Body & Mind

Rakastan, siis olen

Body & Mind | 17.12.2014 | Katja Kokko
DSC_0024

 

Rakkaus ja ihmissuhteet. Huokaus. Aihe, joka on niin ihana ja kamala, keveä ja vaikea.

Käsi ylös, kuinka moni teistä on tuskaillut rakkausasioidensa kanssa viimeisen vuoden aikana? Voin tunnustaa, että minä olen tehnyt sitä säännöllisen epäsäännöllisesti viimeiset kolmekymmentäyksi vuotta. Mutta tuskailu on johtanut lopulta tutkailuun – nimittäin syvempään matkaan itseni kanssa. Ja se jos jokin on ollut mielenkiintoista.

Voin sanoa sataprosenttisella varmuudella, etten olisi juuri nyt juuri tässä ilman naista nimeltä Jenni Kauppila.

Hänen pilottirakkauskurssilleen neljä vuotta sitten osallistuessani en osannut aavistaakaan minne olin astumassa. Tuo vuosi 2011 pisti elämäni täysin uusiksi.

Ja tässä sitä nyt ollaan. Onnellisempana kuin koskaan. Itsevarmempana kuin koskaan. Hyvinvoivempana kuin koskaan. Kipuilujen kautta tähän on toki tultu ja tuskailu, kuten kipuilutkin jatkuvat edelleen, ne ovat väistämättä osa tutkimusmatkaa omaan sisimpään.

DSC_0029

 

Poikaystäviä on mennyt ja tullut rakkauskurssin jälkeen, vaan yksikään ei ole pysynyt. No eipä tietenkään, koska en ole kohdannut sitä oikeaa. Rakkaussuhde itseni kanssa voi sen sijaan paremmin kuin koskaan. Ja ehkäpä tällä hetkellä saattaa olla jotain muutakin, mutta vain aika näyttää mitä.

Ennen kuin pilottirakkauskurssi ehti loppua, Jenni oli myynyt jo seuraavan kurssin täyteen. Ja kova kysyntä vain jatkui. Lopulta nainen kirjoitti kirjan, joka julkaistiin viime keväänä. Rakastan, siis olen -kirjasta otettiin juuri toinen painos – taitaa täältä siis muutama muukin rakkausasioidensa kanssa kipuilija löytyä.

Jenni pitää rakkauskursseja edelleen yksilövalmennuksien ja joogaohjauksen lisäksi. Tänä talvena ei tosin naista pahemmin Suomessa nähdä, sillä eräs kansainvälinen luksusristelijä on palkannut hänet jooga- ja meditaatio-ohjaajaksi Tyynellevaltamerelle.

Tammikuussa olisi kuitenkin luvassa kaksi kurssia. Kuukauden kestävä rakkauskurssi 5.1.-2-2-2015 iltakurssina (jollaiselle itsekin aikoinaan osallistuin) sekä sisäisen voiman viikonloppu-workshop 24.-25.1.2015.

Jenni kysyi haluaisinko tarjota lukijoilleni alennuksen kursseistaan ja halusinhan minä, sillä to do -listallani oli joka tapauksessa kertoa teille hänen kirjastaan. Kuukauden rakkauskurssi kustantaa teille 300 € (normaalisti 330 €) ja viikonloppu-workshop 150 € (normaalisti 170 €). Alennus irtoaa allekirjoittaneen nimen mainitsemalla.

Jennin kirjaa saa tilattua edullisesti Adlibriksestä ja mikäli haluat ostaa signeeratun kappaleen hintaan 20 €, sen saa suoraan Jenniltä Hyvinvoimalasta.

Rakkautta!
DSC_0021
Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,