3

Aidosti Kaunis featuring May Lindstrom

Katja Kokko | 12.11.2015

AK-0001352bw

Hei rakkaat! Painokoneet höyryävät jo täydellä teholla, mutta siitäkin huolimatta kirjani ilmestyspäivä myöhästyy hieman ja ilmestyy ennakkotiedoista poiketen marraskuun puolen välin sijasta 1.12.

Täällä ollaan kuulkaa aivan yhtä malttamattomia, kuin siellä ruudun toisella puolella! Ja asiaa ei taatusti helpota se, kun paljastan, että Los Angelesilainen kosmetiikkagastronautti ja idolini May Lindstrom jakaa kirjassa ajatuksiaan kauneudesta sekä suosikkireseptinsä kotitekoisen kasvonaamion valmistamiseen. Arvaatte varmaan, kuinka innoissani olin, kun tämä ihana nainen halusi ehdottomasti vierailla kirjassani. Kaapo tapasikin Mayn henkilökohtaisesti viime talvena Losissa vieraillessaan naisen pikkuisessa studiossa, missä hän valmistaa tuotteensa itse. Voi kunpa olisin ollut mukana!

Kommenteissa on kyselty kuinka pitkään kirjan ennakkotilauksia voi tehdä. Signeerattua teosta voi siis tilata tietenkin kirjan ilmestymisenkin jälkeen, mutta ennakkotilattuna se on edullisempi, 25 € (normaalisti 30 €) 30.11. saakka. Tilauksen voi tehdä kätevästi verkkokaupasta ja toimitusvaihtoehtoina ovat joko nouto Helsingin Punavuoresta Proloque shopista tai kirjelähetys postitse.

Helpottaakseni tätä piinaavaa odotusta, aloitin eilen julkkareiden suunnittelun ja olemmepa Kaapon kanssa valmistelleet teille vielä pientä yllätystäkin ennen opuksen ilmestymistä, joten käykäähän tykkäämässä kirjan Facebook-sivuista, niin ette jää mistään paitsi!

Kuva Kaapo Kamu

/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. Jennie sanoo:

    Oho :O Vau… kyllä on naisella melkoset back upit. Voin kuvitella että harmittaa ettet päässyt käymään itse Mayn studiolla. Olen tainnut käydä Facessa tykkämässä sivuista, mutta valitettavasti se ei kuulu suosikkipaikkoihini, joten minulta jää aina paljon väliin… sen sijaan toivonkin, että samat infot tulee Instaan, joka taas on lempisomekanava 🙂