Beauty

Lauantai täynnä rakkautta ja tähtipölyä

Beauty | 6.9.2014 | Katja Kokko

DSC_0055

Kun tänä aamuna avasin silmäni, tunsin, että tässä päivässä on taikaa ja tähtisadetta. Yksi rakkaimmista ystävistäni menee nimittäin naimisiin. Liikutun jo pelkästään tätä kirjoittaessani, sillä olemme eilen koristelleet juhlatilaa Suomenlinnassa myöhään iltaan saakka ja kun vain muistankin kuinka kaunis tila meitä on vastassa, koko kehoni nousee kananlihalle. Tunnelma alkaa siis olla jo käsinkosketeltava.

Luvassa on varmasti yhdet kauneimmista häistä, joissa olen koskaan ollut. Paitsi että miljöö on täydellinen ja sääkin näyttäisi hellivän meitä, hääparia on juhlistamassa satapäinen ystäväjoukko. Juhlat, jotka kokoavat ystävät yhteen ovat parhautta.

DSC_0081

Vastapainoksi simppelille asulle varasin ajan kampaukseen ja toivon villiä kiharapehkoa. Koska tulen taatusti kyynelehtimään illan aikana useampaan otteeseen, silmämeikki tulee olemaan nude. Sen sijaan aion panostaa kuultavaan ihoon. Se syntyy Juice Beautyn CC-voiteen sävyllä Warm Glow, Zuiin Peach poskipunalla ja samannimisellä jauhemaisella hohdeposkipunalla, jota sipaisen poskipäille vain aavistuksen. Kasvojen korkeimmat kohdat saavat korostusta meikkipussin uusimmasta tulokkaasta.

DSC_0090

Kjaer Weisin Radiance Highlighter on sarjan uusin tuote ja on saanut osakseen niin paljon suitsutusta etten malttanut olla tilaamatta sitä. Kyseessä on voidemainen korostusväri, joka on sävyltään täydellisen luminizerin sävyinen. Kuvassa se näyttää taittavan jäiseen pinkkiin, mutta iholla vivahdetta ei huomaa.

Koostumus on mielestäni aivan nappi, sillä se ei ole liian rasvainen ja on siksi helppo taputella kauniisti meikkipohjan päälle niin etteivät pohjatuotteet sekoitu keskenään mössöksi. Korostusväriä voi sipaista aavistuksen poskiluun yläpuolelle silmäkulman alle, nenän varteen, kulmakarvojen alkuosan yläpuolelle, kulmaluulle, leukaan sekä amorinkaaren yläreunaan ja alahuulen reunaan keskikohtaan. Kannattaa muistaa nyrkkisääntö: less is more.

Kjaer Weisin tuotteiden loistavuutta lisäävät niiden nerokkaat täyttöpakkaukset. Metallinen rasia on ylellinen, mutta myös laadukas ja kestävä. Sitä ei kuitenkaan tarvitse ostaa uudelleen jokaisella kerralla, vaan rasioihin on saatavilla refillit. Tuotteet ovat siis itse asiassa todella edullisia.

Nyt näyttäisi siltä, että meikätyttö myöhästyy kohta kampaajan tuolista, joten toivotan teille rakkauden täyteistä viikonloppua, tähtipölyä ja rakkaustaikoja! Pus!

Kjaer Weisin tuotteet myynnissä Suomessa yksinoikeudella Joliessa.

DSC_0077 DSC_0093

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “Lauantai täynnä rakkautta ja tähtipölyä”

  1. Mari Vee

    Moikka! Osaatkos sanoa onko näitä ihania Kjaer Weis tuotteita joskus rantautumassa Suomeen? En uskalla tilata ulkomailta mitään ja himottaisi ripsari, pari luomiväriä ja huuliväri. Toivottavasti oli kivat hääjuhlat. Instan puolella olevien kuvien perusteella olet oikein hehkeän näköinen.

    • Kyllä varmasti jossain vaiheessa. Kaikki nämä linkittämäni verkkokaupat ovat erittäin luotettavia. Content Beauty on oma suosikkini, sillä toimitusajat ovat todella nopeat – tilausta vaan menemään 🙂

  2. Maija

    Moikka Katja! Toivottavasti häät olivat onnistuneet! Minkälainen tämä Kjaer Weisin highlighter mahtaa olla verrattuna RMS Beautyn korostus- ja heleytysväriin (jonka olet listannut Beauty Guide -osioon)? 🙂

    • Lauantain häät olivat maailman parhaat vaikka sunnuntain olo huonoin sitten naismuistiin 🙂 Olisin jo lisännyt tämän highlighterin myös Beauty Guideen, mutta en osaa enkä ole tohtinyt kiusata teknistä apuriani 🙂 Ne ovat keskenään hyvin erilaiset. RMS toimii koko kasvoilla hyvin, mutta KW on hohtavampi ja siksi mielestäni parempi vain korostuksena korkeimmissa kohdissa. Itse pidän molemmista erittäin paljon, enkä osaa nimetä kumpaakaan paremmaksi. KW on itselläni nyt käytössä, sillä Juice Beautyn CC-voiteen kanssa ei kyllä aina koko kasvoille luminizeria tarvitse. RMS on koostumukseltaan rasvaisempi, KW kuivempi. Tämän vuoksi KW toimii meikkipohjan päällä helpommin 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>