Beauty

Genuine Beauty Top Shelf

Beauty | 10.1.2017 | Katja Kokko

dsc_0005

Into The Glossin The Top Shelf on ehkä maailmankaikkeuden ihanin, inspiroivin ja mielenkiintoisin juttusarja, mitä koko universumin kauneusblogeista tai -saiteilta löytyy. Lempipuuhaani on tiirailla ihmisten peilikaappeihin ja bongailla sieltä samoja suosikkeja, mitä omalta hyllyltäni löytyy. Lisäksi rakastan juttusarjan kuvien tyyliä, ja ylipäätään Into The Glossin visuaalista maailmaa muutenkin, joka ei ole puuterinen, pumpulinen ja ylistailattu, vaan aito ja cool.

Entisestä kodistani löytyi se perinteinen peilikaappi, mutta en jostain syystä koskaan inspiroitunut kuvaamaan sitä blogiin. Uuden kodin kylpyhuoneessa on sen sijaan jokin erityinen tunnelma ja lasiset avohyllyt, joilla kauniit purnukat pääsevät oikeuksiinsa. Eeva totesikin viime lauantaina saunaillassamme (aloitin uudessa kodissa myös uuden perinteen ystävieni kanssa, Katjan lauantaispan, sillä taloyhtiössämme on aivan ihana sauna), että tämä on oikein unelmien top shelf.

Tirkistäkäämme siis top shelfiini tarkemmin:

Ensimmäisenä rivissä ovat putsarit: ikuinen suosikkini, May Lindstromin Honey Mud sekä jämät Tata Harperin Purifying Cleanserista, toinen ihanuus, jonka ihmeellinen koostumus tuntuu taivaalliselta ja aktiiviset raaka-aineet kihelmöivät iholla. Kasvovesirivistä löytyvät Mayn Jasmine Garden ja sen takaa korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Whamisan kasvovesi sekä jenkkisarja Indie Leen Q10 Toner. Jälkimmäiset ovat olleet testissä, mutta eivät ole toistaiseksi saaneet päätäni leijumaan pilvissä.

Syväpuhdistukseen käytän Essen suklaakuorintaa, Microderm kuorintaa sekä Mayn Clean Dirtiä. Silmänympärystuotteista suosikkini ovat tällä hetkellä Kahinan Prickly Pear Rollerball, Neal’s Yard Remediesin White Tea Toning Eye Gel (pelastus tummille ja turvonneille silmänalusille) sekä Tatan timanttipölyä sisältämä sisältävä silmänympärysvoide.

Seerumeista eturivissä on Kypriksen Antioxidant Dew, joka on aivan käsittämätön tuote ja sen takana pilkistää iltaisin käyttämäni Moonlight Catalyst. Öljyjä löytyykin sitten melkoinen kokoelma, sillä rakastan öljyjä ja ne ovat koko ihonhoidon kulmakivi, sillä ne sisältävät eniten iholle tärkeitä ravintoaineita. Rivistä löytyy Kypriksen 1000 Roses sekä Healing Bouquet, Absolutionin The Addictionin ja sen takaa Dr. Alkaitiksen Ageless Elixir, Kahinan Serum sekä Max & Men I am the Light (tästä sarjasta kuulettekin pian lisää). Balsamirivistössä ovat tietenkin Neal’s Yard Remediesin kulttituote Wild Rose Beauty Balm, vuoden parhaaksi kauneusbalsamiksi nimeämäni Mahalon Rare Indigo sekä Mahalo Balm.

Kosteusvoiteista ovat käytössä tällä hetkellä Tatan timanttivoide ja Clarifying Moisturizer sekä Dr. Alkaitiksen päivävoide, jonka takaa pilkistää Neal’s Yardin Calendula Cream. Sitä käytän satunnaisiin ihoärsytyksiin lähinnä reissuissa. Viimeisenä alahyllyllä ovat Hennén ruusuinen huultenkuorinta sekä Kahina Fez balsami käsille ja vartalolle. Ja tietenkin Fluminen ihanat keraamiset spaattelit.

Ylähyllyltä löytyy Max & Men Sweet Serenity naamio/kasvoputsari ja sen takaa Whamisan sheet mask, joka odottaa vielä testaamista. Kuorinnoista on tällä hetkellä käytössä Supermoodin Youth Glo Luxury Peel, jonka takaa pilkistää Pain Kukui & Jojoba kuorinta. Naamioita löytyykin sitten montaa sorttia, jokaiseen mahdolliseen iho-ongelmaan on oma täsmätuotteensa: Mayn Problem Solver, Mahalon detox-naamio Pele Mask, vuoden paras naamio, eli Mahalon The Petal, Pain Copaiba Deep Cleanse AHA Mask, Nuorin uusi kosteuttava naamio, sen takaa Tatan kosteuttava naamio sekä Tatan naamiotrio eli kukkaishyytelönaamio, hunajalla terästetty  versio samaisesta naamiosta sekä syväpuhdistava naamio. Hmm, eilen sain palaverissa taas kuulla hehkuvasta ihostani, kenties se onkin naamiokokoelmani ansiota…?

Puolet ylähyllystä on omistettu vartalonhoitotuotteille. Kypriksen vartaloöljy on maailman kaunein, Max & Men Circle of Protection puolestaan vartaloöljyjen turvasatama. Mahalon Vacation Glow odottaa lomalle pääsyä ja sen takana pilkistää Dr. Hausckan kermainen suo-laventeli vartaloöljy. Parfyymeistä ovat käytössä Laboratorio Olfattivon Noblige (ei täytä luonnonkosmetiikan kriteerejä) sekä Neal’s Yardin Frankinsensi parfyymi. Viimeisenä rivistössä nököttävät Organic Shopin mansikkamaitovartalovoide sekä Neal’s Yardin Orange & Geranium Body Balm.

Kaikista ylimmällä hyllyllä ovat tarvikkeet: Fluminen keraamiset naamiokulhot, jotka ovat must have kaikille jauhemaisille kasvonaamioille (jos sinulta ei vielä löydy Fluminen spaattelia ja naamiokulhoa, voit tilata omasi Proloquen verkkokaupasta), Mayn naamiokulho, kolme erilaista naamiosivellintä sekä maailman kaunein keraaminen nenäkannu. Olen tätäkin nerokkuutta useasti päivitellyt, että miten kukaan ei ole keksinyt aiemmin valmistaa tuosta muovisesta rumiluksesta aidosti kaunista esinettä. Toimii muuten myös älyttömän hyvin John Mastersin Herbal Ciderin annosteluun!

Mitä teidän peilikaapistanne löytyy? Paljastakaa sisältö Instagramissa hashtagilla #genuinebeautytopshelf, vallataan Instan top shelfit luonnonkosmetiikalla!

dsc_0006

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,