloisesta intohimostani raakaruoasta. Olen työskennelyt kauneudenhoidon parissa meikkaajana, kosmetologina ja kauneustoimittajana viisitoista vuotta ja melko pian blogini aloittamisen jälkeen tuli luonnonkosmetiikkakin osaksi sitä.

_DSC0792

Luonnonkosmetiikan maailma, raaka-aineet ja erityisesti tulokset, mitä niillä voidaan ihonhoidossa saavuttaa ovat suurin intohimoni. Tiedonjanoni ei tunnu koskaan lakkaavan ja seuraan ahkerasti koko maailman luonnonkosmetiikkamarkkinoiden tarjontaa.

Jaan blogini kautta inspiraatiota luonnonkosmetiikasta ja uusista tuotteista, DIY-reseptejä sekä tietoa aidosti tehokkaasta ja tuloksellisesta ihonhoidosta. Ihonhoitoon liittyy valtavasti myyttejä ja virheellisiä käsityksiä ja edelleen näkee ja kuulee paljon mielipiteitä, ettei ulkoisella ihonhoidolla saada aikaan merkittäviä tuloksia. Totuus on kuitenkin kaikkea muuta, sen olen saanut todeta oman ihoni perusteellisessa muutoksessa sekä lukuisten asiakkaiden ihoilla.

katjakokko-2-kopio

Minulta on mahdollista tilata myös Personal Beauty Guide, sähköisessä muodossa oleva henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma, jonka olen kehittänyt lukijoideni tarpeesta, kun viime syksynä sähköpostini kirjaimellisesti tukkeutui ihonhoitoa koskevista kysymyksistä. Voit lukea lisää Personal Beauty Guidesta täältä.

Tällä hetkellä kirjoitan kirjaa kauneudenhoidosta, joka ilmestyy kauppoihin marraskuussa 2015. Kirjan kuvittaa valokuvaaja Kaapo Kamu.

Kauneudenhoidon lisäksi kirjoitan kehon ja mielen hyvinvoinnista ja minulle toisesta rakkaasta asiasta, joogasta. Vastapainoksi purnukoille, kirjoittamiselle ja valokuvaamiselle ohjaan astangajoogaa Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa Rööperin aamujoogassa. Toimin joogaopettajani avustajana, heinäkuussa tuuraan häntä kaksi viikkoa ja ensi syksynä luvassa on pitämäni joogakurssi tämän kevään tavoin.

_DSC7061

Muita blogini teemoja ovat kotini sekä tyylini, jotka ovat hieman pienemmässä roolissa, mutta tulevaisuudessa haluaisin nostaa niitäkin enemmän esille. Lisäksi astrologi Kirsi Halla-Seppälä toimii vierailevana kirjoittajana blogissani tarjoillen teille kerran kuussa astrologisen tulkinnan uudenkuun ajankuvasta.

Oikeasta yläreunasta blogin kielen voi vaihtaa myös englanniksi. Minulla on useita kansainvälisiä seuraajia sosiaalisessa mediassa, jonka vuoksi päätin viime talvena käännättää koko blogini englanniksi.

Blogini kommenttiboksiin on muodostunut pienimuotoinen ja lämminhenkinen yhteisö, missä lukijani jakavat omia kokemuksiaan tuotteista ja ihonhoidosta ja välillä kannustavat toisiaan elämän vastaantuomissa haasteissa. Siihen joukkoon olet lämpimästi tervetullut, sillä lukijoiden kommentit ovat yksi tämän työn parhaista puolista.

Liity myös blogin etusivulta uutiskirjeen tilaajaksi. Mitään spämmiä minulta ei tule, vaan kerran tai pari kuussa kuulumisia blogiini liittyvistä teemoista tai sen ulkopuolelta sekä aina jokin ihana tarjous mielestäni inspiroivaan yritykseen. Uutiskirjekonsepti on vielä alkuvaiheessa ja tulevaisuus näyttää mihin suuntaan se muotoutuu.

Haaveilen blogini kasvattamisesta ja kehittämisestä, pitkistä matkoista lämpimiin maihin talvisin sekä tietenkin ihanasta elämänkumppanista jakamaan tätä matkaa kanssani!

Tervetuloa mukaan ja kaunista viikonloppua! Vanhoille lukijoilleni vinkattakoon, että käykäähän kurkistelemassa mitä kaikkea mielenkiintoista uudistuneelta Kauneus & Terveys -sivustolta löytyy.

Löydät minut myös Instagramista sekä Facebookista.

DSC_0071

Kuvat Katja Kokko, paitsi joogakuva ja meikkauskuva Mikko Rasila ja kuva Personal Beauty Guidesta Emmi-Liia Sjöholm

Avainsanat: