Beauty

Uljas musta

Beauty | 3.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0484

Kiitos rakkaan kanssabloggarini, meikkiguru Sarvaksen huulienhoitopostauksen, muistin eilen, etten ole jakanut teille erästä hyvin tärkeää vinkkiä. Tämä pikkuputeli lienee niin itsestäänselvä luottotuote minulle, että olen ilmeisesti kuvitellut toitottaneeni tästä suureenkin ääneen.

Kyseessä on siis ranskalaisen Absolutionin Le Baume -voide*, joka on maailman paras huulirasva. Piste. Vähän kuin Kjaerin mascara. Ei ole parempaa. Pikkuputeli sai viime kesänä uudet vaatteet: valkoinen kolttu vaihtui mustaan ja pakkauskokokin kasvoi samalla 4,2 grammasta seitsemään grammaan, mutta hinta pysyi samana. Saatavilla on kaksi ulkoasua: tämän intiaanihenkisen lisäksi tekstillä varustettu*.

DSC_0494

Pikkubalmi on lähes maagista tavaraa. Viime talven paukkupakkasillakin riitti, kun rasvasin huuleni vain aamuin ja illoin. Ei rohtuman rohtumaa, huulirasvakoukkua tai halkeilevia suupieliä. Lisäksi balmi passaa kuiville ja halkeileville kynsinauhoille ja vaikka kyynärpäille.

Balmi on imaissut sisäänsä mehiläisvahaa, seesami- ja jojobaöljyä sekä sheavoita, macadamiaöljyä, carnaubavahaa, skavaleenia ja risiiniöljyä. Loistokkaita raaka-aineita huulirasvaan, sillä ne pehmittävät ja ravitsevat ihoa. Mehiläisvaha suojaa kosteuden haihtumiselta. Korjaavia, kosteuttavia, rauhoittavia, parantavia ja antioksidanttipitoisia lisähöysteitä tuovat marula-, perilla- ja arganöljyt sekä kehäkukka- ja ohrauute, appelsiini-, sitruuna-, korianterinsiemen-, inkivääri-, geranium- ja neilikkaöljyt. Kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia ja luomuviljeltyjä on yli 80 prosenttia.

Toisilla pitää olla huulirasva joka taskussa ja pöydän kulmalla, minulle riittää yksi puteli pikkubalmia kahdesti päivässä melkein koko vuodeksi. Rakkaustuote (tekee myös huulista pussattavat)!

DSC_0531

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,