Body & Mind

My Sweet Lord

Body & Mind | 31.12.2014 | Katja Kokko

_04A3883

Spotify kertoi minulle, että kuluvan vuoden aikana olen kuunnellut kaikista eniten George Harrisonin My Sweet Lord -kappaletta.

Korkeamman tahon voima on siis mitä ilmeisimmin ollut tarpeen pitkin vuotta. Toisaalta kappale pitää sisällään yhden vuoden kauneimmista muistoista.

Vuosi 2014 oli tähän astisen elämäni kamalin ja mullistavin. Samaan aikaan se oli myös rakastava mahdollisuuksien vuosi, joka asetti asiat oikeille paikoilleen. Vuoden hallitseva olotila oli suru, epävarmuus, ahdistus ja väsymys. Samaan aikaan vallitsi rauha, vapaus, rakkaus ja luottamus. Paradoksien vuosi.

Tiedän, että tätä se on ollut teillä muillakin. Kuinka lohduttavaa, että olemme kokeneet sen kaikki yhdessä.

Aurinko paistaa jo tässäkin vuodessa, mutta uskon, että vuonna 2015 se jopa häikäisee.

Oh my Lord, vuosi 2015, olet niin tervetullut! Toivottavasti hellit ja syleilet meitä kaikkia ihanan lempeästi.

Kuva Dorit Salutskij

Avainsanat: , , , , , ,

Body & Mind

8 kommenttia artikkeliin “My Sweet Lord”

 1. Sanna

  Toden totta, oli hullu vuosi! Jouluna olin suunnilleen valmis polttamaan koko vuoden, mutta nyt uutena vuonna ajatukset ovat hillitymmät. Toisina vuosina pitää mennä tuhatta ja sataa, itkee niin, että sattuu… Oli toki hyvääkin: rakkaat ihmiset, työ ja muutto. Tavallaan vuosi testasi sietokykyä ja kaikkea muutakin rankalla kdellä. Vuosi oli myös rilluttelun ja deittailun vuosi. Nyt tuntuu iltaisin hyvältä idealta mennä jo klo 22 nukkumaan 😀

  Mielenkiintoista tätä vuotta 🙂

  • Heh, vuosi oli kyllä rilluttelun ja deittailun vuosi minullakin 😉 Ja muuttokin sekä työ, aika paljon yhtäläisyyksiä sun kanssa 🙂 Tästä vuodesta tulee mielenkiintoisin ikinä!

 2. Jennie

  Mulla olis postaustoive tai kysymys auringon vaurioittaman ihon hoidosta. Mun miesystävällä on kasvojen iho aika paahtuneen näköinen ja tavallaan ”kulunut” ja myös jotain syviä uurteita, isot huokoset jne. Hänellä on hyvä auringon sietokyky, ruskettuu ihan älyttömästi eikä pala, mutta silti näkee, että kasvojen iho on vanhentunut, koska ei ole suojaunnut sitä esim. suomessa mitenkään, ulkomailla kylläkin. Mutta tää ois aika kiinnostava aihe, sillä ei oo mitään tuotteita erityisemmin käytössä, mutta pohdin, josko siitä olisi saanut koekaniinin 😀 Mä tein sille jo hedelmähappokuorintaakin eikä se vastustellut pahemmin 😉 Kiinnostaa ihan älyttömästi nähdä mitä sen kasvojen iholle vois tapahtua jos se alkaisi hoitaa ihoaan ja tietysti luonnonkosmetiikalla 🙂 Vois ottaa enne ja jälkeen kuvia. Pitäisi itekkin muuten ottaa ennen ja jälkeen kuvia nyt kun oon uusimassa tuotearsenaalia!

  • Loistava postaustoive! Ehdottomasti laitan korvan taakse. Miesten ihonhoito on ollut ajankohtaista täälläkin päässä, joten tälle voisi omistautua perusteellisemmin 😉

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>