Beauty

Vaahtokarkkiunia

Beauty | 22.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0180

Tänä jouluna punavuorelaisessa penthousessa nukutaan vaahtokarkin pehmeitä ja suloisen makoisia unia.

Päätin tänäkin jouluna jäädä Rompun kanssa kahdestaan hiljaiseen kaupunkiin. Perheeni ei perusta turhasta jouluhötkyilystä, vaikka jouluihmisiä olemmekin. Mutta jos joulu on rauhoittumista varten, ei pakkosukulointi, hössötys ja ruuhkajunassa matkustaminen varsinaisesti tue sitä, mitä joulu minulle ja perheelleni edustaa. Niinpä jääkaappi on ladattu  pullolleen herkkuja, villasukat ja torkkupeitot ovat ojennuksessa ja DVD-rivi aakkosjärjestyksessä. Aion korkeintaan suunnata kuokkavierailemaan Kapteeninkadun kotileffateatteriin ennen Tapaninpäivää, jolloin perheeni Keski-Suomesta piipahtaa vierailemaan luokseni.

DSC_0228

Vaahtokarkkiunet tarjoaa puolestaan Supermoodin vastikään lanseerattu Beauty Sleep -tuotelinja, joka on jo tovin odottanut esittelyä blogissani.

Linjan kolme ensimmäistä tuotetta ovat Absolute Bliss -yöseerumi, Anti-Wrinkle Pillow -kauneustyyny sekä Pillow Scent -liinavaatetuoksu. Jatkoa tuotelinjalle seuraa ensi vuoden puolella ja voin luvata, että melkoisia ihanuuksia on silloinkin tiedossa.

DSC_0222

Absolute Bliss ei voisi juuri paremmin kuvailla kuningatarseerumin sisältöä, joka todellakin tuoksuu vaahtokarkille. Seerumi on palauttava ja uudistaa ihoa yön aikana. Suomalainen koivunmahla toimii vapaiden radikaalien siepparina yhdessä granaattiomenansiemenöljyn kanssa. Arganöljy uudistaa, korjaa ja silottaa ihoa. Merifenkolin kantasolu-uute on yöseerumin pääraaka-aine ja varsin tehokkaasta tapauksesta onkin kyse. Merifenkoli on adaptogeeni, eli sillä on kyky uudistua huolimatta rankoista elinolosuhteusta. Se auttaa korjaamaan ihon pigmenttivirheitä, arpia ja pienten näppylöiden jättämiä jälkiä nopeuttamalla ihosolujen uusiutumista sekä palauttaa väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. Hyaluronihappo sitoo kosteuttaa ihoon saaden rypyt ja juonteet näyttämään silottuneilta.

Yöseerumin koostumus on mieleeni: se on samettinen ja ohut, mutta täyteläinen. Suosittelen käyttämään seerumin alle runsaasti kasvovettä ja levittämään tämän jälkeen seerumin kasvoille ja kaulalle. Halutessaan iholle voi lopuksi sivellä tipan esimerkiksi ruusunmarja- tai arganöljyä.

DSC_0208DSC_0236

Kauneustyyny on herättänyt runsaasti mielenkiintoa ja täytyy sanoa, että olin itsekin haljeta uteliaisuudesta sen suhteen, sillä näinkin erikoisen tuotteen ottaminen mukaan kauneudenhoitosarjaan on aika erikoinen veto – mutta erittäin hyvä sellainen.

Tyynyn on kehittänyt Etelä-Afrikkalainen lääketieteellinen ihonhoitosarja Environ, joka on varmasti yksi maailman uraauurtavimmista ja käänteentekevistä ihonhoitosarjoista vaikka luonnonkosmetiikasta ei olekaan kyse. Tyyny on siis kehitetty alunperin kauneusleikkauksista toipuville potilaille, mutta se on yksinkertaisesti niin loistava keksintö, että suosio on laajentunut meidän luonnollisen kauneuden kannattajienkin keskuuteen.

Tyynyn muotoilu on kuppimainen, jonka ansiosta se estää silmänympärysihon turvotusta ja ryppyjen syntymistä, sillä se ei luo kasvoille samanlaista painetta kuin tavallinen tyyny. Kasvot saavat  levätä luonnollisesti. Tyynyssä on ihana satiinipäällyste ja sen päälle voisi laittaa vielä tavallisen tyynyliinan, mutta allekirjoittanut nukkuu kyllä prinsessauniaan onnellisesti vasten satiinia.

DSC_0199

Supermoodin filosofiaan kuuluu 360 astetta tyyppinen kokonaisvaltainen ajatusmaailma ja tässä on onnistuttu täydellisesti, sillä suomalainen Frantsila on kehittänyt sarjalle vielä kauneusunia tukevan, aromaterapeuttisen liinavaatetuoksun, jota voi suihkia tyynylle sekä lakanoihin ennen nukkumaanmenoa. Laventelin, vetiverin ja appelsiinin eteeriset öljyt auttavat rentoutumaan ja tuudittamaan syvään uneen. Tuoksu on ihana, joskin minun makuuni mieto. Tosin aromaterapeuttisella nenälläni on huomattavasti normaalia korkeampi toleranssi.

Oletteko te jo kokeilleet Beauty Sleep -tuotteita ja mitä olette pitäneet? Mikä tuote kiinnostaisi eniten? Pysykäähän kanavalla, sillä huomenna on luvassa jotain, mitä ette ehkä halua missata…

BeautySleep_thumb

Kuvat Katja Kokko, paitsi alin kuva Supermood

Avainsanat: , , , , , , , , ,