Beauty

Hae mukaan Essen testiryhmään

Beauty | 6.2.2018 | Katja Kokko

Etelä-afrikkalainen probioottiseen ihonhoitoon perustuva ammattilaissarja Esse toteuttaa jälleen laajan ihonhoitotutkimuksen uusilla, kehitteillä olevilla tuotteillaan. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan iho-ongelmasi hoitoa Essen Sensitive-linjan tuotteilla ja uutuuksilla.

Ihonhoitotutkimuksessa on tälläkin kertaa kaksi testiryhmää: kotihoito- ja hoitolaryhmät. Testihenkilöt, joiden ihoa hoidetaan sekä kotona että hoitolassa on jo valittu, mutta nyt haussa on 25 henkilöä kotihoitoryhmään. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, lue alla olevat ohjeet huolellisesti ennen testiryhmään hakua:

– Voit hakea mukaan tutkimukseen, jos kärsit selkeästä herkän ihon oireilusta, kuten atopiasta, POD:sta, rosaceasta tai voimakkaasta reaktiivisuudesta.

– Sinun tulee sitoutua kuukauden ajaksi tarkoin määriteltyyn ihonhoitorutiiniin, tulemaan Helsinkiin paikan päälle Natural Goods Companyn hoitolaan kuvattavaksi ennen ja jälkeen tutkimuksen ennalta määriteltynä aikana sekä sitoutumaan raportoimaan tutkimuksen aikana tuotteiden käytöstä ohjeiden mukaisesti.

Päivät, jolloin sinun tulee sitoutua tulemaan paikan päälle Natural Goods Companyn hoitolaan ovat:

Ma 5.3.2018 aloitus brief klo 9-11 tai 16-18

Paikka: Natural Goods Company Salon & Shop, Museokatu 15
Tarkoitus: hoidon ohjeistus, hoitotuotteiden käyttöohjeet ja kuvat alkutilanteesta

Ke 4.4.2018 lopetus check klo 9-11 tai 16-18

Paikka: Natural Goods Company Salon & Shop, Museokatu 15
Tarkoitus: hoitojakson loppuraportti ja kuvat lopputilanteesta

Testiryhmään voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen omalla ihotarinallaan ja selkeällä kasvokuvalla, josta ongelma ilmenee. Liitä mukaan vain yksi kuva. Ajankäytön vuoksi hakemuksia, joissa on epäselvä kuva tai hakemus ei käsitellä (viimeksi hakijoita oli yli 300, joten hakemusten käsittely on jo sen vuoksi haastavaa). Hakemuksessa kannattaa mainita allergiat ja lääkitykset, millaisia ihonhoitotuotteita on käytössä ja miten pitkään ihon oireilu on jatkunut.

Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen essetesti(at)naturalgoodscompany.com 9.2. 2018 mennessä. Nimeä sähköposti selkeästi: Esse testiryhmä etunimi_sukunimi. Nimeä myös hakemukseen liittettävä kuva: etunimi_sukunimi.

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: ,