Beauty

Smaragdinvihreät sumusilmät

Beauty | 3.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0225

Intouduin viimeinkin kokeilemaan Liinun Organic Beautyn Karoliinalta saamaani RMS Beautyn turkoosia voidemaista Inspire-luomiväriä Kjaer Weisin smaragdinvihreän Green Depthin kanssa ja loihtimaan niillä niin tummat silmät kuin minun mukavuusalueeni sallii. Tämän näyttävämpää silmämeikkiä minulta on ainakaan itseni tekemänä lähes mahdottomuus bongata.

Tummassa silmämeikissä syvä smaragdinvihreä on suosikkini perinteisen tummanharmaan sijasta. Kuten arvelinkin, toimivat RMS:n Inspire ja Kjaerin Green Depth yhdessä täydellisesti: voidemainen väri imaisee puuterimaisen värin itseensä, syventää sävyä entisestään, hillitsee puuterimaisen luomivärin karisemista ja lisää koko silmämeikin kestoa. Seuraavan kerran, kun tilanne vaatii tummia sumusilmiä, tämä yhdistelmä pääsee tositoimiin – tällä kertaa minut näki tässä meikissä ainoastaan kylpyhuoneeni vesihanan korjaaja.

DSC_0210

Luomia väritellessä osui meikkipussini uumenista käteeni Benecosin musta kajalkynä. Vetäisin sillä sisäkajalit ja täytyy sanoa, että olin aivan ällikällä lyöty. Olen nimittäin pitkään kaivannut luonnonkosmetiikkaan mustaa kajalia, joka tarttuisi ja pysyisi luomen sisäpinnalla hyvin. Vastaus oli näköjään aivan liian lähellä. Tämä kynä ansaitsee ehdottomasti oman bloggauksensa Cheap & Chic -kategoriaan. Mahtavaa tehdä tämmöisiä löytöjä omasta meikkipussista – kaiken lisäksi minulla ei ole mitään muistikuvaa milloin ja mistä tämä tuote on minulle päätynyt.

DSC_0206

Häivytin Green Depthin Kjaerin vaalealla Cloud Nine -sävyllä ja sudin sitä myös kulmaluulle ja kuten kuvasta näkyy, väri ei ole yliampuvan kiiltävä kulmaluun korostamiseen. Voimakkaat helmiäiset luomivärit kulmaluulla ovat inhokkini nro 1. Ylä- ja alaripsen tyvet kävin läpi viistopäisellä luomivärisiveltimellä ja Kjaerin Divine -sävyllä, joka on täydellinen hiilenharmaa – ei liian sinertävä kylmänharmaa eikä liian tumma.

Meikkipohjana on Kjaerin Just Sheer, poskissa suosikkini Embrace ja sipaus Sun Touched -sävyä. Poskiluulle ja amorinkaareen töpötin aavistuksen Radiance Highlighteria ja huulet sävytin Sweetnessillä.

Meikkin käytetyt tuotteet: meikkipohja: Kjaer Weis Just Sheer, peitevoide silmänalusissa: Suki Correct Coverage Buttercream, irtopuuteri: Juice Beauty Blemish Clearing Powder, luomivärit: RMS Beauty Eye Polish Inspire, Kjaer Weis Green Depth, Divine ja Cloud Nine, rajaukset: Benecos musta kajal, ripsiväri: Kjaer Weis Mascara, kulmakarvat: Zuii kulmakynä Taupe, poskipunat: Kjaer Weis Embrace ja Sun Touched, korostusväri: Kjaer Weis Radiance Highlighter, huulet: Kjaer Weis Sweetness.

Mitäs tuumii arvon raati: kylmää vai kuumaa?

DSC_0246

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,