Beauty

Pääsiäisen sinivalkoinen kotispa

Beauty | 5.4.2015 | Katja Kokko

DSC_0004

Pääsiäisessä on parasta, kun maailma pysähtyy ja kadut ovat autioita. Onneksi lempikahvilani naapurissa on auki.

Pääsiäisessä parasta on myös jooga. Petri Räisäsen ja Juha Javanaisen astangajoogan pääsiäisintensiivi on muodostunut minulle jo perinteeksi. Olen kurssilla viidettä vuotta peräkkäin. Vaikka viihdyn Rööperin aamujoogassa niin hyvin, ettei ole mitään syytä vaihtaa salia, tekee tämmöinen intensiivi harjoitukselle aina hyvää. Energiaa ei voi edes verrata normaaliin arkiharjoitukseen, kun salissa on yhtä aikaa useita kymmeniä joogeja vieri vieressä, lähes trooppinen ilma on huurustanut ikkunat ja hiki virtaa kuin Intiassa. En kaipaa pääsiäiseltäni muuta.

Tänään kietouduin harjoituksen ja kuuman suihkun jälkeen Balmuirilta saamaani hotellikylpytakkiin (jossa voisin viettää vaikka koko pääsiäisen) ja suitsuttelin kasvoilleni ensin Neal’s Yard Remediesin White Tea kasvosuihketta, jonka jälkeen vuorasin ne Frankincense-linjan kiinteyttävällä geelinaamiolla.

En ymmärrä miten olen voinut aiemmin missata naamion (tai siis, viidensadan tuotteen joukosta lienee ymmärrettävää, jos tulee missattua jotain), sillä ensivilkaisulta raaka-aineisiin, tiesin jo rakastavani tuotetta. Naamion salaisuus on poikkeuksellisen runsaassa määrässä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon ja kohottaa juonteita. Merileväuutteet toimivat samaan tapaan sekä sisältävät lisäksi runsaasti antioksidantteja, tripeptidit vilkastuttavat kollageenintuotantoa. Lisäksi naamiossa on kirkastavaa ja tasapainottavaa kurkumaa, rauhoittavaa kehäkukkaa, korjaavaa gotu kolaa ja kirkastavaa, kiinteyttävää frankincenseöljyä. Naamio ei kuivu iholle kiristäväksi kuten geelinaamiot yleensä ja sen vuoksi sivelinkin tämän myös silmänalusiin.

White Tea kasvosuihke on puolestaan suihkutettavaa kukkaterapiaa iholle, sillä se sisältää eteeristen öljyjen kirjon, rauhoittavan kehäkukan ja antioksidanttipitoisen valkoisen teen lisäksi Bachin kukkatippoja. Pieni lasipullo kulkee mukana käsilaukussa, virkistää kasvot ja mielen kesken päivän ja on mainio matkakumppani.

Kaunista ja rentouttavaa pääsiäistä teille ihanat, palaillaan ensi viikolla Zuiin kevätmeikkilookien tutorialeilla sekä lempeillä ihotaioilla rapakon tuolta puolen.

DSC_0003

Kylpytakki saatu blogin kautta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , ,