Beauty

Epäpuhtaan ihon täsmähoitotuotteet

Beauty | 11.3.2015 | Katja Kokko

DSC_0095

Yhteistyössä Naturelle.fi

Osa teistä tietääkin millainen tausta ihollani on: e-pillereiden lopettamisen jälkeen siihen saakka siloposkinen ihoni koki hormonaalisen räjähdyksen, jota seurasi täydellinen ihotyypin muutos. Ennen täysin kiiltämätön ja näpytön ihoni alkoi kärsiä runsaasta rasvoittuvuudesta, mustapäistä, tukkeumista sekä kipeistä hormoninäpyistä, joista suurin osa tuli leukaan, poskiin, kaulaan ja välillä otsaan. Parissa vuodessa suurin hormonaalinen sekamelska tasoittui, mutta iho jäi rasvoittuvaksi, tukkeutuneeksi ja hormoninäppyjä puhkesi säännöllisesti kuukautiskierron mukaan.

Siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan ihoni alkoi vähitellen parantua ja myös korjausliike ruokavaliossa paransi tilannetta. Silti tuntui, etteivät tukkeumat, rasvoittuvuus ja laajentuneet ihohuokoset vain katoa minnekään. Välillä tilanne parani, sitten taas paheni. Vasta hedelmähappojen (eli AHA-happojen) ja entsyymien myötä ihossani alkoi tapahtua silminnähden merkittäviä muutoksia, jotka ovat johtaneet pikkuhiljaa niin pysyviin tuloksiin, että olen voinut sanoa puhdistaville seerumeille omassa käytössäni kenties lopulliset hyvästit (no myönnetään, yksi puteli kaapista löytyy, kaiken varalta). Ja koska tiedän, että siellä ruudun toisella puolella teistä moni tuskailee epäpuhtauksien ja hormonaalisten iho-oikkujen kanssa, haluan jakaa parhaimmat täsmävinkkini parempaan ihoon teillekin.

Mikäli hedelmähapot ovat sinulle aiheena uusi, suosittelen lämpimästi lukemaan viime syksynä kirjoittamani postauksen aiheesta.

DSC_0127

Hedelmähappoihin perustuva kuorinta on yksi avaintuote epäpuhtaan ihon hoidossa. AHA-hapot vilkastuttavat ihosolujen uusiutumista niin, että heleä ja uusi iho tulee näkyville ja on siten tasaisempi ja kirkkaamman värinen. Hedelmähapot supistavat ihohuokosia, puhdistavat mustapäitä ja tukkeumia, tasapainottavat talineritystä sekä ihon hydrolipidikalvoa, elvyttävät ihon toimintoja ja saavat ihon vastaanottavaiseksi muille aktiivisille ja hoitaville ainesosille. Rasvaista ihoa tulisi aina hoitaa happamammilla tuotteilla kuin ihon oma pH (joka on miedosti hapan).

Tehokkaat hedelmähapot nipistelevät iholla ja iho alkaa usein punoittamaan, mutta punoitus laskee parissa tunnissa. Tuntemukset ja vaikutukset riippuvat tuotteen voimakkuudesta ja kuorintaa valitessa tuleekin ehdottomasti ottaa huomioon ihotyyppi, sen rakenne ja herkkyys. Hyvin ohuelle ja herkälle iholle sekä rosacealle ei tule käyttää hedelmähappokuorintaa lainkaan.

Jenkkisarja Juice Beautylta löytyy hedelmähappokuorintoja kolmessa eri vahvuudessa, mikä on kerrassaan loistavaa, sillä ihojemme tarpeet ja herkkyys ovat myös erilaisia. Kuorinnat ovat niin tehokkaita, että oikeisiin tuotteisiin yhdistettynä, niillä saavuttaa hoitolatasoiset tulokset.

Green Apple Peel Full Strength on sananmukaisesti kuorinnoista tehokkain ja se sopii paksuhkolle, normaalista erittäin rasvaiseen ihoon. Itselläni on ollut käytössä tämä vahvuus, mutta olen harkinnut sen päivittämistä nykyisen putelin loppumisen jälkeen miedompaan Blemish Clearing -versioon. Full Srength nipistelee ja kuumottaa iholla ja iho alkaa punoittamaan muutaman minuutin jälkeen. Kannattaakin seurata vaikutusajassa omia tuntemuksia ja aloittaa käyttö 3-5 minuutin vaikutusajalla ja vähitellen pidentää 10 minuuttiin.

Kuorinta sisältää glykolihapon ja maitohapon lisäksi hedelmämehuja sekä hedelmäuutteita, joissa on luonnostaan mietoja hedelmähappoja, salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta sekä C-vitamiinia ja A-vitamiinia retinyylipalmitaatin muodossa. Kuorinta korjaakin myös auringossa vaurioitunutta ihoa sekä pigmenttihäiriöitä.

DSC_0146

Green Apple Peel Sensitive on tujuimman kuorinnan miedompi versio. Siinä ei ole lainkaan maitohappoa eikä salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta, kuten tehokkaammassa versiossa vaan vaikutus perustuu glykolihappoon sekä hedelmäuutteiden AHA-happoihin. Sensitive on huomattavasti Full Strenthia kevyempi eikä nipistele, kuumota ja punoita iholla juuri lainkaan. Sensitive sopii kaikille ihotyypeille erittäin herkkää ihoa ja rosaceaa lukuunottamatta, mutta selkeästi suurihuokoisen, paksun ja rasvoittuvamman ihon kannattaa valita voimakkaampi versio.

DSC_0163

Green Apple Blemish Clearing Peel sijoittuu voimakkuudellaan kahden edellisen kuorinnan väliin ja sopii mielestäni hieman ohuemmalle ja normaalille iholle, jossa esiintyy hormonaalisia epäpuhtauksia. Hormoniperäinen aknehan ei tarkoita automaattisesti sitä, että ihotyyppi olisi rasvainen ja sen rakenne suurihuokoinen ja paksu. Tämä kuorinta osuukin juuri sopivaan koloon voimakkuudellaan, eli tehoja löytyy, mutta nipistely, kuumotus ja punoitus eivät ole yhtä voimakasta kuin Full Strength -kuorinnassa, sillä tämäkään versio ei sisällä maitohappoa ja paju-uutetta eikä myöskään retinyylipalmitaattia.

Pelkkä hedelmähappokuorinta ei kuitenkaan ole mikään oikotie onneen, vaan hyvä alku tulosten saavuttamisessa. Tehokkailla hedelmähapoilla tekee iholleen karhunpalveluksen, mikäli muut hoitotuotteet eivät ole kunnossa, joten poimi talteen kaikki postauksen vinkit.

Kuorinnan lisäksi sopiva puhdistus ja kasvovesi ovat ihonhoitorituaalin kulmakiviä. Puhdistukseen suosittelen öljypuhdistusta, puhdistusbalmia tai -voidetta tai kaksoispuhdistusta, mikäli iho on erittäin rasvainen, suurihuokoinen ja paksu. Jos iho on lainkaan pintakuiva, kaksoispuhdistus kannattaa unohtaa. Geeleistä hyvin miedot geelit, jotka eivät muodosta vaahtoa ovat parhaita.

Näiden tuotteiden lisäksi panostetaan hyvään naamioon ja seerumiin. Ihon pinta on saatu ensin hedelmähapoilla vastaanottavaiseksi, joten hommaa ei suinkaan jätetä puolitiehen. Ja nyt seuraakin jälleen panosta & pihistä tuotevinkit, joista on tullut viime aikoina erityisen paljon kiitosta.

DSC_0110

Sukin Transformative Purifying Masque on valintasi, kun haluat panostaa todella laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tämä naamio sopii loistavasti myös rosacea-iholle ja lisäksi sitä voi töpöttää paikallisesti näppyihin yön ajaksi. Kaoliini imee iholta epäpuhtauksia ja rasvaa, paju-uutteen salisyylihappo rauhoittaa näppyjä ja sinkkioksidi on antibakteerinen sekä ihoa uudistava aineosa. Lisäksi naamio sisältää rauhoittavaa kehäkukkaa, talineritystä tasapainottavaa hamamelisvettä, puhdistavaa teepuuöljyä ja laventeliöljyä sekä ihoa korjaavaa merileväuutetta, joka auttaa myös sitomaan kosteutta ihoon. Naamio on koostumukseltaan hyvin ohutta fluidia eikä se kuivu iholle kiristäväksi.

Jos haluat pihistellä hinnassa, valitse Juice Beautyn Blemish Clearing Mask. Savipohjaiseen naamioon on yhdistetty luonnostaan hieman mietoja hedelmähappoja sisältäviä hedelmämehuja, aloe veraa, sinkkioksidia, glykolihappopitoista sokeriruokouutetta sekä salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta. Tämä naamio on koostumukseltaan täyteläisempi kuin Sukilla, mutta se ei kuivu kiristäväksi kipsiksi kasvoille ja on siksi miellyttävä käyttää myös pintakuivalla iholla.

Naamion jälkeen on seerumin vuoro, joka on ehdottomasti yksi tärkeimmistä avaintuotteista olipa ihotyyppi mikä tahansa, mutta sen merkitys korostuu entisestään vielä potenssiin sata, kun hoidetaan erilaisia iho-ongelmia. Puhdistavaa seerumia käytetään iholle aamuin illoin kasvoveden jälkeen. Kuorinnan ja naamion jälkeen iho pyyhitään kasvovedellä, jonka jälkeen levitetään seerumia kasvoille ja kaulalle.

Myös seerumiin tarjoilen teille panosta & pihistä -vinkin.

DSC_0124

Sukin Bio-Active Purifying Face Serum on aktiiviaineidensa osalta laadukkain kokeilemani puhdistava seerumi. Se normalisoi talineritystä, rauhoittaa tulehduksia ja punoitusta, vähentää tukkeumia ja epäpuhtauksia, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja uusiutumista, heleyttää samea ihoa ja supistaa ihohuokosia. Seerumin tärkeimmät raaka-aineet ovat salisyylihappopitoinen paju-uute, AHA-happoja sisältävä omenauute, matkipapu-uute, joka on luonnollinen vaihtoehto retinolille sekä rauhoittavat echinaea, bisabolol ja hydrastisjuuren uute.

Juice Beautyn Blemish Clearing Serum on puolestaan hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Iso pakkaus kestää käytössä pitkään ja seerumin raaka-aineet muodostavat tehokkaan cocktailin epäpuhtauksien hoitoon kuivattamatta ihoa. Puhdistavien tuotteiden teho ei koskaan saisi perustua ihon kuivattamiseen ja Blemish Clearing seerumi kosteuttaakin ihoa samalla, kun se häätää epäpuhtauksia sekä kirkastaa ja pehmittää ihoa. Vaikuttavina aineina ovat hedelmämehujen lisäksi paju-uute, salvia, ubikinoni, merilevä, valkoinen ja vihreä tee, melissa ja kamomilla.

Ja sokerina pohjalla vielä täsmätuotteiden täsmätuote eli paikallisesti käytettävä näppyjen karkoittaja.

DSC_0181

Juice Beautyn Blemish Be Gone on näppyjen täsmähäätäjä, joka kulkee kätevästi mukana vaikka laukussa. Tuotteessa on loistava käyttöliittymä: metallinen roll-on. Pikkuiseen puteliin on pakattu käytännössä hyvin samoja raaka-aineita, kuin seerumiinkin, mutta cocktailia on rikastettu vielä mm. retinyylipalmitaatilla, voikukalla ja reilummalla tujauksella sitrusuutteita. Täsmätuote puhdistaa tukkeutuneita huokosia, rauhoittaa tulehduksia, kirkastaa ihon sävyä ja parantaa sen rakennetta samalla, kun epäpuhtaudet paranevat. Hinta ei tälläkään tuotteella päätä huimaa ja yksi roll-on on erittäin riittoisa.

Tässä olivat parhaimmat täsmävinkkini epäpuhtauksia selättämiseen, mutta palaan silti vielä aiheeseen, josta jo tekstin alussa mainitsin: parhaiden tulosten saavuttamiseksi kokonaisuuden tulee olla kunnossa perusasioita, eli puhdistusta ja kosteutusta myöten. Vasta silloin pääsevät tehokkaat täsmätuotteetkin vaikuttamaan optimaalisesti. Jos tunnut kaipaavan vieläkin henkilökohtaisempaa ihonhoito-ohjelman suunnittelua, suosittelen tilaamaan sinulle räätälöidyn Personal Beauty Guiden.

Joko te olette löytäneet hedelmähappoja sisältävät tuotteet?

DSC_0080

Tuotteet saatu testiin/kuvauslainaan Naturellesta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,

Beauty

24 kommenttia artikkeliin “Epäpuhtaan ihon täsmähoitotuotteet”

 1. Mari Vee

  Kyllä, olen löytänyt hedelmähappoja sisältävät tuotteet ja käytössä on tuo JB:n voimakkain kuorinta, JB:n puhdistava seerumi (hinta-laatusuhde on tosiaan erinomainen), Sukin puhdistava naamio, jota käytän yöksi näppyjen päälle. Toinen hyvä näppyjen nitistäjä yöksi on Sukin hedelmähappokuorinta. Käytän siis Sukin naamiota oikeastaan vain yöksi näppyjen päällä ja tuote kestää ikuisuuden. Lempinaamiot minulla on Mayn Problem solver, Tatan naamio ja Absolution puhdistava naamio. On tuo Sukin naamiokin siis naamiona loistava, mutta käytän sitä näppylöiden nitistäjänä ja hyvä nitistäjä onkin! Seerumeista käytän tosiaan edullista JB:n puhdistavaa seerumia. Sukin puhdistava seerumi on kokeiltu myös, mutta käytän mielummin sarjan kirkastavaa seerumia, koska sekin rauhoittaa näppylöitä. Sitähän serkkusikin käyttää. Eli mielummin olen valinnut edullisemman puhdistava seerumin kun tehokkuutta kuitenkin löytyy ja kun käytän kirkastavana seerumina tehokasta Sukin seerumia. Mulla kun toli hormonaalisten oikkujen seurauksena kolmekymmisenä pahat pigmenttilaikut ja niitä on yritetty vuosia saada pois ties millä konsteilla. Vasta nyt tehokkaiden luonnonkosmetiikkatuotteiden ansiosta olen saanut laikut vaalemaan ja osittain ihan katoamaankin. Nämä hedelmähappoja sisältävät tuotteet ovat aivan ihania ja voisin paasata tästä aiheesta tuntitolkulla… Ehkä säästän muita lukijoita kun tästä(kin) kommentista tuli taas näin pitkä… Minkäs teet kun innostun näistä jutuista näin valtavasti!

  • Sinulla on kyllä todella laadukas repertuaari tuotteita. Serkkuni tosiaan pitää Sukin kirkastavasta seerumista todella paljon ja tällä hetkellä käyttää Juice Beautyn Soothing Serumia, on kuulemma myös aivan ihana. Mutta arvaas mitä, huomasin, että minullekin on tullut pigmenttiläiskä poskiluulle. Se on tavallaan rykelmä pisamia, mutta täysin poikkeava verrattuna kasvojen muihin pisamiin ja enemmän läiskämäinen. Jään mielenkiinnolla seuraamaan tilannetta ja mahdollisesti aloitan rottakokeen sen kukistamiseksi, vaikkei se kyllä häiritse pisamien joukossa, mutta mielenkiinnosta voi aina kokeilla 😀

 2. Anna

  Ostin Madaran AHA-kuorintanaamion kun sain sen -40% alennuksella. Eihän sen normaalihintakaan ole kallis, mutta tuolla alennuksella suorastaan halpa. Olen ollut siihen todella tyytyväinen, iho on aina käytön jälkeen pehmeä, kuulas ja hehkuva ja mahdolliset pienet näpyt häipyneet. Eli todellinen löytö jos haluaa pihistää hinnassa!

  • Jep, Madaran AHA kuorinta on myös todella hyvä, vaikkei sisälläkään yhtä paljon aktiivisia ainesosia kuin Juice Beautyn kuorinnat. Mutta maitohapot on kohdillaan, joten tuotteessa on tehoa 🙂

 3. Jennie

  Minäkin olen testaillut jonkin aikaa Juice beautya. Tuo vahvin kuorinta on aikamoisen tehokas, iho punottaa ja kuumottaa, mutta se menee nopeasti ohi. Koen, että omassa käytössäni näin voimakasta kuorintaa ei tarvitse laittaa välttämättä edes joka viikko. Minulta löytyy myös madaran aha versio ja sitä voi käyttää useammin ilman että tulee överit, se on vallan mainio ja tosiaan ihan huippu edullinen 🙂 Mutta onhan JB:kin edullinen, ovat hurjan riittoisia! Minullakin on ollut kovasti näppylöitten jättämiä arpia, mutta ne ovat vähentyneet jo huomattavasti. Käytän myös JB:n clearing seerumia, koska näppylöitä tulee vieläkin jonkin verran, mutta nykyään ne saa melko nopeasti rauhoittumaan. Jostain syystä en oikeastaan huomaa tuon seerumin käytöstä mitään tuloksia, mutta saattaa olla että kun ne tulokset ei aina näy niin nopeasti niin ei edes tajua että joku tuote oikeasti auttaa siellä taustalla. Mutta tykkään silti tuosta seerumistakin. Välillä leuan ihoon tulee ärtynyttä näppylää, en tiedä onko se rosaceaa vai mitä, mutta se katoaa kyllä nykyään aika nopeasti pois. Hedelmähapot rocks!

  • Sama juttu, en nykyisin käytä vahvinta kuorintaa edes viikottain tai sitten vain käytän sen nopeasti iholla, jotta ei tule liioiteltua. Itse koen tuon JB:n seerumin tehokkaasti tukkoisuutta poistavaksi ja muutamat näpyt olen saanut sillä kukistettua myös. Näpyt ovat kuitenkin useimmiten peräisin kehon sisältä tulevista jutuista, niin aivan täydellisiä simsalabim-vaikutuksia ei välttämättä saavuta, se riippuu niin monien tekijöiden summasta. Tuossa seerumissa on ihanaa se, että kosteuttaa samalla tehokkaasti ja iho pysyy kirkkaana 🙂

 4. NinaL

  Minulla on vasta kokemusta vain JB:n voimakkaammasta kuorinnasta. Vaikka nyt ei olekaan paljoa näppyjä, niin olen havainnut naamion olevan tehokas myös pigmenttilaikkujen vaalentamiseen, mikä on tosi hyvä juttu! Olen myöskin taistellut pigmenttilaikkujen kanssa pitkään ja kalliisti ja nyt ne ovat onneksi huomaamattomampia kuin aiemmin. Minua kiinnostaisikin siksi kuulla muilta kokemuksia, mitkä tuotteet ovat auttaneet taistelussa näitä vastaan :)? Ehtisitkö sinä Mari Vee vinkkaamaan mitkä tuotteet olet havainnut olevan tässä tehokkaita? Tilasin juuri NYR:n beauty elixirin ja se näyttäisi olevan myös hyvä tuote tähän ongelmaan…

  • Irene Leino

   heissulivei, lueskelin noita kuorintajuttuja, taitaa olla tosiaan kokeilemisen arvoisia, mutta mistä niitä mahtaa saada ostaa. Kiitos etukäteen..

   • Hei Irene, tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Naturelle.fi -verkkokaupan kanssa (lukee tuossa postauksen alussa), eli kaikki mainitut tuotteet voi tilata sieltä ja tekstissä on suorat linkit kaikkiin tuotteisiin, niin löydät ne helposti 🙂

  • Jennie

   Mulla on NinaL NYR beauty balm ja Pai:n rosehip oil, öljyt on itsellä ainakin toiminut hyvin arpien hoidossa. Mulla jäi ennen aina tosi pitkäksi aikaa näppyjen jättämät punaset jäljet iholle ja nykyään ne lähtee kohtuullisessa ajassa pois, kiitos kuorinnan ja öljyjen 🙂 Leussa on vielä työtä kun siihen tulee hormonaalisia näppylöitä ja lisäksi siinä iho ärtyy muutenkin niin välillä pitää rauhoittaa se kuorinnoilta kokonaan vaikka se olisi juuri se paikka mitä haluaisin eniten kuoria ja hoitaa.

  • Pigmenttiläiskiin tehoaa hyvin Absolutionin Huile Addiction öljy yhdessä hedelmähappokuorinnan sekä Sukin kirkastavan seerumin kanssa. Tästä on tosiaan Mari Vee tehnyt empiiristä tutkimusta ja todennut läiskien vaalentuneen ja osittain hävinneen. Myös Beauty Elixir on hyvä tuote läiskille.

  • Mari Vee

   Moi, ja sori kun vastailen vasta nyt. Minulla pigmenttilaikkuihin on auttanut kerran viikossa käytettynä JB:n voimakkain kuorinta ja annan sen olla 10 minuuttia. Iho punoittaa, mutta mulla iho sen kestää eli ei mene sietämättömäksi. Sen jälkeen laitan Tatan hyvää, (mutta kallista) naamiota ja annan sen olla puoli tuntia tai jopa vähän yli. Iho on huomattavasti rauhoittunut ja tasaisemman värinen. Tosin mulla pahimmat laikut on jo vuoden hyvien tuotteiden sinnikkäällä käytöllä vaalentuneet, mutta nyt viime syksystä nämä hedelmähappotuotteet ovat nopeuttaneet laikkujen katoamista. Naamion jälkeen suihkin Sukin ihanaa rauhoittavaa ja puhdistavaa kasvovettä ja laitan hieman kostealle iholle sekoituksen JB:n puhdistavaa seerumia (joka siis edullinen ja riittävän tehokas näpyille ja tasoittaa myös näppyjen jälkiä) ja Sukin kirkastavaa seerumia (ei siis puhdistavaa vaan kirkastavaa seerumia, joka myös nujertaa näppylöitä kirkastuksen lisäksi). Sekoitan nuo siis puhtaalle kämmenellä ja levitän iholle. Sen perään laitan vielä Absolution addiction öljyn, johon sekoitan kämmenellä NYR wild rose elixiiriä ja levitän seoksen kasvoille. Tuolla menetelmällä olen hoitanut ihoani nyt pidemmän aikaa ja hyvin tuloksin. Vaikka iho nyt oikkuilee, niin laikut ovat vaalentuneet ja yleisilme on terveempi ja hehkeämpi. Yksittäisille näpyille laitan vielä Sukin puhdistaa naamiota tai kuorintaa ja jätän yöksi, mutta se ei liity tähän pigmenttilaikkukysymykseen niinkään.

 5. NinaL

  Kiitos Jennie! Mulla on ollut beauty balm käytössä jo jonkin aikaa, itse asiassa se alkaa hupenemaan pikkuhiljaa… Ehkä se on myös vaikuttanut kuorinnan ohella positiivisesti ;).

 6. NinaL

  Olin aikeissa muutenkin kokeilla addiction öljyä seuraavaksi, kun beauty balm loppuu… Vaikka en tiennyt, että se olisi etenkin hyvä tuote pigmenttiläiskille. Otan myös tuon sukin seerumin kokeiluun kun seuraavaksi tilaan seerumia :).
  Kiitos kovasti vinkeistä! Eiköhän näillä pääse pitkälle 😉

 7. tiita

  Mä olen ihan koukussa Sukin Bio-Active Purifying Face Serumiin. Niin hyvää se on! Se laittoi välittömästi kuriin monet epätoivotut muutokset ihollani, etten voi kuin kummarrella purkille aamuin illoin. Lisäksi koostumus miellyttää.

  • Pakko hehkuttaa myös Juice Beautyn Blemish Be Gone täsmätuotette: kun aloin käyttämään Neal’s Yard Remediesin sisäisesti nautittavaa ihoa puhdistavaa ja kirkastavaa Mahonia Clear Skin Formulaa, alkoi kasvoista puskea pitkästä aikaa finnejä, kun keho alkoi puhdistua. Blemish Be Gonella sain näpyt taltutettua siististi, nopeasti ja kuivattamatta. Huipputuote!

 8. NinaL

  Kiitos kovasti Mari Vee yksityiskohtaisista vinkeistä! Olen miettinyt Tatan naamiota, mutta nyt laitan sen hankintalistalle suosituksesi takia. Uskon että näillä tuotteilla saa ihon parempaan kuntoon, kun jo tuo pelkkä naamio on auttanut asiaa…
  Sain pari päivää sitten wild rose beauty elixirin ja pidän siitä tosi paljon!
  Ihanaa ja lämmintä kevättä!

 9. Täällä on kyllä taas niin ahkera kokemuksien vaihto meneillään, että eipäs ole mitään lisättävää 🙂 Ihana kuulla, että moni on löytänyt näistä tuotteista apua iho-oikkuihin!

 10. Riikka

  Ajattelin ottaa riskin (koska olen kokeillut vaikka ja mitä erilaisia tuotteita vuosien varrella), ja tilasin muutama viikko sitten juice beautyn puhdistavan seerumin, sen keskitehoisen kuorinnan ja öljyttömän päivävoiteen. Voin 100% rehellisesti todeta että iho on viimeksi ollut näin hyvässä kunnossa noin 4 vuotta sitten ennen kun lopetin e-pillerit. Tuotteet maksoi varmaan tuplasti sen verran mitä normaalisti olen valmis investoimaan, mutta eihän tässä nyt oo mitään järkeä kuinka tehokkaita ne on. Että kiitos vaan vinkistä!

  • Ihanaa, mahtavaa kuulla, että tuotteet ovat toimineet! Juice Beauty on todella tehokas sarja, joten ei mikään ihme, että iho on alkanut parantua 🙂 Kiva, että jaoit kokemuksesi tänne!

 11. Anna

  Sain Naturellen tilaajalahjana JB:n kuorinnasta Sensitive version. Parin käyttökerran perusteella sanoisin, että tähän asti käyttämäni Madaran edullinen AHA-kuorinta on tehokkaampi ja antaa kauniimman hehkun iholle. Seuraavan kerran uskallan siis tilata joko Blemish Clearing tai Full Strenght -version.

  Ihoni on tässä kevään kynnyksellä alkanut temppuilla ja tukkeumia on ilmestynyt varsinkin otsaan. Luulen, että nyt on joku puhdistumisvaihe käynnissä ja koska iho on talven jäljiltä pintakuiva, jää tali jumiin ihon alle. Mitään radikaalia muutosta en aio ihonhoidossani tehdä, mutta jotain pientä hienosäätöä ihonhoitorutiinit kaipaavat. Sukin tuotteista minulla ei ole kokemusta kuin muutaman pienen testeripussukan verran, mutta sen verran niitä on täällä kehuttu, että pakko kai kokeilla. Kävin läpi kosmetiikajemmani ja löysin testerit Balancing Facial Oilista ja Nourishing Day Creamista. Molemmat ovat ihania, varsinkin voide on ihan täydellinen! Voide oli esillä tutkimuksessa rosacean hoidosta, ja Mari Vee kehui tätä voidetta ja ihan aiheesta! 🙂 Niin ihana koostumus, joka on kevyt ja hyvin imeytyvä mutta silti kosteuttava ja hoitava ja lisäksi vielä anti-age vaikutteinen ja kirkastava. Laitoin yöksi muutaman tipan öljyä alle ja voidetta päälle, ja aamulla iho oli todella hyvän tuntuinen ja otsan punoitus rauhoittunut. Voide toimii myös meikin alla yhdistettynä Kahinan kirkastavaan seerumiin. Tähän asti olen pärjännyt pelkillä seerumeilla ja öljyillä, mutta tuo kevyt ja kirkastava voide yhdistettynä tasapainottavaan öljyyn on varmasti passeli lisä hoitamaan pintakuivuutta ja tukkeumia. NYR:n villiruusueliksiiriä tai balmia en toki aio hylätä, mutta näiden rinnalla Sukin tuoteet voivat olla hyvä lisä. Harkitsen myös Transformative Purifying Masquen tilaamista täsmähoidoksi näpyille.

 12. Hanna

  Hei Katja! Kiitos hyvästä postauksesta, eksyin tänne googlen avulla. Uskaltaako tuota full strenght- kuorintaa käyttää ärtyneelle akneiholle?

 13. Anna

  Moi osaatko sanoa mitä eros on sukin acne seerumilla ja sukin bio active puryfuing seerumilla. Harkitsen näiden kahden välillä☺
  Kiitos vastauksesta jo etukäteen

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>