Beauty

Anna lahjaksi hyvinvointia ja kauneutta

Beauty | 28.11.2016 | Katja Kokko

akprom_dsc7968

Parhaat joululahjat ovat kauniita, hyvää tekeviä ja käytännöllisiä. Olen käärinyt jo vuosia lahjapaperiin kaunistavia luonnonkosmetiikkalahjoja ja rakastan saada niitä myös itse. Natural Goods Companylla on tällä viikolla talven ystävämyynti, jossa on huimia tuotealennuksia jopa -60%:iin saakka. Kaikkiin yli 80 € tilauksiin sujautetaan lahjaksi Laboratoire du Haut Ségalan kasvoöljy, mutta vieläkin ihanampi lahja pakataan vähintään 200 € tilauksiin: nimittäin lapsukaiseni, Aidosti kauniin toinen painos, joka ilmestyi pehmeäkantisena ja päivitettynä versiona lokakuussa. Pehmeiden kansien ansiosta kirjan hinta laski myös opiskelijaystävälliseksi. Viime vuonna opus oli yksi joulun suosituimmista lahjoista ja niin on varmasti myös tänä vuonna, sillä teos on ajaton, kaunis ja kaikille tarkoitettu.

aidostivaihtis_dsc7919

Jos läheisesi kirjahyllystä löytyy jo tuo luonnollisen kauneuden käsikirja, lahjan saaja on todennäköisesti löytänyt ihonhoidosta arkielämän nautinnon. Silloin ihana lahjavinkki on minun ja Ihohoitola Lupauksen Tarjan kanssa yhdessä suunnittelemat keraamiset kauneudenhoitotarvikkeet. Spaatteli ja naamiokulho ovat peilikaapin perustarvikkeita, mutta keraamisina ne tekevät kauneudenhoitohetkistä paljon kauniimpia, kuin sieluttomina muoviesineinä. Fluminen (flumine on latinaa ja tarkoittaa virtausta) kauneudenhoitotarvikkeita voi ostaa Proloquen verkkokaupasta ja kivijalkamyymälästä Uudenmaankadulta.

dsc_0102 dsc_0053

Jos et halua antaa lahjaksi materiaa, miltä kuulostaisi hyvinvointia ja terveyttä edistävä lahja, joka voi parhaillaan toimia uudenlaisen elämän aloituksena saajalleen: joogakurssi? Seuraavat astangajoogakurssini alkavat 9.1.2017 ja valittavana on jälleen kolme erilaista kurssivaihtoehtoa. Alkeiskurssi sopii aivan vasta-alkajille, alkeisjatkokurssi pidempään jooganneille ja miesten joogakurssi puolestaan miehille, joille oma ryhmä toimii matalampana kynnyksenä joogan aloittamiselle.

DSC_2343-2

Kaksi ylintä kuvaa Kaapo Kamu, Fluminen kuvat Katja Kokko, alin kuva Denis Vinokur

Avainsanat: , , ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “Anna lahjaksi hyvinvointia ja kauneutta”

 1. Minna

  Hei Katja!
  Sopiiko alkeiskurssi myös sellaiselle joka ei ole koskaan kokeillutkaan joogaa vai suositteletko jotain muuta joogaa näin alkuun?

  • Kyllä sopii. Alkeiskurssi sopii aivan kenelle tahansa. Ei tarvitse olla mitään tietoa joogasta, eikä liikuntaustalla, iällä, kunnolla, koolla yms. ole mitään väliä 🙂 Aloitetaan aivan täysin perusasioista ja niitä hinkataan pitkään ja hartaasti 🙂

 2. Janita

  Onko Jurlique luonnonmukainen sarja?
  Olin siinä käsityksessä että on luonnonkosmetiikkaa, inceistä en mitään ymmärrä mutta niiden aurinkovoiteen kohdalla aloin epäilemään että onko siinä jotain synteettistä?
  Mitä mieltä olet Jurliquen tuotteista?:)

  • Jurliquen tuotteista suuri osa täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit. Mutta ei aurinkovoide, sen suodatin on kemiallinen. En ole kokeillut kuin paria tuotetta vuosia sitten, joten en valitettavasti osaa sanoa niistä mitään, paitsi että raaka-aineet vaikuttavat hyvältä ja purnukat on tosi kauniita. Mutta skippaa se aurinkovoide 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>