Beauty

Genuine Beauty Top Shelf

Beauty | 10.1.2017 | Katja Kokko

dsc_0005

Into The Glossin The Top Shelf on ehkä maailmankaikkeuden ihanin, inspiroivin ja mielenkiintoisin juttusarja, mitä koko universumin kauneusblogeista tai -saiteilta löytyy. Lempipuuhaani on tiirailla ihmisten peilikaappeihin ja bongailla sieltä samoja suosikkeja, mitä omalta hyllyltäni löytyy. Lisäksi rakastan juttusarjan kuvien tyyliä, ja ylipäätään Into The Glossin visuaalista maailmaa muutenkin, joka ei ole puuterinen, pumpulinen ja ylistailattu, vaan aito ja cool.

Entisestä kodistani löytyi se perinteinen peilikaappi, mutta en jostain syystä koskaan inspiroitunut kuvaamaan sitä blogiin. Uuden kodin kylpyhuoneessa on sen sijaan jokin erityinen tunnelma ja lasiset avohyllyt, joilla kauniit purnukat pääsevät oikeuksiinsa. Eeva totesikin viime lauantaina saunaillassamme (aloitin uudessa kodissa myös uuden perinteen ystävieni kanssa, Katjan lauantaispan, sillä taloyhtiössämme on aivan ihana sauna), että tämä on oikein unelmien top shelf.

Tirkistäkäämme siis top shelfiini tarkemmin:

Ensimmäisenä rivissä ovat putsarit: ikuinen suosikkini, May Lindstromin Honey Mud sekä jämät Tata Harperin Purifying Cleanserista, toinen ihanuus, jonka ihmeellinen koostumus tuntuu taivaalliselta ja aktiiviset raaka-aineet kihelmöivät iholla. Kasvovesirivistä löytyvät Mayn Jasmine Garden ja sen takaa korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Whamisan kasvovesi sekä jenkkisarja Indie Leen Q10 Toner. Jälkimmäiset ovat olleet testissä, mutta eivät ole toistaiseksi saaneet päätäni leijumaan pilvissä.

Syväpuhdistukseen käytän Essen suklaakuorintaa, Microderm kuorintaa sekä Mayn Clean Dirtiä. Silmänympärystuotteista suosikkini ovat tällä hetkellä Kahinan Prickly Pear Rollerball, Neal’s Yard Remediesin White Tea Toning Eye Gel (pelastus tummille ja turvonneille silmänalusille) sekä Tatan timanttipölyä sisältämä sisältävä silmänympärysvoide.

Seerumeista eturivissä on Kypriksen Antioxidant Dew, joka on aivan käsittämätön tuote ja sen takana pilkistää iltaisin käyttämäni Moonlight Catalyst. Öljyjä löytyykin sitten melkoinen kokoelma, sillä rakastan öljyjä ja ne ovat koko ihonhoidon kulmakivi, sillä ne sisältävät eniten iholle tärkeitä ravintoaineita. Rivistä löytyy Kypriksen 1000 Roses sekä Healing Bouquet, Absolutionin The Addictionin ja sen takaa Dr. Alkaitiksen Ageless Elixir, Kahinan Serum sekä Max & Men I am the Light (tästä sarjasta kuulettekin pian lisää). Balsamirivistössä ovat tietenkin Neal’s Yard Remediesin kulttituote Wild Rose Beauty Balm, vuoden parhaaksi kauneusbalsamiksi nimeämäni Mahalon Rare Indigo sekä Mahalo Balm.

Kosteusvoiteista ovat käytössä tällä hetkellä Tatan timanttivoide ja Clarifying Moisturizer sekä Dr. Alkaitiksen päivävoide, jonka takaa pilkistää Neal’s Yardin Calendula Cream. Sitä käytän satunnaisiin ihoärsytyksiin lähinnä reissuissa. Viimeisenä alahyllyllä ovat Hennén ruusuinen huultenkuorinta sekä Kahina Fez balsami käsille ja vartalolle. Ja tietenkin Fluminen ihanat keraamiset spaattelit.

Ylähyllyltä löytyy Max & Men Sweet Serenity naamio/kasvoputsari ja sen takaa Whamisan sheet mask, joka odottaa vielä testaamista. Kuorinnoista on tällä hetkellä käytössä Supermoodin Youth Glo Luxury Peel, jonka takaa pilkistää Pain Kukui & Jojoba kuorinta. Naamioita löytyykin sitten montaa sorttia, jokaiseen mahdolliseen iho-ongelmaan on oma täsmätuotteensa: Mayn Problem Solver, Mahalon detox-naamio Pele Mask, vuoden paras naamio, eli Mahalon The Petal, Pain Copaiba Deep Cleanse AHA Mask, Nuorin uusi kosteuttava naamio, sen takaa Tatan kosteuttava naamio sekä Tatan naamiotrio eli kukkaishyytelönaamio, hunajalla terästetty  versio samaisesta naamiosta sekä syväpuhdistava naamio. Hmm, eilen sain palaverissa taas kuulla hehkuvasta ihostani, kenties se onkin naamiokokoelmani ansiota…?

Puolet ylähyllystä on omistettu vartalonhoitotuotteille. Kypriksen vartaloöljy on maailman kaunein, Max & Men Circle of Protection puolestaan vartaloöljyjen turvasatama. Mahalon Vacation Glow odottaa lomalle pääsyä ja sen takana pilkistää Dr. Hausckan kermainen suo-laventeli vartaloöljy. Parfyymeistä ovat käytössä Laboratorio Olfattivon Noblige (ei täytä luonnonkosmetiikan kriteerejä) sekä Neal’s Yardin Frankinsensi parfyymi. Viimeisenä rivistössä nököttävät Organic Shopin mansikkamaitovartalovoide sekä Neal’s Yardin Orange & Geranium Body Balm.

Kaikista ylimmällä hyllyllä ovat tarvikkeet: Fluminen keraamiset naamiokulhot, jotka ovat must have kaikille jauhemaisille kasvonaamioille (jos sinulta ei vielä löydy Fluminen spaattelia ja naamiokulhoa, voit tilata omasi Proloquen verkkokaupasta), Mayn naamiokulho, kolme erilaista naamiosivellintä sekä maailman kaunein keraaminen nenäkannu. Olen tätäkin nerokkuutta useasti päivitellyt, että miten kukaan ei ole keksinyt aiemmin valmistaa tuosta muovisesta rumiluksesta aidosti kaunista esinettä. Toimii muuten myös älyttömän hyvin John Mastersin Herbal Ciderin annosteluun!

Mitä teidän peilikaapistanne löytyy? Paljastakaa sisältö Instagramissa hashtagilla #genuinebeautytopshelf, vallataan Instan top shelfit luonnonkosmetiikalla!

dsc_0006

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,

Beauty

14 kommenttia artikkeliin “Genuine Beauty Top Shelf”

 1. tiita

  Oi, mikä kokoelma! <3

  Oma hyllyni sai juuri tammikuun alemyyntien ansiosta lisäystä (mikäs siinä ostellessa, kun GB awardseista voi koota itselleen ja budjetilleen listan, kiitos jälleen!). Vielä kun tuo siippa ymmärtäisi, että juu-u minä ihan oikeasti tarvitsen nämä kaikki putelit… 😀

  • Ihohoitola Lupauksesta ja sen on valmistanut keraamikko Henna Nivarpää-Ampuja, joka valmistaa myös meidän oman Flumine-merkin keraamiset kauneudenhoitovälineet 🙂

 2. Mari Vee

  Asian vierestä, mutta oletko kokeillut Kypriksen Glow Philter naamiota? Mulla tällä hetkellä kasvoilla ja on ihana geelinaamio. Koostumukseltaan kuin Tatan hyytelönaamio. Tämä Kypriksen naamio kyllä vaikuttaa näin ensituntumalla aivan huippunaamiolta! Sellainen tuhkimonaamio. Perään kun laitan yöksi Kypriksen Moonlight Catalystin ja Kypriksen Healing Bouquetin niin uskoisin, että aamulla iho on tuhkimokunnossa. Kokeilin muuten Kypriksen vartaloöljyä ja tuoksunsa puolesta menee ohi kaikista kokeilemistani vartaloöljyistä (tai on tasaveroinen Dr Hauschan Suo-laventeliöljyn kanssa). Myös koostumus oli ihanan imeytyvä. Kahinan vartaloöljy oli hyvä, mutta ei silti mene minulla jatkoon. Suo-laventeli on ihanan kermainen öljy ja siitä tulee sellainen turvallinen tunne. Mutta siis Kypriksen öljy on aivan ihanan taikas ja pirteä.

  • En ole vielä ehtinyt, sillä nyt on yksi uusi sarja testissä, joka ei tässä postauksessa näy 🙂 Kypriksen vartaloöljy on aivan ihana ja varsinkin pullo on kaunis, mutta itselläni se ei tuoksunsa puolesta pääse parhaimmistoon. Jokin pohjaöljyistä tuoksuu läpi, johon sekoitettuna neroli ei vain toimi. Toisaalta se voi olla myös neroli, joka tökkii. Rakastan nerolia, mutta olen todella nirso siitä, mihin se yhdistetään. Mutta tuote on todellakin ihana, ei vain aivan kaikin puolin täydellinen. Oma lempiöljyni on kyllä Kahina ja Hauschkan öljyt… lisäksi rakastan Weledan öljyjä sekä Patykan Precious Woodsia. Ja Mayn Good Stuffissa on paras tuoksu ikinä, mutta glitter kuuluu omalta osaltani kesään.

 3. SannaK

  Mites muuten säilyvyys? Mulla ainakin on kylpyhuone muuta asuntoa selvästi lämpimämpi, joten en uskalla säilyttää kylppärissä kuin kasvoputsaria, kasvovesiä, dödöä ja joitakin hiustuotteita + tietysti suihkutuotteet. Kaappinikin on vielä patterin yläpuolella :S

  • Joo tämä on hyvä pointti huomioida, että tuleeko kylpyhuoneeseen esim. runsaasti kuumaa vesihöyryä ja kuinka nopeasti se haihtuu. Itselläni pysyy todella hyvin vesihöyry pois toiselta puolelta kylppäriä suihkun oven ansiosta. Esimerkiksi peili ei höyrysty lainkaan, kun käyn suihkussa. Itselläni ei ole koskaan pilaantunut mitään ennenaikaisesti, mutta toki jotkin raaka-aineet voivat hyvinkin menettää tehoaan, jos ovat lämpimässä ja kosteassa ilmassa. Myös kaapit ja laatikot suojaavat tuotteita, jos haluaa säilyttää tuotteita kylppärissä. Mutta optimaali on hieman viileämmässä ja valolta suojattuna 🙂

  • Tilasin Cosnaturalista Briteistä, eli ei joudu 🙂 On ollut to do-listalla tehdä blogiin juttu niistä, mutta se on jäänyt kun en rakastunut niihin täysillä 🙂

   • Heili

    Nyt on vuosi mennyt edellisestä TOP SHELF jutustasi, olisi äärettömän mielenkiintoista lukea uusi juttu siitä mitä hyllyiltäsi löytyy nyt. Näin se vaan on että kaikista arvosteluista huolimatta suurimman varmuuden tunteen tunnen ostaessani tuotteen, jonka olen nähnyt sinun tai jonkun muun omalla hyllyllä. Nimen omaan ne tuotteet, jotka hankit aina uudelleen. 🙂

    Hankin Kypriksen Antioxidant Dewn De Mamielin Exhalen alle. Rullaaminen loppui siihen. 🙂

   • Hehe, Instastoorien puolella muutama päivä sitten kuvasin Top Shelfin, mutta otetaan uudelleen blogin puolelle 🙂 Mulla on jäänyt kommentteihin vastaaminen tältä viikolta, mutta piti siis jo aiemmin sanoa, että rullaaminen ei johdu de Mamielista vaan alla olevasta seerumista. Kypris ei rullaa, joten ne toimii hyvin yhteen 🙂

   • 7 Skin Method ja kun tutustuin sarjaan laajemmin ja pääsin kokemaan sen tehon kunnolla. Original Toner (se joka tuolla hyllyllä) on edelleen käytössä vähiten ja se on vähiten suosikkini kolmesta tonerista. Tosin voi olla että rakastuisin siihen nyt 7 Skin Methodin myötä, jos käyttäisin pidempään (nyt käytössä Deep Rich ja sitä ennen Refresh). Mulla oli vähän huono alku Whamisan kanssa sheet maskeja lukuun ottamatta, kun se putsarikin oli niin pesevä, että tuntui kuin naama olisi kuivunut pystyyn sen jälkeen 😀 Tiesin kuitenkin, että tässä sarjassa on ihan tajuton potentiaali, vaikka ekat kokeilut ei vielä antaneet kunnon kokemusta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>