Beauty

Genuine Beauty Guide: helmikuun suosikit

Beauty | 1.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0012

Helmikuun suosikkituotteiden lista meinasi karata ihan käsistä, sillä niin monia uusia ja vanhoja ihanuuksia oli käytössä. Listasta jäi kyllä puuttumaan pari loistopurnukkaa Kahinalta, sillä tajusin vasta äskettäin unohtaneeni kokonaan vartalohoidon ja Kahinan Essaouira vartaloseerumin sekä Fez parfyymin! Niistä voit lukea lisää tästä postauksesta, jos missasit taannoisen esittelyn.

Suosikeissa nousi pitkälle esiin tuotteet, jotka ovat helpottaneet elämääni uimahallissa ja kloorivesikäsittelystä, jonka vaikutukset voi todella havaita ihossa ja hiuksissa.

Helmikuu suosikit ovat tässä:

Absolution Anti-Soif

Absolutionin Anti-Soif seerumi on mielettömän tehokas kosteuttaja ja ihoni suorastaan janoaa sitä uimisen jälkeen. Pakkaus on iso ja kätevä kuljettaa mukana uintikamoissa ilman pelkoa hajoavasta tai vuotavasta pullosta. Voit lukea lisää seerumista eilisestä bloggauksestani.

Absolution Le Créme Douce Démaquillante puhdistusvoide

Absolutionin kermainen puhdistusvoide on ihan ykkönen uimahallissa, sillä suihkutiloihin ei voi viedä lasipulloja, joihin puhdistusöljyt on yleensä pakattu. Tässäkin on lisäksi loistava pakkaus pidettäväksi mukana eikä täyteläinen puhdistusvoide pese liian voimakkaasti ihoa, joka joutuu kovalle rasitukselle kloorivedessä.

Absolution Addiction

Addiction öljyseerumi on myös kulkenut mukana pulikointireissuilla ja valelen sillä kasvot sekä kaulan Anti-Soif käsittelyn jälkeen ennen kosteusvoidetta. Iholle on viime aikoina taas putkahdellut pieniä tukkeumia, syynä kenties juuri kloorivesi ja se kaipaa tasapainotusta öljyllä, mutta väijyn tarkasti komedogeenisten öljyjen käyttöä, jottei tukkeumatilanne pääsisi pahentumaan. Addiction sopii loistavasti helposti tukkeutuvalle ja rasvaiselle iholle ilman pelkoa tukkeumista. Se sisältää reilusti antioksidantteja, jotka rientävät korjaamaan kloorivedestä kärsinyttä hipiää. Öljy myös rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa ehkäisemään pigmenttihäiriöiden syntymistä.

Gressa Seerumimeikkivoide

Gressan innovaatiomeikkivoide pisti meikkirutiinini aivan uuteen uskoon ja elän edelleen kuherruskuukautta tuotteen kanssa. Silkkinen ja ohut koostumus antaa ihon hengittää, mutta peittää epätasaisuudet sopivasti samalla, kun hoitavat aineet ravitsevat ja suojaavat ihoa. Tuote on lisäksi ihan järjettömän riittoisaa, sillä pari tippaa riittää mainiosti koko kasvoille. Sarja on pakko saada Suomeen ja vähän sassiin!

Weleda Jalkabalsami

Kantapääni kärsivät äärimmäisestä kuivuudesta ja halkeilusta todella helposti. Lisätessäni uintikertoja kuivuus alkoi vain pahentua. Weledan jalkabalsami on ykköskosteuttaja rutikuiville kantapäille ja käytössä itselläni aamuin illoin, sillä sukat voi sujauttaa jalkaan saman tien voiteen levittämisestä – rasvaisesta tunteesta ei ole tietoakaan.

Herbfarmacy Skin Rescue Balm

Weledan jalkabalsamikäsittelyn jälkeen korput kantapäät tarvitsevat vielä tuhdin käsittelyn ihoa pehmittävällä ja korjaavalla balmilla. Herbfarmacyn Skin Rescue Balm vetelee jo ihan viimeisiään, mutta olen onneksi menossa ensi viikolla visiitille Ailan käsittelyyn Eco Beauty Wellnessiin, joten uusi purnukka halkeilevan ihon kesyttäjää lähtee taatusti mukaan.

John Masters Organics Herbal Cider Hiushuuhde

Omenasiiderietikkaan pohjautuva hiushuuhde on kutrien tuhkimotuote! En käsitä millä logiikalla tuote oikein toimii, sillä hieroessa huuhdetta hiuksiin, niistä tulee ihan koppurat, mutta pois huuhtelun ja kuivauksen jälkeen kuontalo on kuin pehmeää untuvaa ja kiilto todella upea. En ole mikään asiantuntija näissä hiushommissa näköjään, mutta tuote on loistava!

John Masters Organics Scalp Seerumi

Ei ole lakki ainakaan liian kireällä meikäläisellä, sillä vaikka käytän uimalakkia, pääsee sen alle aina vettä. Päänahkani on jälleen alkanut kärsiä kutinasta, kun viikottaiset käyntini pulikoimassa ovat lisääntyneet. Viime perjantaina huomasin eräässä aamiaistapaamisessa raapivani päänahkaa vähän väliä. Jaiks. Otin Scalp seerumilla kunnon tehokuurin ja kutina alkoi helpottamaan parin käsittelyn jälkeen. Jatkan vielä intensiivihoitoa hetken aikaa. Mielestäni tuotteen nimi puhdistavasta seerumista johtaa hieman harhaan, sillä tämä sopii loistavasti kuivan, hilseilevän ja ärtyneen hiuspohjan käsittelyyn (asia tarkistettu Ailalta).

Löytyykö listalta matcheja?

Kuva Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , ,