7

Jotain uutta ja ihanaa…

Katja Kokko | 4.1.2015

DSC_0231

Tänä vuonna tulee tapahtumaan todella paljon.  Kaikkea en tietenkään tiedä etukäteen, mutta pelkästään ne asiat, joiden jo nyt tiedän tapahtuvan, ovat niin huikeita, että aion suorastaan mässäillä jokaisella elämäni hengenvedolla. Ja se, että on paljon asioita täysin auki (epävarmuudeksikin tuota kutsutaan), on pelkästään kutkuttavan ihanaa, sillä kaikki on todellakin mahdollista eikä unelmista ja suunnitelmista ole ainakaan puutetta.

Olen onnekas, että saan jakaa teidän kanssanne suuren osan tästä kaikesta ihanasta ja vuoden ensimmäisen herkun paljastumista ette joudukaan kovin kauaa odottamaan. Sen verran voin lipsauttaa, että se liittyy luonnonkosmetiikkaan (tätä ei taatusti olisi kukaan arvannut!). Ja että se on kotoisin valtameren takaa. Ja että se on jotain, joka on saanut sukat pyörimään jaloissani lähes parisen vuotta. Ja että se on saanut sukat pyörimään aika monen muunkin jaloissa monella eri mantereella, monen naistenlehden toimituksessa ja Hollywood-staran kylpyhuoneessa. Ja että siinä on särmää, taikaa ja tehokkuutta. Ja että sen luoja on nero. Ja etten ole vielä koskaan maininnut sanallakaan siitä blogissani, kulisseissa kylläkin. Arvaako kukaan mistä on kyse?

Pysykäähän kanavalla, arvoitus ratkeaa pian…

DSC_0222

Kuvat Katja Kokko


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. Ella sanoo:

    Upeaa vuotta 2015 Katja! Kaksi villiä arvausta: Tata Harper? Sunday Riley? En tosin tiedä meneekö tuo jälkimmäinen kategoriaan luonnonkosmetiikka mutta vaikka ei menisikään, aion itse hankkia siltä kaksi tuotetta jotka kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta.

    • Ei hullumpi arvaus, rapakon takana on melkoisesti ihanuuksia! Mutta huuleni ovat sinetöidyt! Paljastus seuraa heti kun ehdin kirjoittaa tarpeeksi, juttua on tulossa melko perusteellisesti…