Beauty

Pääsiäisen sinivalkoinen kotispa

Beauty | 5.4.2015 | Katja Kokko

DSC_0004

Pääsiäisessä on parasta, kun maailma pysähtyy ja kadut ovat autioita. Onneksi lempikahvilani naapurissa on auki.

Pääsiäisessä parasta on myös jooga. Petri Räisäsen ja Juha Javanaisen astangajoogan pääsiäisintensiivi on muodostunut minulle jo perinteeksi. Olen kurssilla viidettä vuotta peräkkäin. Vaikka viihdyn Rööperin aamujoogassa niin hyvin, ettei ole mitään syytä vaihtaa salia, tekee tämmöinen intensiivi harjoitukselle aina hyvää. Energiaa ei voi edes verrata normaaliin arkiharjoitukseen, kun salissa on yhtä aikaa useita kymmeniä joogeja vieri vieressä, lähes trooppinen ilma on huurustanut ikkunat ja hiki virtaa kuin Intiassa. En kaipaa pääsiäiseltäni muuta.

Tänään kietouduin harjoituksen ja kuuman suihkun jälkeen Balmuirilta saamaani hotellikylpytakkiin (jossa voisin viettää vaikka koko pääsiäisen) ja suitsuttelin kasvoilleni ensin Neal’s Yard Remediesin White Tea kasvosuihketta, jonka jälkeen vuorasin ne Frankincense-linjan kiinteyttävällä geelinaamiolla.

En ymmärrä miten olen voinut aiemmin missata naamion (tai siis, viidensadan tuotteen joukosta lienee ymmärrettävää, jos tulee missattua jotain), sillä ensivilkaisulta raaka-aineisiin, tiesin jo rakastavani tuotetta. Naamion salaisuus on poikkeuksellisen runsaassa määrässä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon ja kohottaa juonteita. Merileväuutteet toimivat samaan tapaan sekä sisältävät lisäksi runsaasti antioksidantteja, tripeptidit vilkastuttavat kollageenintuotantoa. Lisäksi naamiossa on kirkastavaa ja tasapainottavaa kurkumaa, rauhoittavaa kehäkukkaa, korjaavaa gotu kolaa ja kirkastavaa, kiinteyttävää frankincenseöljyä. Naamio ei kuivu iholle kiristäväksi kuten geelinaamiot yleensä ja sen vuoksi sivelinkin tämän myös silmänalusiin.

White Tea kasvosuihke on puolestaan suihkutettavaa kukkaterapiaa iholle, sillä se sisältää eteeristen öljyjen kirjon, rauhoittavan kehäkukan ja antioksidanttipitoisen valkoisen teen lisäksi Bachin kukkatippoja. Pieni lasipullo kulkee mukana käsilaukussa, virkistää kasvot ja mielen kesken päivän ja on mainio matkakumppani.

Kaunista ja rentouttavaa pääsiäistä teille ihanat, palaillaan ensi viikolla Zuiin kevätmeikkilookien tutorialeilla sekä lempeillä ihotaioilla rapakon tuolta puolen.

DSC_0003

Kylpytakki saatu blogin kautta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , ,

Beauty

4 kommenttia artikkeliin “Pääsiäisen sinivalkoinen kotispa”

 1. jem

  Hei Katja! Olen sinun vaikutuksesta päättänyt siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan, ja haluaisinkin kysyä kummasta meikkivoiteesta pidät enemmän: rms:n un cover upista vai juice beautyn cc-voiteesta? 🙂 Haluan kyllä hieman peittävyyttä mutta en liian tuhtia voidetta, rms:n yksilö vaikuttaa niiiin rasvaisen paksulta!

  Olen aivan innoissani tästä muutoksesta, vaikka kosmetiikkaintoilijana onkin vaikea luopua niistä omista lempparituotteista. Liikaa en haluaisi hutiostoksia tehdä! Ihonhoidossa olenkin jo suosinut luonnonkosmetiikkaa (kiitos mahtavista vinkeistä!!) ja viimein ymmärsin, että ihan turhaan lätkin hyvin hoidetun ihon päälle synteettisiä meikkivoiteita ja muita ihoa tukkivia aineita!

  Ihanaa pääsiäisen jatkoa, odotan innolla kirjaasi ja kaikkea muuta mitä tulet tekemään! Olen niin rakastunut tämän blogin kautta löytyneisiin tuotteisiin, että lähettelen aamuin illoin lämpimiä ajatuksia tähän suuntaan 😉

  • Kyllä RMS vie meikkivoiteena voiton, mutta kunhan tulee kesä ja päivetys, siirryn varmasti taas JB:n CC-voiteeseen. RMS ei ole paksu, sillä saa aivan huomaamattoman pohjan myös ja etenkin Living Luminizeriin sekoitettuna täydellinen.

   Ihana kuulla, että olet ihastunut luonnonkosmetiikkaan ja blogiin. Personal Beauty Guide on myös hyvä tapa välttyä hutiostoksilta 🙂 Kiitos lämpimistä ajatuksista, niitä minäkin koitan lukijoilleni välittää!

 2. Ninne

  Harrastatko Katja joogan lisäksi säännöllisesti jotain muuta liikuntaa? Kuinka monta kertaa viikossa joogaat?

  • En harrasta muuta liikuntaa niin aktiivisesti, että sen voisi mainita. Ratsastuskin on tauolla, kun hevonen, jolla ratsastin kuoli loppusyksystä. Elämäntilanteesta riippuen harjoittelen 3-5 kertaa viikossa ja teen nykyisin kotona yin-joogaa päivinä, jolloin astangaharjoitus on syystä tai toisesta jäänyt väliin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>